Grupi HATAJA :)

fkvllaznia

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

Fillimisht postuar nga wildrose:
[qb]
URIME!!!DUKE SHPRESUAR QE ANDRRAT TUAJA DO BEHEN MELODIA ME HARMONIKE DHE E AMEL E DITEVE QE DO JETOSH!!!
shpresoj te te kete pelqy ky urim,fjalet vijne nga zemra...me ban me dite me guralec!!!
Nje perqafim [/qb]
Ppapappaa cfar urimit :book: :book: :book:

Tytjeta juj gruapa shurupa , po si mja keni kalu iheran , a jeni lodh , a merzit , ata fmi e nuse e fmi si mi keni , a pa jau nigjojn me te madh e me te vogel ??? :tipsy: :wink:
Kena ba pak mungese por per arsy te justifikushme /pf/images/graemlins/laugh.gif , hajt tashi ika e ja kaloshi mir se duhet me :book:

Shendet all

Tanja

Primus registratum

kuuuuuuuuuuuuuuuuukuuuuuuuuuuuuuuuuuu si rren.. fmi ma dreq skam pa naj her.. me rrejt fmija kaq shum baaaaaaaaaaaaaaaaah... vec ishalla nuk te ngjajn fmija mi ty se me fikun deren e konakut...

po ti kur ke msu me lexu i her. se deri mram as shkodranjat nuk ike njoft... e tash ban demek si i dijmshum..... mire pra mar grupa shurupa un pa iku e ma bashi diten e mire i her se skam khe me nejt ma per sot( sa shum kam nejt eee 4 minuta me ore ne dore) vec se ora ka met ska bateri

byeeeeeeeeeeeeeee ja kaloshi mire

me respekt Sekretarja

ShkodraniNY

Primus registratum

Hapnu pak se pa hyn kryetari : P

Ja jaaa mas u coni ne kamb se cona na nevojtart /pf/images/graemlins/smile.gif

Pa si ju kam i heran.
Nen/k si i ke pune maj naqe A pa nisesh per ALb. Pa ti sekretare a paske ardhe aaa , U ca kam shetit neper koridore tu te kerku , kur ti paske kene ne zyren teme. /pf/images/graemlins/wink.gif Edhe mas mu mshej ma /pf/images/graemlins/tongue.gif

Pa anetaret e kryesise si i kam.Shkodrane Perla etj etj se nuk pa i shkruj tane se e dijne vet ata se kush jane /pf/images/graemlins/wink.gif

Si keni kene me shendet me mesime , me pune , me pagesa , me ngatrresa, se nuk pa pys per ndresa hahaha

Shpresoj cdo gja ne rregull edhe banu gadi se kena i mledhje se afermi.Mas harroni me marr dosjet se dona me i hap /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajde pra se tesh flasim.

Ju duam shume jeni shume te mire
:kiss: :wub:

Alba Palushi

Primus registratum

Prej muhabeteve qe bani more harama ...ca i shkon shprehja shkodrane"caa kena pi vjet" /pf/images/graemlins/laugh.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

He maj naqe

Pa si i ndrroni maj nicknamat keshtu /pf/images/graemlins/wink.gif

Bani sherre edhe doni me u mshe eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rozafat nuk jena harama jaaaa por HALLALL /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe ketu ka vetem HATA VIP people /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush mendon keshtu atehere asht i mire pritun prane nesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Pa ku na kane shku antaret me pushime aaa !

Hajde na se kene i zbritje keshtu mledhje

:thumbsup: Join Us

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb]
Fillimisht postuar nga wildrose:
[qb]

ata fmi e nuse e fmi si mi keni , a pa jau nigjojn me te madh e me te vogel ??? [/qb]
thash se the a po jua lajn me te madhe e me te vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif

qyqja se na treme... thac paska dal mec djali /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alba Palushi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Llokumi_NY:
[QB] He maj naqe

Pa si i ndrroni maj nicknamat keshtu /pf/images/graemlins/wink.gif Jaahh vetem sa desha me ndrru sezon (fashion) per Majin /pf/images/graemlins/smile.gif

Bani sherre edhe doni me u mshe eee... Sherri ma i madh se me duhet me rujte lulet itash prej breshnit qe ka ra /pf/images/graemlins/smile.gif

Rozafat nuk jena harama jaaaa por HALLALL /pf/images/graemlins/smile.gif Hajt ju pas ba mire buka e pardjeshme desha me thane hallall /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe ketu ka vetem HATA VIP people /pf/images/graemlins/laugh.gif ehe ta besoj pasha njat drite qe ka dale dje /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajde na se kene i zbritje(discount e kishe fjalen ee) keshtu mledhje :idea:

rovena

Primus registratum

Ah piskavice me ke prek ne tela te peshqeshet ,lene se prej sikletit tyne te ik dhe kenaqesia e atmosferes se udhetimit apapapapap .Tu fillu prej vetes se duhet nje garderobe e veqante per udhetimin ne shkoder ,se qysh se del prej deres shpise e ke takon si thot mendja me te pyt se si je po sa e bukur ikja qa te shkoka aja veq per zhele e kean nepsin njerzit ,dhe pse te pysin qa i ke sjell priinderve dhe motres duhet me ja diftu me rralle hane, marte, merkurre apapapapapapap .Pastaj daja teze femijt e tyre njeriu ka dhe nje hall se e kan shterngu punen e peshes se valixheve ,gjithmone me bjen me pagu ma shume ne aeroport.Perzoten ethet me hyjn e truni me ike tu i ba gjanat e tu fol me vete neper dyqane .E kurr njeriu smetet i kenaqur .Sidomos i kyt here e kam te rande vete me fustane prit krushka ,shka krushka ,percillet nusja ,dhuntija ,paja ,2 nete dasem ,sdi si kam me ja dal mire se me i ble po jam shume pishmangjesh nuk me bahet qejfi kurre ,jam tekanjoze o do ble njat qe me pelqen o ska ,mas 10 min qe e ble me prishet mendja ehhhhhhhhhh ,shendet naqe ishalla :rockband: takohena . :rockband:

Besa te mjeret na qe lodhna kamsh e xhepash me ble peshqeshe...e kur shkon te thojne nje flm e me mend si ska mujte me pru ma... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pesha lene mos e pyt une i kam ba dy valixhe sa gazepi gati, tash edhe nje kam me ba gati, e s'di ku du mi fute tane keto tesha..
Tash po i veshi ne shqipni e dal e shes te ndimat se s'di ku du mi pru ma kendej.
Me shku me gjana qe kam pase, te thojne uu po ti kyt a e ke pase edhe heren tjeter qe ke kene maj.

E je tu u ba gati i here?
Une kam lujte mendsh, vec njaty me rrin mendja po me len zemra me duket deri diten qe te nisem.
Edhe aja mami ne telefon, he kur po vjen spo na pritet..terr verr mi shtin zekthat ma shume.
Gjithsesi ja bajme hallall peshqeshet, lodhjen, shpenzimet per me shku ne ate vend.
Tash ja kalofsh sa me mire, dhe ishalla te shkon rruga mbare e futja e pi do valiuma se 9 ore me te lujte rradakja sa cudi.. :goofy:

eis

Primus registratum

O HATA po si jeni ma maaaaa,uroj te jene tane mire dhe ma bani hallall se nuk ju kam shkru por nuk kam pas komp per fat te keq tesh dy muj gati vec uroj ta marr sa ma shpejt,ju puthi te tanve dhe ia kalofshi sa ma mire ciao nga une Vajze_Shkodrane,
p.s:piskavic maj flm qe kujtohesh per mu maj naq se keta te tjeret si paska marr malli hic per mu,po ska gja un grande bacio per ty dhe Brandon ciao. :kiss:

ShkodraniNY

Primus registratum

o Vajza jone /pf/images/graemlins/wink.gif

Pa a ke pas kompjuterin pa qef aa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te kalume edhe tesh vijme per i kafe /pf/images/graemlins/smile.gif

AH si ju kam un ju maa maaa LLokum llokum

:kiss:

:thumbsup:

Princesha

Primus registratum

llokum, kujdes se e paskan vu ne plan me te hanger, un per vedi si ha llokumat se me velin /pf/images/graemlins/laugh.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

hahahahaha

mire maj naqe shyqyr prej tejet nuk pa ruhem.

:thumbsup: 1 pshtova, pa kujt me u i besu ketu seee tane te perdredhin fill.

Jena ba te rrezikshem si Grup : P

Pa i kryetar kemi maaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tanja

Primus registratum

po ku jeni i her ju, si ju ka sekretarja ju? a keni ba sherre? se kam porosit at zogun un e mi difton tana, mu me ma ba hallall se kam ken shum e zanun me pun, edhe masandej kishin apliku shum njerez me hi ne ket grupin e kam nejt tuj u marr me ta. se ka ken ngarkes e madhe fart.

po ku je maj vajz shkodrane ? ka ke hup maj? apo edhe ti si un me pun shum e? ee qa jena na vajza puntore lum ata qe na kan se ju kena fik deren e oborrit se te shpise harroje. u kam gjet pun maj dentist assistant isnt that cool!

o wild roseeeeeeeeeeeeee muahhh ku je maj dreq?

po krytaraa e anetar te tjer si jeni ca keni ba a ma keni majte mire ket vend ktu. a me banen syt a ishit tuj u marr me llokuma ju, pa arra se arrat ju kishte hanger krytari. po mire me nigju sekretaren ju nuk i hani lllokumat se ju prishin dhamt, bahni pleq para kohet(po kam hall me i hanger vet jo per gja)

mire pra nqf se keni ankime me coni mesaZh e nqf se ju bajn keq llokumat mas thuni se sju kam porosit,

ather po iku un e po ju la juve, e me mend ne kry ee ruse bani marrina, se ju kam llastu i fije, krytin as majtas as djathtas, as poshte as nelt, vec drejt ,,, ok pra ju rroku tanve
me respekt sekretarja

ShkodraniNY

Primus registratum

Pershendetjet e mia Rebecca

Pa si je maj burnesh se ke hup krejt. /pf/images/graemlins/wink.gif

Sekretarja edhe nen/k bashke me anetart ku i kam mar maaa.

Ju pershendes tanve jeni ............ e dini vet HATA maa :thumbsup:

H

harap

Guest

a ka ndonje vend per mu ketu aaa /pf/images/graemlins/smile.gif