Grupi HATAJA :)

ShkodraniNY

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

NJe kafe per anteret e grupit HATAJA

Si e pini more varza kafen ?

Mos me thojne kush : Me filxhan /pf/images/graemlins/smile.gif

Se me filxhan se nuk kam ibrik hahaha

Tanja

Primus registratum

Quku mar ma prite zot, tana kta femna ktu me te lan ty me ba kafet po ja maj naqe, ulu e rri mas u kastigo se vec ty te kan djal:)
he s epo i baj un kafet, si i doni hapni gojen jju: /pf/images/graemlins/smile.gif

Vajz shkodrane un sdi gja sit e shkon mendja me than se fol kush keq per ne maj i her,, a e din ti se cfar grupit jena.. po skan goje maj ma:)(edhe te shajn nqf s eju man i her se dalin tan per pexheret)
kot se kena Emrin HATA na. nejse mu nuk me asht anku deri itash kerkush, vec kan met ti me nsie kartoline ti me uru per grupin edhe punen ton ta hatashme qe jan ti ba. me bahet lkura kokrra kokkra kur i lexoj urimet maj naqe, i kam rujt edhe kur te ikin gripi kthe ktej edhe lexoj edhe ti:)
nejse maj ma a vjen bosi naj her anej ka ti se ka un sme ka ardhe tash 2 dit. /pf/images/graemlins/smile.gif ok pra un po e la punen per sot, edhe nqf se keni naj gja per emergjenci me nisni mesazh:)

Quku si te duket puna qe jena ti ba mar ma??
perla edhe lule bore welcome:) /pf/images/graemlins/smile.gif

tana t'mirat Vajz shkodrane, quku etc.

ShkodraniNY

Primus registratum

Ah si ju kam une juuuu :kiss: LLUKUM LLOKUM

Pa e keni hak me ju dasht :wub: fart bahet fjale : P

Flm per Kafet Rose edhe taneve ju per punen lavderuese. Se jeni ty e shndrit Grupin HATA krejt .

Mire pra se tesh flasim prap

bye i heran

fkvllaznia

Primus registratum

Tytjeta juj !!!!

Pershendes te tan qa jeni e qa s'jeni .

A ka ndoj vend per mu ktu meqe kekeni te tan hata demek ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jo kot mos bani gabim mas me m'pranu se e dini vet ju bana HATA-n . /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Hajt pra shendet e pare e po iku un me pak ceremoni sa nuk asht ba nervoz kush /pf/images/graemlins/smile.gif

:rockband: :rockband: :rockband: :lol:

ShkodraniNY

Primus registratum

Nexho

Ti i tesh sa paske ardhe ne albforum keshtu varet sesi do te sillesh. Te urojme mire se ardhjen ne AF.

Ky sic e shef asht Grupi HATAJA.

Prane ti mund te pranohet kushdo qe i permbahet kushteve.

Pra me kenaqesi te ftojme si anetar.

Hajt tesh ca pa na tregon naj sand interesante.

Grupi HATAJA uron tana anetaret e tij

Have fun guys !

Join US ! :thumbsup:

Tanja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga nexho_shabani:
[qb] Tytjeta juj !!!!

Pershendes te tan qa jeni e qa s'jeni .

A ka ndoj vend per mu ktu meqe kekeni te tan hata demek ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Jo kot mos bani gabim mas me m'pranu se e dini vet ju bana HATA-n . /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Hajt pra shendet e pare e po iku un me pak ceremoni sa nuk asht ba nervoz kush /pf/images/graemlins/smile.gif

:rockband: :rockband: :rockband: :lol: [/qb]
qyqjaaaaaaaaaaaaaa qa me panen syttttt a je ti nexhoja apo fara e tij se fara e keqe thojn shtohet shum . po ti nuk ban me hi direkt ne grup, pa em pyt mu, ka hine ti i her, ilegal aa,, apo jam ken me bosin un ti pi kafe,, kafe mar ju mas kujtoni gja tjeter, se me qukun shkojm si krypa n'sy, ashtuen gjell deshta me than. apo ju quku:) a asht njashtu!(thuj po mar)
mas lexoni ju te tjert pergjigjen ee. nejse pra mir se erdhe t'lumshin kamt, edhe paq faqen e zez ashtu te bardh he drec se me shkon goja, ashtu gishtat.

perla poti maj naqe qa ke qe priton me shkru, apo te jan thy gishtat, ruji maj naqe mas i fut gjithkund se ke qef me prek gjithca ti, mas ke dasht me shikju naj send ne syrtarat e ofisit tem maj ti, apo sjan aluminit qe ti kpusin gishtat ne vend.

ok pra hata,, ika un se me fillon puna e skam kohe:)... ja kaloshi mire edhe hapjuni shoqnis, shprehuni HATAS

eis

Primus registratum

O Hata po si me keni njeh i here??
Deshta me i uru mire se ardhjen Negjo Shabanit dhe deshta me i thane qe mbesen e grus tij e kam pase shoqe dhe kur ta shifsh mi ban te fala se une jam pak lerg e sdi a i shkojne te falat andej(isha tu u tall).
Oj cike prej Shkodre po a mje lodhe moj burrenesh ,me ty moj ma e kam, me ty maj ,me ty(Rose),fol moj maaa ..uh harrova se nuk jam ne chat dhe me vjen i fije pergjigja me vonese ktu :tipsy:
Po ti Bosin ku e kena e si e kena??A ka mujt me u zgju prej gjumit???
Hajt i here hidhuni ktu cili asht halli sot??Kush ka hall??Se ia gjejme na zgjidhjen.....ahhh po gishtat e Perles ishte halli sot eh apo ju luku??
Ndigja maj ti Perleeeee po nuk shkruve itu kena me ti kpute tane gishtat dhe ske me mujt me shkru kerkund ma edhe gishtat e kames se je e shkathet ti shkrun edhe me ta kshu me 20 gishta shkrun ti capacapacapacapacap.Hajde andej nga office jone sot por ja vetem por me djale se sna duhesh gja vetem a more vesh??Mora thuj he pra njashtu ik tesh se me le pa pune e po me hek bosi prej punet e sdi ku me e gjete ma i vend punet si ky.Ok pra qoke e qoqe te dashtun mire ju gjetsha ma vone .
Une abbraccio grande per tutti voi ciao!

rovena

Primus registratum

Erdha mar piplla erdha, po ishtu asht kur ke me rrite fmi, e me majte burre, s'ke kohe mu paraqite ne parti shume.
Ku asht ky shkodrani prej puket i here:p se dje ka dashte me e dite a baj me hi te Hataja apo jo, ta shofim tash ne cfare konkluzioni ka dale.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Shkodrane maj..a ke msn ti maj dreqe... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Perla naq

(Se ky emer mbahet drejtesisht apo pa drejtesisht edhe nga te tjeret........)

Konkluzini del vet naq. NO COMMENT ! :wub:

Edhe me ata msn na myt wallahin.Tane per i here.Avash ni nga ni , i bul e i glu e i ..... lopicin e shtoni vet /pf/images/graemlins/smile.gif

Rose Vajzuke edhe Perla
The BEST ! :thumbsup:

Aja lule Bora n/kryetarja nuk e ka marr vesh hala per kete Grupin Tone ketu . Sa te vijne keni me e pa, asht nana e HATES hahahaha.Nuk e ka e ama HAVA jaaaa :lol: E kena grup /pf/images/graemlins/wink.gif . Uh nuk pa e permendim ma se pa e merr lemza : P . E pa na shan kot ne shenje dashniet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ah si ju kam un juuuuuuuuuuu :kiss: si molle /pf/images/graemlins/wink.gif

fkvllaznia

Primus registratum

Ne rrall te pare po pershendes ShkodraniNY me qe nuk me tha direkt qe sje i pranum /pf/images/graemlins/laugh.gif
Masandej un i ri????? :shrug: , papapapappapap
Hajt pra tja kalojma sa ma mir ktu .

Per Rose_gurl :
Un jam nexhoja dora vet
jam hata i pari krejt .

Un prej deret naqe hina se ne Shkodrant se kena zakon me ja myll deren mikut .
Po un gjithmon kam ken me kam te mbar naqe se ku kam shku un asht ba HATA-ja ... .

Per vajze_shkodrane :

Tu rrit ndera naqe e faleminders per mikpritjen . /pf/images/graemlins/smile.gif
Te fala i kam ba e te fala ke , me tha edhe me te dhan nji te puthun prej saj naqe /pf/images/graemlins/laugh.gif , mos me shaj e mas me qorto se prej hallit e kam :wub:

Per Perlen :

Pa ti maj mendjemadhe pa ban demek se nuk po me sheh , /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:
Apa spo jam edhe tan ky burr 2 metra .
Sa per fmit mas na u anko se kena tont e spa ka nevoj me na e qa hallin , se kena hallet tona boll .
Njata gishta par zoten ruji mir se te duhen per burrin e per fmin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt tashi se boll u zgjata .
Ja kaloshi sa ma mir !!!!!!

eis

Primus registratum

Nadja e mire "Grupi HATAJA"!
Po si me keni njeh i here,apo keni pune sot apo jeni pushim se une kam edhe sot??
Po kete saturday si po ma kaloni sonte??
Apo shkojme e pime nje kafe tane turke ashtu si dine Rose Guri me e ba :tipsy: ??
Ok pra erdha me ju pershendet dhe ia kalofshi sa ma mire dhe bukur!
Abbracci e baci ciao!

Tanja

Primus registratum

mramja mire burra e gra, koleg e kolege, shok e shoqe, dashamir e dashamirse, pa si mja kalut ket dit ddjele, a dult kund a, a bat qef aa, a fjetet aa, he mar folni ca keni apo ju ka zan gjumi?
vajzshkodrane me paske dhan pun ee? po mire maj po ta baj kafeen po kam frik se po msohesh keq ee se rraadhen tjeter duhet me pagu ta marsha ska gja falas ktu, eehhhh edhe rrogat e ulta i kena,, po nejse asht pun hata edhe i falet. po ma ma njerez, heyyyyyyy gjumasha???

nexho ta marsha coou mar a je fjet aa,, flesh gjumit tmall ma mire.!!1

perl maj zoten ams me shtin friken me fmi e burr se nuk martohem po fole shum a rrin pa hange r i dasem.

nejs eikaaa aun edhe happy presidents day,

uu meqe ra fjala un jam pushim neser nuk kam me dale ne pun se kam me u ba e lig lol(ishtu me tha i zog)

rovena

Primus registratum

Hypi Nexhoja ne maje te malit
edhe za po na i ban kalit.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajde kal e ti me merr
e me hic nga ky ferr,
ne mes te forumit ti me co
vajza te bukura me prezanto.
Ndalu pak o ti kal
se grupi "hataja" paska dal.
Oh sa mire une xuna vend
a e shef mar kal se pata mend.
per mu ndal une te ky grup
edhe me pi nje gote shurup.
Po ma ban njajo vajze shkodrane
qe e ka marre persiper me na
qeras sot tanve.
Rose_gurl asht pak e xanun
ka do letra per me bamun
detyre te rande i kane caktu
sdi a ka me mujte me vazhdu.
Kerkon shume ky shefi i grupit
e kajhere rrezohet prej ngutit
tu dhane urdhna e tu da poste
por ku vjen fundi asht i urte
si veja ne oste... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nje ky grup ne na shtoj jeten
se pa frike tash po shkrujm bejten..
Jo se ska teme ai Harapi
por asht ba 2 lek krapi
ne ate tem qe hyn gjithkushi
ketu i mirpritun asht dhe TUSHI... /pf/images/graemlins/tongue.gif

fkvllaznia

Primus registratum

papapapap

Edhe perla bejtaxhesh
se kam dit un maj burrnesh
po ti hajde ti tek harapi
se ne s'maron krapi.
grupin hataja se ka kush
s'na e kalon as xhorxh bush
ket e din mir zoti tush.

Hajt se boll shkruva un beja sot
se ta po kam pun tjera plot
e ta po shkruj un mot .

me na e ba hallall ju bejtaxhit se ndrrova vend
po kja perla t'ban me u qu pesh.
Grupin Hataja s'po e lajm vetem e nji dor duhet me ja dhan e ne shum duhet me u aktivizu.

Hajt se po iku e pij kafen qe e kam ba un vet se e shoh se nuk po e lun kush .... .
un e du me tamel a den kush tjeter kafe vetem me thoni sie doni me tamel apo pa tamel ????
Hajt se nuk ju lus shum une /pf/images/graemlins/laugh.gif

ShkodraniNY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PeRLa:
[qb] Hypi Nexhoja ne maje te malit
edhe za po na i ban kalit.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajde kal e ti me merr
e me hic nga ky ferr,
ne mes te forumit ti me co
vajza te bukura me prezanto.
Ndalu pak o ti kal
se grupi "hataja" paska dal.
Oh sa mire une xuna vend
a e shef mar kal se pata mend.
per mu ndal une te ky grup
edhe me pi nje gote shurup.
Po ma ban njajo vajze shkodrane
qe e ka marre persiper me na
qeras sot tanve.
Rose_gurl asht pak e xanun
ka do letra per me bamun
detyre te rande i kane caktu
sdi a ka me mujte me vazhdu.
Kerkon shume ky shefi i grupit
e kajhere rrezohet prej ngutit
tu dhane urdhna e tu da poste
por ku vjen fundi asht i urte
si veja ne oste... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nje ky grup ne na shtoj jeten
se pa frike tash po shkrujm bejten..
Jo se ska teme ai Harapi
por asht ba 2 lek krapi
ne ate tem qe hyn gjithkushi
ketu i mirpritun asht dhe TUSHI... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: Great Perla :thumbsup: & Neexhoja too /pf/images/graemlins/wink.gif

Pa ku jeni nga here me keto vjersha more GRUPA SHURUPA.

Ju pershendes tanve. :wave:

eis

Primus registratum

Papapapa paska plase talenti ktu,
po prej nga ju vijne ata vjerrsha mar njerez??
Si ju kam i here, si ma kalute i kyt dite te presidentit??
Po ty maj Rose si te kam ,ala sme ka ardh kafja te office deri kur me te prit ty???
Po ti Perle deshte me te qerase e??
Kush po me qeras mu ihere qe kam datelindjen edhe per nje jave??Kerkush eh...

Ok pra uroj te jeni tane mire dhe tash po ndigjohna shpejt se i tash jam tu shku per vacation.Baci :kiss: ciao! :wave:

fkvllaznia

Primus registratum

Vajze Shkodrane edhe 100 tjera naqe e nji te qerasun me mence e ke prej mejet /pf/images/graemlins/wink.gif

ja kalosh mire ne Vacation /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per DD_DEEjay :

Naqe spa ka nevoj em na
permend lesh e presh
ti mor krymalesh .
Presht e din vet ti si me i perdor ...........

Hajt atshi shendet e pare te tanve

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

shabano shshshshshshshshshshs apo si kupto shakate ti aq ta pret

ta rrotulloj ne qafe un preshin ok se na qenke edhe ritmatik /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga ShkodraniNY:
[qb] Pershendetje te gjitheve.
Njoftojme tane shkodranet per antarsi prane grupit tone.
Grupi HATAJA tashme prane jush me biseda, ,pagesa, martesa, shkusina marrina , idena, ... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
De gjo mar..uni nuku jom pri shkodre,pri mirdite.
Ne du me xhet ni nuse t`mir besa pri shkodre.te ket pare ne terrene,se jom bujk.

p.s po pat nai lidhje me me farefisin e migjenit te nolt ma mire..