Grupi HATAJA :)

fkvllaznia

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] shabano shshshshshshshshshshs apo si kupto shakate ti aq ta pret

ta rrotulloj ne qafe un preshin ok se na qenke edhe ritmatik /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Naqe ne ba hallall pra se nuk e pash un se keke nga Tirana .
Masandej mos u hidh e mas u nxej
se un ty nuk po t'rrej
se preshin e perdor
per me ba sallator.

Hajt tashi naqe shko n'pun tande
e ma mir hajde dit hane .

jozi

Primus registratum

he more dyrnja e bukur...une jam ba VIP krejt se pervec se me kane botu disa poezi te Ars (nje reviste kulturore ne Tirane) kam publiku ne gazeten shqiptare te Italise nje artikull kondra nje gazetares italiane qe na pershkruante ne femrat shqipe si injorante,e na po qenkeshim edhe te keqtrajtuara...e tana te zezat maaaaaa.....me falenderoni se kam fole ne emrin tuaj e ju kam dale tanave zot.Tesh jam ule nga rete e qiellit te shtate e ndjehem PIV-e....
ia kaloshi mire.e dini qe jeni hata

ShkodraniNY

Primus registratum

Ooo mire se na erdhe ma naqeeee /pf/images/graemlins/smile.gif

Ja pra edhe nje VIP tjeter prane nesh . nje HATA bashkohet prane grupit HATAJA :wub:

Mire se vjen o wildrose

Join US :thumbsup:

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nexho_shabani:
[QB] Vajze Shkodrane edhe 100 tjera naqe e nji te qerasun me mence e ke prej mejet /pf/images/graemlins/wink.gif

ja kalosh mire ne Vacation /pf/images/graemlins/laugh.gif

Flm ma naqe per urimin dhe me ca po me qeras??Baj lojna se mjafton fjala e mire dhe itash erdha prej pushimeve se e kisha kshu me vale te shkurta.Po si me ia keni kalu kto dite pa mu i here??.....mrekulli eh ?..e di ma merr mendja. Ok pra ika une i here dhe ia kalofshi sa ma mire dhe bukur. Perqafime nga Vajze_Shkodrane :kiss:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nexho_shabani:
[qb]
[qb] shabano shshshshshshshshshshs apo si kupto shakate ti aq ta pret

ta rrotulloj ne qafe un preshin ok se na qenke edhe ritmatik /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Naqe ne ba hallall pra se nuk e pash un se keke nga Tirana .
Masandej mos u hidh e mas u nxej
se un ty nuk po t'rrej
se preshin e perdor
per me ba sallator.

Hajt tashi naqe shko n'pun tande
e ma mir hajde dit hane . [/qb]
te vi te hanen marte merkur etj etj kur te dush mer daj mjafton te flasesh jam gjithmone disponibel per patriotat e mij dhe sjam tirans jo /pf/images/graemlins/wink.gif

Tanja

Primus registratum

mramja mir grupi hataja
po si jeni, e si i keni ka daja?
sdi a un ju kam mungu
po me ma ba hallall
s e jam ken ti punu.
po kto dit si ja keni kalu?
si jo shkoj muhabeti e koha pa mu?
Vajz shkodrane ti je msu keq!
me ta pru kafen skam kohe he drec
po tash e mrapa ma mas prit
se skam kohe me ba kafe ma un
se tash jam rrit.
Po ti maj perlka si je?
fmit e burrin si i ke?
apo rritesh? e drecnohesh?
po me kto grupa apo kastigohesh?
ehhh mar nexho me shndet si je?
per mend spo te pys se e di se ske
(shaka ee se ke boll)
te marrt mordja ty ma mire
se kishe derdh rakine.
skam hall po po i mson edhe fmin
po un qukun si e kam
se asht ba si sallgam
uu wild rose mir se erdhe
se shum madhi na ka marr
po ti hajde maj ma shpesh
e mas hajde kaq rralle
pot met than te drejten mrie ke ba
un tahs po iku, jam e zanun, kam pun me ba
po ju mas harroni se un jam sekretarja e grupit hata

u ca u lodhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..hugss alll bye

fkvllaznia

Primus registratum

[qb] te vi te hanen marte merkur etj etj kur te dush mer daj mjafton te flasesh jam gjithmone disponibel per patriotat e mij dhe sjam tirans jo /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Naqe e di shum mir se kush je , po ty te duket vedi shkodran :confused: , po shkodrant nuk flasin asht si flet ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif , mer daj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shendet e pare naqe Dj...

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga ShkodraniNY:
[qb] Pershendetje te gjitheve.
Njoftojme tane shkodranet per antarsi prane grupit tone.
Grupi HATAJA tashme prane jush me biseda, ,pagesa, martesa, shkusina marrina , idena, ... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
De gjo mar..uni nuku jom pri shkodre,pri mirdite.
Ne du me xhet ni nuse t`mir besa pri shkodre.te ket pare ne terrene,se jom bujk.

p.s po pat nai lidhje me me farefisin e migjenit te nolt ma mire.. [/qb]
je munu me dal mirditor po ke dal tirans /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] Nje pershendetje shume te vecante per te tre ju i here dhe sidomos per ty "ShkodraniNY" se je i mil pasha Zhoten. [/qb]
na e trego edhe ne maj, i foto jo tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

tashi me u ba pjese e grupit hataja, a asht hata e mire a e keqe, se un baj pjese te e mira, nqs edhe ju ashtu me quni mren /pf/images/graemlins/wink.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Ja anetaret e Grupit HATAJA (sot updated)

n/kryetare: LuleBora
sekretare: ROSE GURI
anetare kryesie : Vajza shkodrane
Anetare kryesie: Perla
Anetare kryesie:Wildrose
Anetare kryesie:Rozalina
Anetare kryesie:Nexho Shabani
....................
....................
.................... cont

Join us :thumbsup:

Rozalina mire se na erdhe ma naqe.
Tashti perderisa me kan ba kryetar dica kane dit keto grupat e mi /pf/images/graemlins/wink.gifPa edhe un di ke me pas Grupa vec :wub:

Fotot jane priv. vetem per VIP-a : P

Tane te mirat :wave:

eis

Primus registratum

Heeeeeeeeeeeee,po ku jeni shoqnia jeme i here??Po si ju kam dhe si mi kalute keto dite??

Rozalina mire se erdhe ne grupin tone HATA ,qe do te thote "Hata e mire" se kshu jena na, tane te mire(pah sa modeste)dhe ne kete grup xajne vend vetem te miret ashtu si edhe ti ok u sqarume tash a ke ndoj pytje me ia ba edhe kryetarit??(baj lojna)

O Rose po ku te kam maj naq une ,ty se mire mi paske rreshtu ata rreshta te bukur,po si te kam??
Ok maj naq ti nqs ske kohe me me ba kafen hajt se po ta baj une ty ,kshu shkon kjo pune here ti edhe i here une ,ia bajme kafet njena-tjetres pa harru me ia ba edhe te tjereve ok??
Po ti Kryetare si te kena??Apo te lodhin kta puntore apo ta bajne punen e veshtire ah??
Po ty ma Nexho si te kam ma naq,apo lodhesh ndoj fije ,a eshte tu te shqetesu kush ah??
Mthuj mu se kajne pune me mu masandej.
O mami Perla si te kam maj ma po djalin si e ke??
Ok pra ika une ia kalofshi mire te tane ciao baci :kiss:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ShkodraniNY:
[qb] Ja anetaret e Grupit HATAJA (sot updated)

n/kryetare: LuleBora
sekretare: ROSE GURI
anetare kryesie : Vajza shkodrane
Anetare kryesie: Perla
Anetare kryesie:Wildrose
Anetare kryesie:Rozalina
Anetare kryesie:Nexho Shabani
....................
....................
.................... cont

Join us :thumbsup:

Rozalina mire se na erdhe ma naqe.
Tashti perderisa me kan ba kryetar dica kane dit keto grupat e mi /pf/images/graemlins/wink.gifPa edhe un di ke me pas Grupa vec :wub:

Fotot jane priv. vetem per VIP-a : P

Tane te mirat :wave: [/qb]
Miresetegjeta iher!

Po un foton ja kerkova vajzes shkodrane mar se ajo te tha se je i mire(se nqs nuk je nuk dona me te pa), thash ta shohim edhe ne iher me te vleresu jo per gja /pf/images/graemlins/tongue.gif

Manej te ajo faqja jote personale, as i foto s'kishe vu mazallah :devil:

Princesha

Primus registratum

manej se harrova me te than, a spo te dukem vipe un a, vec per vipat me thot /pf/images/graemlins/tongue.gif

eis

Primus registratum

O Rozalina kush te ka thane se e kam pa ne foto maj naq??Une thashe se asht i mire jo se e kam pa por asht i mire si njeri ka shpirt te mire dhe shume i sjellshem masandej bukuria ska aq randesi sa bukuria shpirtnore apo jo??
Ok maj naq ika une tash ia kalofsh mire dhe uroj qe ai kryetari ta vene nje foto tek website i tij se dona me e pa te tane.
Ia kalofshi sa ma mire dhe banu femij te mire te tane se ju bertet edukatorja masandej.
Baci :kiss:

fkvllaznia

Primus registratum

tytjeta Grupi Hataja !!

Rozalina mir se na ke ardh naqe !!
Ishalla ja kalon sa ma mir ne grupin tone :confused: (ne Grupin e të tanve se e privatizova un:p).
Kushe den nji kafe t'me thoj se po e pergatis un e vend vetem mos vanoni se kam me ik ne pun ...

Tanja

Primus registratum

hello grupa sherupaaa

po ku jeni aa?/ si jeni aa?
ca keni baa aa?
a u lodht fart aa?
(uh u lodha)

o nexho maa... po ca kishe ba njashtu pash kryt tand,, si mar ma kishe prish syrtarin e officit mar ty prisht patenta...
vajz shkodrane ta baft zoti hallall naqe,, per kafen edhe me fal se skam mujt me ba gja kta dit ee

pash qe paskan ardhe anetare te rii,,,, po si kam rregjistru ala e sot po i fus ne sistem se i kam te rregjistrum tan,, ne kumpjuter.

mira pra si sekretare qe jam po ju uroj tanve mirse ardhjenn ,,, sidomos wild roses i her,, edhe rozalins

shndet e ja kalofshi sa ma mireeeeeee

ShkodraniNY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb] O Rozalina kush te ka thane se e kam pa ne foto maj naq??Une thashe se asht i mire jo se e kam pa por asht i mire si njeri ka shpirt te mire dhe shume i sjellshem masandej bukuria ska aq randesi sa bukuria shpirtnore apo jo??
Baci :kiss: [/qb]
Sa bukur e tha kjo V.Shkodrane :wub:
Pa prap ja bajme shyqyrin edhe per syrrat, te kenaqur jena se ka edhe na keq /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hapu pak hapu se pa flas vetan i heran ketu : P

Rozalina mos doni me na ba shkusina se e kane me status na Grupi HATAJA /pf/images/graemlins/wink.gif Ca nuk bajme na maj naqe ! A jena po jo Hata.

Pershendes sekretaren edhe aneteret e kryesise me te gjithe anetaret e tjere. JU kam HATA.

I kafe shefit tesh se mu tha buza e marova hahahaha

Join US :thumbsup:

Princesha

Primus registratum

na keke ba edhe llokum, kadal se po na myt prej amelcise mar, mu me pelqen bakllava /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mos u frikeso se tash po ja keput shpirtin nojkujt, edhe hajde me menim te pjekun ne shpi e /pf/images/graemlins/smile.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Llokum kam kene : P maj naqe !

Hajt hajt maj llokum .... Cuni i vogel den llokum .... etj etj

Bakllaven edhe nu ma kanda besaaa.
Mendim te pjegun !!! Pa tjeter maj pronto :lol:

Pa ku jeni i here ju HATISTA.

Si ji kam more grupa /pf/images/graemlins/smile.gif

Me kafe si i keni pas punet, a qohem e ju pjeku un nji se tek asht taze. Se ate sekretaren e kam cu me me ble lolipopa edhe bushiqa se kena party hahahaha.

Alba Palushi

Primus registratum

Po ku jeni mor grupi i haramave ,marute krejt me ba nji kafe,hajt ma ju e dini receten e shkodres(te mesme me pak) ju paste ba mire, pijeni po kujdes mos digjeni.
Manej ca dreqin don llokumi me kafe(ju paste met ne fyt nqs i bani bashke)
Kaloshi bukur harama /pf/images/graemlins/smile.gif