ishull i pabanuar...

assassino26

Primus registratum
Re: ishull i pabanuar...

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb] Kjo foto u mor sot nga 1 fotograf amator i ishullit.Me sa duket dikush po perpiqet te shpetoje kondrapedalin...Do ja kete dale valle :confused:
bruttagiornata.jpg
[/qb]
S'po merret vesh se kush e ka karrem për peshkaqen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kjo me ben te mendoj se sa kam une karremin ti qenke komplet :lol: :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

:lol:
Ti po aludon që unë jam komplet karrem? A më merr i herë me dal për peshk :devil: ? Të shikosh se si peshkohet kondra rrymës, he he, spurdhjak /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] :lol:
Ti po aludon që unë jam komplet karrem? A më merr i herë me dal për peshk :devil: ? Të shikosh se si peshkohet kondra rrymës, he he, spurdhjak /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une spo aludoj fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti vete the qe shiko si i sulet peshkaqeni karremit,une dola ne konkluzion llogjik.
Une kam karrem vete kur dal per peshk.Partia na ka mesuar te mbeshtetemi te karremat tane :thumbsup: e mos i marrim hua armikut

Kondrapedali

Kondrapedali

Me karremat e partisë del me gjujt ti mre? Po normal që ke njel vetëm.
Llogjika tate s'dallon shum ka ajo e peshkut po hajt mo s'po thojna gjo. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka dhe mo keq :rolleyes:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Peshkooooooooo :smash:
Ca ke bere o dreqo...nga gjitha sjo Bukuri ishulli e ke kthyer ne ....as fillin sja gje dot,vetem kam qesh.... :lol:

Shqiptare tja bejme te ndalume ketij Peshkos ishullin ... :tipsy: [/qb]
fantazia_g, per pak desh m'ndryshoi mendja per PESHKATARIN, thash mos eshte femer e shpreh kaq mllef /pf/images/graemlins/laugh.gif ndaj Kondrapedalit, ku ta dish, thashe mos eshte pune xhelozie... :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une fantazia_g them ti japim dhe nje shance...! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Ta kthejme ne vend temen, pas ketij lemshi diskutimi, besoj fantazia_g pajtohesh /pf/images/graemlins/wink.gif :

beach.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

Kete vend qe zbulova, do jete per ahengje-party, me duket i pershtatshem:

Mexico%202003%20Copacabana%20from%20Beach.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Uaaaaaaa.... :eek: ....
mami mami,po kendon Sinani

Une brodha gjithe bregun tjeter dhe sgjeta as sa gjysma e bukurise se ketij vendi.Shqiptarja se nga hyn e fapppp,i zbulon bukurite e ishullit.
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Xhoni, kam thene me perpara, para kesaj faqeje, se TI je shkaktar qe me detyron te shkoj e zbuloj vende!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me vjen mire te shoh se te pelqejne vendet qe i zbuloj une!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

xhoni

Primus registratum

MXMZT015.jpg

vete ke thene qe sduhet me u puth se keqkuptohemi,tani pse ma hudh doren ne qafe?? :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

o xhoni hmmmm! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse frikohem qe sahere qe dalim me bo noi eksplorim ke ishulli, ti humbesh diku, e thashe kesaj rradhe te te mabj, qe mos ikish!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo per noi gjo, po, frigohem prej gjarperinjeve shume!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Sa bukur Shqiptare....
Te pash nga larg, qe ishe me Xhonin dhe thash me vete..spo i nderhyj me mire,ndaj ika ngadale qe mos me shihje se e dija qe do te me flisje dhe do te kish humbur, ai cast romantik...

Kondrapedali

Kondrapedali

Mirë që të ka ty Xhoni se kushedi ku do e kishte mbajt frymën /pf/images/graemlins/wink.gif . Megjithatë Shqiptare, goxha shkoni si çift.

Guest

E kam parasysh Moira e ka ble Peshkoja me rastin e fejeses,por kur u ndame ma fali mua...
Kam then qe shpirtin e ka flori,ate qe e ka se mohoj.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TeanD

Primus registratum

te ky ishulli pa vetveten nuk rrihet..
ku e kam vetveten, ka humbur /pf/images/graemlins/frown.gif

P.S zbulova dicka te re dhe desha me e ftu dhe piktorin ta shikonte prandaj po pyes eee, se mos mendoni se kam rene ne dashuri ...ore :wub:

Guest

Galante, mire e ke..ndihet qe i mungo vetvetja ishullit,megjithate..ti ben mire qe i hapesh shoqerise..
Por edhe sikur.. te kesh rene ne dashuri... :wub: cte keqe ka...mjafton ,te dish tja thuash.
Mos e mbaj keshtu perbrenda ,se eshte me keq..Fol me mire,mos e ler kaq sekret....
Ti, une dhe Albforumi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif