Grupi HATAJA :)

ShkodraniNY

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

Hey GRUPA si ju kam maaa

A jeni ba te mire ee

Ooo kush na ka ardhe EnlighteneD

Mire se erdhe maj naqe.Pa ti je maj burnesh.

Ja dhe nje anetar tjeter i grupit tone.Edhe nje HATA ma shume prane nesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Oo se mu kujtu a me kishte sha kush aaa :rolleyes:

Nuk e besaj , se a shahen llokumat ma maaa !

Nen kryetare a paske fillu me na kendu kange eee.Kape maj e kryji ata dosjet e takimit te fundit edhe ate sekretaren tesh e mus krejt besa hahahaha.

Pa nuk mund te rri pa permend dhe anetaret + anetaret e kryesise si i kena HATA si vet grupi jone.

:kiss:

Tane te mirat

ShkodraniNY

Primus registratum

Ja aneteret e GRUPIT HATAJA

1.Kryetarin nuk pa e tham /pf/images/graemlins/wink.gif
2.n/Kryetare : LULEBORA
3.Sekretare: Rose Gurl ( EMY )
4.anetare kryesie: Vajza Shkodrane
5.anetare kryesie:perla (Pickavica !)
6.anetar kryesie:Craggy Rex
7.anetare kryesie:Rebecca
8.anetar kryesie: Nexho Shabani
9.anetare kryesie:Rozalina
10. anetar : Wildrose
11.anetar : Jerina
12. anetar: Great1
.................
.................

cont.

Vertete jeni HATA. /pf/images/graemlins/wink.gif

Join US ! :thumbsup:

eis

Primus registratum

Mire se ju gjeta!Po ku jeni,si jeni,feju a martu a??Lodhe a merzit,pare ,pa pare,me shendet si ju kena??Mire kekeni shqyqyr mire kekeni.
Nigjoni shok une kam nje hall e sdi si me ia ba,kam ra ne hall te madh,kam tesh nje jave qysh se kam ardh nga new yorku qe jam tu pa vetem filma horror,sdi as si me e shpjegu se kam frike se tash po mbys kend pa dashje ahahahah si psh ate kryetarin ose nen kryetaren ose sekretaren po bjen fjala eh?
Sdi me ca me u marr tjeter se sa ulem me ndejt e coj televizorin tek nje stacion ku ka horror pahhhhhhh Zoti na rujt,une as ne gjak nuk e kam mu ba kriminele /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif nejse ma,pres kshilla prej jush :tipsy:
Hajt tung tesh se isha tu ba lojna dhe shkoni me rentu ate filmin SAW se asht hata ciao!
Me rrespekt vajze_shkodrane /pf/images/graemlins/smile.gif

Tanja

Primus registratum

u pa puna un po baj gati vorrin.... krytari don mem myt edhe nen krytarja.... nejse po blej do grosh e oriz per funeral lol...

nejse po si jeni i her si ju kam? me shndet a jeni mire? a ju keni ardhe mire deri tash? po jeta is ju shkon pash zoten? nqf se keni halle mi thuni se ju zgjilli te tAna per i minut...

beccca paske ardhee ee:) hugs
o quku ma? si don mem myt mar ma? mu nuk po me del kohe me hanger buk mar ma ti punu ne zyre,,,edhe ma thu njat fjal... /pf/images/graemlins/smile.gif

vajz shkodrane po si je maj yll? ca ke ba zoten? ka ke hup kshu? a je ti punu maj? po si maj ke met ti pa filma horrror, po ti vec shko ne naj high school maj ose ne lagje zezaksh se shef horror live lol.. nejse maj a ke pa "the ring 2" se kam nigju se asht hata... /pf/images/graemlins/smile.gif po ti maj burrnesh si dola ne shej un per mem myt, me shtine ne ethe maj ma...ti e din se un jam frikacake... /pf/images/graemlins/smile.gif

oooooooooooooo nexhooooooo po ku je mar???
ca ke ba maaaa? ka ke hup? mete ti gjujt rosa edhe ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif

wild rose ka ke hup naqe... ?

Tanja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Fillimisht postuar nga ROSE GURL:
[qb] a quku tam eee okk:) /pf/images/graemlins/smile.gif

[/qb]
Ja quku, s'kam pa ishtu edhe me të sha me nan ja jaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po he more ku jeni, si ju kam grup tahaja hataja /pf/images/graemlins/smile.gif , ca keni ba iher, noj te re? Na tregoni noj thashethem se marume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me falni per mungesen , po kam ken nji mbledhje edhe kur dola u leshunen tan me me marr edhe autografe e me qiten pun, ishtu asht kur je vip, ca me ba /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
rozaline maj rozaline.... si maj ke fillu edhe me manipulu gjana...ku si shkon mendja shqiptarit.:plol... te hangert dreci se me bane me shikju tana postimet.:plol... po qukun e meme si po e shaj un:plol.... po he plas ti se ai me ka ma shum shoqe mu se ty:p je xheloze ti..... a e shef mar quku ssi don me na shti ne keq kja..,,, /pf/images/graemlins/smile.gif hugs he drec lol se kam qesh me lot:p

po ti keke edhe vipe maj...kujt ja paske rrejt mendjen lol:

eis

Primus registratum

Mire jam maj naq ti ku je qe ke hum maj dreqe?
Masandej pritezot po si te shkon mendja se te mbys une ty larg o zot po shembull mora maj maaa edhe tiii.
Ate film se kam pa ala por e kam mend me shku me e pa,se edhe une kam nigju se asht i bukur.
O Rose po ku e kena njat kryetar maj burrnesh,a thu i ka ra gripi??Thuj mas te na vijne da dite se po na e leshon ne maj maaa apo se kam pase keq edhe une kesaj radhe,bile ala sme ka ik,por une se kam ngjitse /pf/images/graemlins/laugh.gif (po ku kam te keqe une maj maaa :tipsy: ).
Ok ika une pra dhe :kiss: tanve se ju kam si shpirta.
Nje pershendetje per Kryetarin LLOKUMIN,per ty Rose,Nexhon,Piskavicen(bashke me djal),Craggy Rex,Wildrose,Lule-Boren,Rozalinen,Rebeccan,Jerina dhe Great1,jeni metaman hata por baheni edhe ma shume nese merrni i fije ma shume pjese ne ket grup se si shume mbas doret e keni lane pervec nja dy tre vetve ktu qe jane gjithmone present.
Ika gjume te ambel dhe ia kalofshi mire neser.
Me rrespekt Vajze_Shkodrane /pf/images/graemlins/smile.gif

jozi

Primus registratum

Ja ku jam rose gurl!
Meqe jena ba lule shume vendosa me marre nje pushim me vale te gjata.
Tung tung!!!!

rovena

Primus registratum

Nadja e mire tanve, si jeni? Ca po bani ?

Quku asht ba i urte itash si ndihet zani i gojes dreqit...papap.
Vajze Shkodrane si je maj yll ( njashtu ishe ) ca po ban? Si po ja kalon a u mesove ndopak?

Ika une se jam shume e xanun edhe ma pak se dy muaj shkoj ne Shkoder, e qysh itash ka fillu me me kape zemra..rri tu e pa pernate ne anderr.
Na bani ky kurbet me zemer mar piplla.
Anyway...ja kalofshi mire..se as me shkru smundem shume..se me cmendi djali tu mi kape gishtat e tu shtype ne keyboard...lol.

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga wildrose:
[qb] Ja ku jam rose gurl!
Meqe jena ba lule shume vendosa me marre nje pushim me vale te gjata.
Tung tung!!!! [/qb]
Wildrose secila lule ka ngjyren aromen dhe bukurine e vet ,ndaj sa me shume te kete lule neper ambientet tona aq me kendeshem do ishte .ndaj ske nevoje te besh pushim se mbase dikujt do mund ti mungonte aroma jote.

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PiSkAViCa:
[qb] Nadja e mire tanve, si jeni? Ca po bani ?

Quku asht ba i urte itash si ndihet zani i gojes dreqit...papap.
Vajze Shkodrane si je maj yll ( njashtu ishe ) ca po ban? Si po ja kalon a u mesove ndopak?

Ika une se jam shume e xanun edhe ma pak se dy muaj shkoj ne Shkoder, e qysh itash ka fillu me me kape zemra..rri tu e pa pernate ne anderr.
Na bani ky kurbet me zemer mar piplla.

Piskavica me duket se po u takekena ne Rinas se dhe une njashtu e kam mend me shku ka qeshori nese takohemi te ftoj ne dasem se mua kjo dasma ma ka prish gjumin ,ja per gja por martoj motren e vetme naqe je e ftume hahahahh edhe ndonjeri prej grupit qe i bjen me ken ne shkoder njat kohe .
Anyway...ja kalofshi mire..se as me shkru smundem shume..se me cmendi djali tu mi kape gishtat e tu shtype ne keyboard...lol. [/qb]

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Vajze_Shkodrane:
[qb] Mire jam maj naq ti ku je qe ke hum maj dreqe?
Masandej pritezot po si te shkon mendja se te mbys une ty larg o zot po shembull mora maj maaa edhe tiii.
Ate film se kam pa ala por e kam mend me shku me e pa,se edhe une kam nigju se asht i bukur.
O Rose po ku e kena njat kryetar maj burrnesh,a thu i ka ra gripi??Thuj mas te na vijne da dite se po na e leshon ne maj maaa apo se kam pase keq edhe une kesaj radhe,bile ala sme ka ik,por une se kam ngjitse /pf/images/graemlins/laugh.gif (po ku kam te keqe une maj maaa :tipsy: ).
Ok ika une pra dhe :kiss: tanve se ju kam si shpirta.
Nje pershendetje per Kryetarin LLOKUMIN,per ty Rose,Nexhon,Piskavicen(bashke me djal),Craggy Rex,Wildrose,Lule-Boren,Rozalinen,Rebeccan,Jerina dhe Great1,jeni metaman hata por baheni edhe ma shume nese merrni i fije ma shume pjese ne ket grup se si shume mbas doret e keni lane pervec nja dy tre vetve ktu qe jane gjithmone present.
Ika gjume te ambel dhe ia kalofshi mire neser.
Me rrespekt Vajze_Shkodrane /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Vajze-shkodrane komplimenta per nikun se me pelqen shume dhe flm per pershendetjen rrespekte

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lule-bore:
[qb]
Fillimisht postuar nga Lule-bore:
[qb]
Piskavica me duket se po u takekena ne Rinas se dhe une njashtu e kam mend me shku ka qeshori nese takohemi te ftoj ne dasem se mua kjo dasma ma ka prish gjumin ,ja per gja por martoj motren e vetme naqe je e ftume hahahahh edhe ndonjeri prej grupit qe i bjen me ken ne shkoder njat kohe .
[/qb]
[/qb]
Tyjeta jote , ne rrall te par urime per motren e u trashegoft e me nji djal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif (ppapapap sa djal i rrespektueshem jam eeee... /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Naqe a ban me ardh edhe un ne dasem , vetem se du pilaf me na ba se ndryshe nuk vij edhe biles 2-3 pjata /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

Tana te mirat
P.S. Ste kam njoft heren tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif

rovena

Primus registratum

Une shkoj nga java e parafundit e Majit, nqs dasma asht me 26 Qeshor s'mund te vi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kam edhe une dy dasma, vetem jane dy kushirina te burrit e jo te mijat. Po njesoj i vlersoj kur asht puna per dasem me ba qejf hesapi.
Por kur vjen rasti jot, asht ma ndryshe se e ke dasmen ne shpi..ishalla i here plaken bashke e ju shkon nje dasem fantastike.Une dasmat i kam qejf fort..qysh kur kam ba dasmen teme sidomos.
A je ba gati naj fije zemer? Une i kam ble 4 fustana dhe prape sjam e kenaqun...ti duhet me ble edhe per motren etj etj. Pah keto peshqeshet s'po dime mi qite modet kurre na Shqiptaret..Tash 3 vjet e gjysem qe po shkoj 3 here, ju kam cu per cdo here e plus kur e kam pase mamin ketu ju kam cu te 3 heret qe asht kthy mami ne Shkoder....si thu ti? Asht marre me ju shku pa gja ne dore, se u mesunen tash.
Te pershendes zemer...mire u takofshim ne Shkoder ( te pakten sa me te thane Hi ) Bye

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PiSkAViCa:
[qb] Nadja e mire tanve
[/qb]
Mire jam maj yll po ti si je??Si ma ke djalin ,a po te ban fjale??
Po grupin hata si e kam sot nade se me kasavet me ju shkru jam cu...

Lule-bore flm qe te pelqen nicku jem,dhe te pershendes dhe ia kalofsh mire.
Ika une se u bana vone per pune tana te mirat dhe banu fmi te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ciao shendet.
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane"

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROSE GURL:
[qb] [/qb][/QUOTE]rozaline maj rozaline.... si maj ke fillu edhe me manipulu gjana...ku si shkon mendja shqiptarit.:plol... te hangert dreci se me bane me shikju tana postimet.:plol... po qukun e meme si po e shaj un:plol.... po he plas ti se ai me ka ma shum shoqe mu se ty:p je xheloze ti..... a e shef mar quku ssi don me na shti ne keq kja..,,, /pf/images/graemlins/smile.gif hugs he drec lol se kam qesh me lot:p

po ti keke edhe vipe maj...kujt ja paske rrejt mendjen lol: [/QB][/QUOTE]

:lol:

Po jam xheloze boll, se du me e marr qukun per gru, kshu per burr /pf/images/graemlins/tongue.gif

hugs edhe per ty shejtane /pf/images/graemlins/wink.gif

po un rrejt e toc i kam do gjynaha /pf/images/graemlins/laugh.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Ca asht pushka ketu?

Dikun dasem dikun tjeter dojne me me martu ! Avash ma se ka Kryetar ketu ; )

Roze pse maj den mem fut ngaterrese me sektretaren ! Ne fakt se asht ba pa rra kete e din edhe aja hahahaha.

Lule si je ti naqe urime urime per dasmen,Pa ketu e ke lana me me ba me dite mu aaa.Hajde maj ne zyre e me njofto per lajmet a jo ketu.Kryetari ka zyre /pf/images/graemlins/wink.gif

O shaban djali e ca pa thoje ti mar burr per pilaf aaa Lene mas ma kujto se ja vjel per ideal te grupit ja vlen.A ka sylteplic ma ose muhalebi hahhaha.

Vajza shkodrane si ti maj naqe.Me chat si i ke pas punet a je tu pas kallablek /pf/images/graemlins/wink.gif Kur pa bana si grup me hy i here tek shkodranonline edhe me e ba lamsh hahahaha

Hajde pra se flasim GRUPA

tane tmirat

:thumbsup:

eis

Primus registratum

LLokumi_NY pak po ti ma naq si i ke pas punet??
Kush te ka thane se futem ne chat??Edhe ma merr mendja se ne Shkodraonline jam i tu, perzoten ma shume shkodran se i tu nuk i gjen as ne Shkoder tek "Shkoderlocja jone" dhe sidomos tek grupi jone.
Po si ia ke kalu ti i here se ty nuk te bjen mend me pyt?
Ok pra shendet e te mira naq dhe te fala ciao!
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif

fkvllaznia

Primus registratum

Pershendetje grupi
Si mja keni kalu, a jan tu ju qa fmija ?

O krytar ku je syt e ballit ,si mor burr na permend siltepriçin pa ti pa ja çon gojen lang antarve te tjere , e pa i shtin vedit pun masandej me ja plotsu kushtet /pf/images/graemlins/laugh.gif , masandej mas len nam edhe ti se nuk nxjerret siltepriçi ne dasem papapp ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tashi du me i uru rose_gurl ditlindjen e u baft 1000 vjece :wub: muuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
/pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajt pra orkestra jepi
:rockband: :rockband: :rockband:

eis

Primus registratum

UUUUUUUU po pse maj naq na e paske datelindjen ah?Ti u bafsh edhe 200 vjece dhe gjithmone fat ne jete.
Pershendetje tanve nga "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Ja quku, ske si me e rrah sekretaren, se ka edhe ditelindjen, lene per iher tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

U bafsh 100 vjece rosegurl :thumbsup: