ishull i pabanuar...

Re: ishull i pabanuar...

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] E kam parasysh Moira e ka ble Peshkoja me rastin e fejeses,por kur u ndame ma fali mua...
Kam then qe shpirtin e ka flori,ate qe e ka se mohoj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk i ngateroj ndjenjat une .. /pf/images/graemlins/tongue.gif Peshku mund te fali c'te doje qefi ,prandaj mbetet troke ...hehehe..une c'fare kam te miat nuk i bej kurre te tjetrit... :devil:

picasso

Forumium maestatis

thirra, e thirra,
me zen e shpirtit,
por s,me du´gjuan miqt,
mbeta vetem!

ulerita!
hoqa floket
i shkula te tere...
qe te hiqja vetmine...
por me kot...
ashkush se mori
"mundimin te me degjonte"
mbeta vetem!

denova veten, me "vetmi"
thashe...
"mergimtar i perjeshem do jem!"
do bredh..lule me lule.
e ndoshta ndonjera...
do behet streha e zemres sime...
qe gati me deshperim...
dashuri kerkon!

dhe sot...jam vetem!

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Po ç'ke të tuat ti Moira? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Germe per germe e gjitha c'jam une... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe sot...jam vetem!
Jo ,kurre !!Mos pershperit me buzet e tharra nga puthja e lamtumires ,kete fjale...Kurre!!
Diku ne nje cep te ishullit ,enden akoma kujtimet.Mund te ndjekesh gjurmet e tyre te fresketa dhe patjeter do te gjendesh perseri me ate qe deshe.. :kiss:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] dhe sot...jam vetem!
Jo ,kurre !!Mos pershperit me buzet e tharra nga puthja e lamtumires ,kete fjale...Kurre!!
Diku ne nje cep te ishullit ,enden akoma kujtimet.Mund te ndjekesh gjurmet e tyre te fresketa dhe patjeter do te gjendesh perseri me ate qe deshe.. :kiss: [/qb]
uroj te mos e kesh pas me mu!

picasso

Forumium maestatis

Naten e mir...o ju njerez(qe shpesh e ngaterroni me Angline kete ishull)
Naten e mire!
po shkoj atje ne strehen time...te degjoj bulkthat e nates...ata jane gjithnje te sinqerte!

Guest

[qb]
[qb] E kam parasysh Moira e ka ble Peshkoja me rastin e fejeses,por kur u ndame ma fali mua...
Kam then qe shpirtin e ka flori,ate qe e ka se mohoj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk i ngateroj ndjenjat une .. /pf/images/graemlins/tongue.gif Peshku mund te fali c'te doje qefi ,prandaj mbetet troke ...hehehe..une c'fare kam te miat nuk i bej kurre te tjetrit... :devil: [/qb]
Po ku merr vesh ti ceshte dashuria... :wub:
me pyet mua ne do te dish me shume Moira.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

xhoni, pa shih njehere se c'ke bere me ate psotim fotoje atje larte, ke bere njerezit te mendojne, e mendojne gjera e gjera! Shih fantazia_g c'ka mendu:

Sa bukur Shqiptare....
Te pash nga larg, qe ishe me Xhonin dhe thash me vete..spo i nderhyj me mire,ndaj ika ngadale qe mos me shihje se e dija qe do te me flisje dhe do te kish humbur, ai cast romantik...

xhoni, shpejte shpalle diten e marteses tende me..., se mendojne njerezit pastaj se une jam :wub: jote lol :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

fantazia_g, pershendetje per ty, besoj xhoni do te ftoje dhe ty ne dasem ashtu sic me ftoi dhe mua nje dite /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

[qb]
[qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk i ngateroj ndjenjat une .. /pf/images/graemlins/tongue.gif Peshku mund te fali c'te doje qefi ,prandaj mbetet troke ...hehehe..une c'fare kam te miat nuk i bej kurre te tjetrit... :devil: [/qb]
Po ku merr vesh ti ceshte dashuria... :wub:
me pyet mua ne do te dish me shume Moira.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:lol: :lol: ...a thua..??

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]

xhoni, shpejte shpalle diten e marteses tende me..., se mendojne njerezit pastaj se une jam :wub: jote lol :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Nuk e shpall dot tani sepse duhet te kalojne tre vjet nga ndarja dhe une jam divorcu para dy muajsh me parajsen :confused: .......por fejese mund te bej
Nuk eshte faji im qe njerezit na shohin si cift i mire :shrug: ,megjithate ti mos u merzit se une po e deklaroj haptas qe te kam SHOQE te mire shume. :wave:

(rri rehat tani se me plase /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Shqiptarja

Primus registratum

PO, nuk eshte hic faji yt thu, e ne anen tjeter, posto lloj-lloj fotosh me cifte ti....Le po, komentet qe i bon, ende mo keq.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mgjth, falemnderit qe me pranon si shoqe te mire!!!Kjo me duhet mua, ene kur e deklarojne kete njerezit publikisht, zemra mal do me m'u bo!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: :wave:

xhoni

Primus registratum

Leni filozofirat tani po hajde te gatuajme dreken se do vijne ata qe kane dale per gjah dhe duan te hane. :shrug:

Shqiptarja

Primus registratum

Varet se kush jane ata qe kane dalur per gjah, se me te thone t edrejten, mua me dilet me shetit, e s'me punohet hic tani!!! :shrug: /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif Beni qef ju shetisni ,se per gatimin jam une ketu..
IMG_948.JPG