Grupi HATAJA :)

Tanja

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

Fillimisht postuar nga Rozafat:
[qb] Po ku jeni mor grupi i haramave ,marute krejt me ba nji kafe,hajt ma ju e dini receten e shkodres(te mesme me pak) ju paste ba mire, pijeni po kujdes mos digjeni.
Manej ca dreqin don llokumi me kafe(ju paste met ne fyt nqs i bani bashke)
Kaloshi bukur harama /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
o ty te thafte gojaa po ca na i thu ata fjal... tash na ke ofendu naqe,,, po te jap nje paralajmerim s enuk durohet .. si maj na bane harama po na jena "HATA" po na ke inat ti ee:p

nejse maj naqe pot e baj i kafe te mesme me pak si shoku xhemal: e te paste ba mire:) a e shef maj sa te respektushem qe jena.... na nuk trujm kend,,, /pf/images/graemlins/smile.gif

(tana t'mirat naqe)

ShkodraniNY

Primus registratum

Bravo Sekretare te lutem Keshtu i dona anetaret na Grupa /pf/images/graemlins/smile.gif

:thumbsup:

Princesha

Primus registratum

miresejugjeta (e miresenaerdhe keni me than ju /pf/images/graemlins/laugh.gif )

jeni te hatashem tane, si marokeni kshu per kafe ju tan se kam dite, un per vedi se pij kafen fort, biles rralle (kur e don zakoni /pf/images/graemlins/tongue.gif ).
S'i jap trunit kafeine, mu i dor gjume me ban derman.

Po si ia keni kalu iher?
Ah mor llokum ca me shkoi menja per bakllave edhe pse e kam hanger para 2-3 mujsh. A din kush me na ba bakllave ktu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tanja

Primus registratum

hello GRupa si ju ka sekretaarja ju??

Rozaline... edhe ti si un sa me ba be pin kafe ee.... me ba i baj boll po me pi mazzalll...

rozafat ca te dush ti maj naqe... te dac pite ne dac ravani.. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :0

hugs quku

jozi

Primus registratum

Mirese ju gjeta o skorpionsa dhe skorpionse (jo akrepe eeeeee!)...nuk guxoj me ba pak mungese se namin bani ju...si ato minjte qe vallezojne kur ik macja(kush asht mica ktu???)
Une nuk kam qef me u gri me kerkend sot,asht nje periudhe e bukur kjo qe po kaloj nga ana shpirterore ,vetem fakti qe provimet po afrohen me terrorizon...ju perqafoj nje po e nje po!!!edh e mu me ka marre malli per nje kafe shkodrane,taman taman per nje frape te koloseo (kam idete e qarta mbi ate cfar du)
Rose Guri si te kam,gjithcka "s'ka ma mire"shpresoj!

westside

Primus registratum

A mar Quk ca i paske pa ba vedit
se peskam mungu kaq shum se kam dit
We cfare grupit tan njisha
kolektiv i tipit "Sander mafishja"
hajde merre vesht se ku gjuhet topi
sa e pash mu prish komp. e mu djeg floppy
Shum keq ke tradhtu idealin e partis
je shit armikut e je ba me viz
ec e merre vesht se ca bahet ne bote
mungo nji fije se se shef ma konjkun n gote!
Nejse duhet me e pa se sa perparimtare
ku grup do tregohet ne plan te pare
do japim komentet e duhura rreth kesaj
seanza shtyhet per ma tej...

fkvllaznia

Primus registratum

Grupi si ju kam a jeni tu u lodh a po ju ka rruga plun ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt se nigjova eren e pites kur te jet gati me bani za ok .

ShkodraniNY

Primus registratum

Ooo kush na ka ardhe Craggy ReX

Mire se erdhe ma grupo.

Ja edhe anetar HATA bashkohet grupit tone.

Pa si je i heran mar djale ca ke ba a je tu msu edhe mas na korit age hahaha.

Pershendes tane anetaret e grupit jeni BOSSA /pf/images/graemlins/wink.gif

Tanja

Primus registratum

oo po ku jeni grupa sherupaaaaa... si ju kam..? a keni mujt me majte vetin? ftofte a keni pase?

po me mend si je keni ken lol

mire pra...na paska ardhe edhe i antar i ri...

Rex ke me ardhe me u rregjistru te offici neser ne 12 sahati fix... more vesh?? mora thuj...lol

po ti maj wild rose si je maj?? ka ke hup kshu maj burrnesh ? si nuk u duke i her me than se po dal e i shof kta koleg e kolege... dil dil mas hup

o nexhooooo syt e ballit ku je? me ka marre madhi per ty mar,,,,dil ma ma kaj hernaaaaa.....

muahhhhhhhhh quku pel ty qaj pel dit! se me mel mali qummmmmmmmmmmmmm sha qiieliiiiiiiii.....
a quku maa kul te vic me blej ate sennin qe te tam fan eee okk:) /pf/images/graemlins/smile.gif

kisss alllllllll

eis

Primus registratum

Ku jeni,si jeni,si po ia kaloni,me pune si po shkoni,pare apo keni ,me ble apo bleni,po noj te re apo na thoni se per nder malli per ju shume me mori..........??
Une jam mire flm nqs ju intereson,ska shume qe shkova ne shpine teme se tash dy muj kam kene rrugash dmth andej nga new york dhe me ju thane te drejten me ka lane i fije me fiksime ai vend dhe shyqyr si u bana edhe njehere me ju shkru se bash kisha harru....jo,jo,jo per ju por kisha harru me shkru se kompjuteri me asht prish dhe jam tesh nje jave pa hy ne forum.
Uroj te jeni tane mire dhe uhhh gati harrova me ia uru mire se ardhjen craggy rex(a e shkruva mire a??) dhe ia kalofsh mire mes nesh dhe na mes teje.
Pershendetje per tane anetaret tu fillu me Qukun,me Rose,me Nexhon,me Wild,me Rex,me.....spo me kujtohet kush ma per nder ma bani hallall.Tash ia kalofshi sa ma mire dhe un :kiss: per tane ju.
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/wink.gif

rovena

Primus registratum

Po si jeni mar drandofilla, a me ke nje mire?
Ca e paske ndi mungesen teme aman jarebi, po s'me ka punu kompjuteri mar prandaj kam mungu se jo pergja jo... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Quku keka busy me bakllava etj etj, don mi fute gjanat nen banak ky, po s'po kalon pa na e dhane kaj kallep edhe ne... /pf/images/graemlins/laugh.gif

fkvllaznia

Primus registratum

Tytjeta juj !!!
Po si ju kam e si mja keni kalu iheran ?
Shpresoj qe te jeni te gjithe mire /pf/images/graemlins/smile.gif .

Rose maj mordje ka me ken un iktu kam ken po ti sje duk hic ke hup krejt .

Hajt ma bani hallall se me duhet me shku me :book:
se e kam tan mujin e xanun me kto pun /pf/images/graemlins/frown.gif .

shendet e pare tanve

lule-bore

Primus registratum

Pershendetje Grupi Hatajaaaaaaaaaaaa , ne rradhe te pare i her te me fale kryetari per mungesen time te gjate ,po gjana qe ndodhin jane ,eh ku ka si kryetari jone i here pah lum grupi qe ka se na ka shndrit forumin ej ,mos qeshni nuk asht kopliment por e vertete ok :thumbsup: , qashtu pra hahahahah.

Mirese kan ardh tane antaret e tjere dhe ne veqanti <Nexho Shabani >

ShkodraniNY

Primus registratum

He maj LULE BORE a erdhaa .

Ah ca lup ti me ta hek karten e antarsise. /pf/images/graemlins/smile.gif

Nejse ja falim se ka pas arsye. Me tre mungesa pa arsye hiqet automatikisht karta. /pf/images/graemlins/wink.gif

Mire se na erdhe edhe kape pak ne dore grupin se i keto dit do te jem me ca takime, ja per gja pa me mujt me ba naj binjakzim.Trimi i mire me shoqe shume kane thane hahahaha.

Tane te mirat GRUPI jem.AH si ju kam un ju maa Llokum llokum besaaa hahahaha

.......cuni i vogel don .......

:thumbsup: Join us!

fkvllaznia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lule-bore:
[qb]
Mirese kan ardh tane antaret e tjere dhe ne veqanti <Nexho Shabani > [/qb]
Lule-bore flm per mikpritjen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ishalla kjo vençantija sjell hajr /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:
Te uraj tana te mirat :wave:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROSE GURL:
[qb] a quku tam eee okk:) /pf/images/graemlins/smile.gif

[/qb]
Ja quku, s'kam pa ishtu edhe me të sha me nan ja jaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po he more ku jeni, si ju kam grup tahaja hataja /pf/images/graemlins/smile.gif , ca keni ba iher, noj te re? Na tregoni noj thashethem se marume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me falni per mungesen , po kam ken nji mbledhje edhe kur dola u leshunen tan me me marr edhe autografe e me qiten pun, ishtu asht kur je vip, ca me ba /pf/images/graemlins/tongue.gif

eis

Primus registratum

Marshallah mas ju pafte syni i keq,mire kekeni mbledh ju ktu,paskeni ardh te tane.........sa mire,ju pacim gjithmone ishalla.
Hehehehe tane paskeni ardh me justifikime,dikush ne mbledhje,dikush tjeter prap ne mbledhje etj etj..kurse une kam mungu se kam kene tu punu.
Po si me ia keni kalu i here maj rini e bukur Shkodrane??Shpresoj mire.......tash ju uroj ma bashi nje nate te mire dhe ia kalofshi mire kete jave qe po vjen.
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif

lule-bore

Primus registratum

Po si ju kam more grupa a jeni mire se kryetari ja ka vu vedit emrin e bukur Llokum nuk e di a ja keni degju zanin kenges ollokum o llokum dridhi dridhi pak ma shume ,<shaka> humor se pas na u ngaterru goja e sna shkaj mendja per keq ne shkodraneve kujt i shkan .