Grupi HATAJA :)

lule-bore

Primus registratum
Re: Grupi HATAJA :)

Fillimisht postuar nga Nexho Shabani:
[qb]
Fillimisht postuar nga lule-bore:
[qb]
Fillimisht postuar nga Lule-bore:
[qb]
Piskavica me duket se po u takekena ne Rinas se dhe une njashtu e kam mend me shku ka qeshori nese takohemi te ftoj ne dasem se mua kjo dasma ma ka prish gjumin ,ja per gja por martoj motren e vetme naqe je e ftume hahahahh edhe ndonjeri prej grupit qe i bjen me ken ne shkoder njat kohe .
[/qb]
[/qb]
Tyjeta jote , ne rrall te par urime per motren e u trashegoft e me nji djal /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif (ppapapap sa djal i rrespektueshem jam eeee... /pf/images/graemlins/tongue.gif )
Naqe a ban me ardh edhe un ne dasem , vetem se du pilaf me na ba se ndryshe nuk vij edhe biles 2-3 pjata /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

Tana te mirat
P.S. Ste kam njoft heren tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb][/QUOTE

Nexho naqe a je i sigurt se me ke njohur kete rralle :tipsy: hahahahah
Tesh ti ne dasem vjen dhe si shok i Sokolit edhe si shok lagjet edhe si shok kompjuterit por veq pilaf mos me lyp se per pilaf sban vaki me hanger ne dasem ,teshti edhe jena tu u moderrnizu ke te drejt por ne shkoder ska hy hala neper dasma metoda e <Open buffe> ku mund te gjesh gjithcka nejse por naj cope byfteke teper ti them ta vejne ne pjate si dhe naj qebabe poi per pilaf ke met pa gjaa :confused:

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PiSkAViCa:
[qb] Piskavica me duket se po u takekena ne Rinas se dhe une njashtu e kam mend me shku ka qeshori nese takohemi te ftoj ne dasem se mua kjo dasma ma ka prish gjumin ,ja per gja por martoj motren e vetme naqe je e ftume hahahahh edhe ndonjeri prej grupit qe i bjen me ken ne shkoder njat kohe .

Une shkoj nga java e parafundit e Majit, nqs dasma asht me 26 Qeshor s'mund te vi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah piskavice me ke prek ne tela te peshqeshet ,lene se prej sikletit tyne te ik dhe kenaqesia e atmosferes se udhetimit apapapapap .Tu fillu prej vetes se duhet nje garderobe e veqante per udhetimin ne shkoder ,se qysh se del prej deres shpise e ke takon si thot mendja me te pyt se si je po sa e bukur ikja qa te shkoka aja veq per zhele e kean nepsin njerzit ,dhe pse te pysin qa i ke sjell priinderve dhe motres duhet me ja diftu me rralle hane, marte, merkurre apapapapapapap .Pastaj daja teze femijt e tyre njeriu ka dhe nje hall se e kan shterngu punen e peshes se valixheve ,gjithmone me bjen me pagu ma shume ne aeroport.Perzoten ethet me hyjn e truni me ike tu i ba gjanat e tu fol me vete neper dyqane .E kurr njeriu smetet i kenaqur .Sidomos i kyt here e kam te rande vete me fustane prit krushka ,shka krushka ,percillet nusja ,dhuntija ,paja ,2 nete dasem ,sdi si kam me ja dal mire se me i ble po jam shume pishmangjesh nuk me bahet qejfi kurre ,jam tekanjoze o do ble njat qe me pelqen o ska ,mas 10 min qe e ble me prishet mendja ehhhhhhhhhh ,shendet naqe ishalla :rockband: takohena . :rockband:

lule-bore

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Llokumi_NY:
[qb] Ca asht pushka ketu?

Dikun dasem dikun tjeter dojne me me martu ! Avash ma se ka Kryetar ketu ; )

Roze pse maj den mem fut ngaterrese me sektretaren ! Ne fakt se asht ba pa rra kete e din edhe aja hahahaha.

Lule si je ti naqe urime urime per dasmen,Pa ketu e ke lana me me ba me dite mu aaa.Hajde maj ne zyre e me njofto per lajmet a jo ketu.Kryetari ka zyre /pf/images/graemlins/wink.gif

O shaban djali e ca pa thoje ti mar burr per pilaf aaa Lene mas ma kujto se ja vjel per ideal te grupit ja vlen.A ka sylteplic ma ose muhalebi hahhaha.

Vajza shkodrane si ti maj naqe.Me chat si i ke pas punet a je tu pas kallablek /pf/images/graemlins/wink.gif Kur pa bana si grup me hy i here tek shkodranonline edhe me e ba lamsh hahahaha

Hajde pra se flasim GRUPA

tane tmirat

:thumbsup: [/qb]
Shoku kyetare meqe vet po e kerkon edhe une spo ta prishi te kam ardh ne zyre dhe qe ta dini ju tane grupi HATAJA kryetari na ishte pa ndry brenda ne zyre dhe po bate sikur nuk ishte .J a degjosha shume mire zanin e me ke ishte me nje bjonde me forzone apapa maj nane si ishte ,ky pra eshte kryetari jone qe une baj be ne kryt e tij po he se kekam gabuar ,edhe me ankohet se nuk ja kam dhan ftesen ne dore ,hajt tesh llokum jep pergjigje para grupit ,

ShkodraniNY

Primus registratum

Boooooooooooo metaman paskam pas drejte kur paskam pyt ca asht pushka !

Paska kene karabine jo pushke as mazerre, lene per allti as nuk bahet fjale : )

Pa ca ishin keto maj nen/kryetare ! Mas ke ngaterru zyre maj e ke shkru me pergju naj dere tjeter : P

Kem besim te ju , jeni ju pa jemi ne.

Pa i kshtu asht kur marton motren per shendit ngaterron edhe dyrt hahaha.Edhe te kam thane 100 here qe dera e zyres sone asht kafe.Mas me shko neper hallk , ca kam hek me te gjete ate dite maj hahahaha. Pa ku te kishte shku mendje me bjonde tesh ! Nejse /pf/images/graemlins/wink.gif

Sekreteres ia urojme datelidjen edhe u bafte 100 watt keshtu vjece /pf/images/graemlins/wink.gif Me erdhi me zyre e me tha a pa me jep leje ma zotni kryetar, edhe si ma tha zotni : P Edhe une bana temem vec u cova ne kamb edhe i dhashe i 100 leksh te vjetra edhe i thashe shko harxhoje , pa ja tane per i heresh hahahaha. :lol: Pa qeshi

Ne emer te Grupit HATAJA e uroj :
U bafte aq sa e ka rrisk me jetu edhe ne dasht Zoti me din e me iman kjo ka randsi.

Rozalina e kam fal maj naqe se asht e vogel ja per gja hahahaha. PA ti maj ROZALINA nuk je tu u duk hiq andej nga koletivi ka bahesh naqe.

Vajza_shkodrane si te kam maj grupo.Banu te mire eee e mas na koritni grupin.

Hajde pra se tesh flasim

JEni HATA

:wub:

:thumbsup:

Princesha

Primus registratum

[qb]
Rozalina e kam fal maj naqe se asht e vogel ja per gja hahahaha. PA ti maj ROZALINA nuk je tu u duk hiq andej nga koletivi ka bahesh naqe.

:thumbsup: [/qb]
Cili kolektiv mar quk?

Tanja

Primus registratum

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ju ju baft Zoti shndet ishhalllla se sakn jeni HATA, hata jklasi i par vec, se ka gjithfare hatajet, o nexho po ty te kam...............lene s epo e tham se e din ti... Vajz shkodrane flm shum naqe e ta prit Zoti rrezikun, Rozaline te dhaft Zoti bereqet ishalla, se me ke toqe i her ..:plol, flm shum maj shtreme...

ooooooooooooooooooooo ZOTNI krytar po ku je aa si je aaa? ca bane aa? naqe a ke nje 100 leksh tjeter aa, ose nqf se ke ma shum per kollaj me jep naqe se me ate 100 lekshin vec i akullore per veti bleva... /pf/images/graemlins/smile.gif

flm shum grupa sherupa. se mem uru me urut boll po per dhurat ca po me jepni .. hajt kruni xhepat i her se i sekretare keni muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh alll jeni fantastike..

eis

Primus registratum

O yllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa po ku jeni ma maaaa?
Si me jeni,si po me ia kaloni kyt weekend??
Mu me ka mbaru kontrata e shpise dhe jam tu u bajt apapapa ca hallit keka me dal prej shpiet,asht edhe ma e fort se kshu me e pa shpine nuk ka edhe shume gjana brenda por kur vjen puna me e lshu shpine apapapapa sa gjanat dalin si ma nxinen jeten jam tesh dy jave e ala skam maru.Ka java tjeter tash po me duhet me i kerku leje kryetarit ishalla po ma jep lejen se kohet e fundit e ka kap i kunj me mu sdi ca ka :tipsy: vec per sjellje rrin tuj m'fol po nejse ndoshta me thot mu e me e nigju tjeret se une jam edhe e urte s'me ndihet zani i gojes /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .
O Rose po si te kam ty maj naqe i here si ma kalove ate ditelindje?Po si maj burrnesh nuk kishe shku ne party ...pyt nycat e poshter si nuk te kan lane.
O shoku kryetare ca kena mira aaaaaaaaaa??
O shoku kryetare si i thojne asaj fjales"Ku ka za nuk asht pa gja"...me bjonde eh??Hehehehe hajt hajt na e korit grupin edhe me thu mu mas e korit,po une sta marr per te keq e din vet ti se jo do ca do punesohen ne Grupin "HATAJA" .
Ok pra shoqnia ika une njehere tash po shifna shpejt un :kiss: grande shume per tane antaret e grupit dhe ia kalofshi mire kyt jave.
Me rrespekt "Vajze_Shkodrane" /pf/images/graemlins/smile.gif

lule-bore

Primus registratum

Vajze-shkodrane te lumte e vetmja qe ja permende kryetarit ate ndrymjen ne zyre qe kam sqaruar me lart.Papapaap tane ju tjeret servila te kryetarit ehhhh ahhhhh hajde hata hajde .
Kerkoj me urgjence mbledhje per ti terhek vemendjen kryetarit kush asht dakord te lajm takim me ore dhe dite ok ,po flas lehte mas me me degju kryetari se pritezat po me heke prej postit :book: :tipsy:

ShkodraniNY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Cili kolektiv mar quk? [/qb]
Nje kolektiv kena maj burrnesh , i ket pra te Grupit /pf/images/graemlins/wink.gif

Edhe mos u merrni me thashethemi se Grupi den pune ja eheng. :rockband:

Dajren dajren shpejt se filloj :book: msimi hahahaha

ShkodraniNY

Primus registratum

O Emy ma maaa(Rose gurl) pa si me shkepe tu marr ashtu 100 lekshash.Avash maj se na mbaron arken e Grupit HATAJA.Se i thojne hek e mas ven /pf/images/graemlins/wink.gifHajde i here Grupa se dona me ba i (fund raising)me grumbullu ca fonde per Grupin se dona me ba i mbremje, party.Jeni te ftum tane.Tesh ju baj me dite se ku edhe kur do ta bajme sa te mbledhi ate nen/k me sektretaren fillim masandej me anetaret e kryesise.He se mu kujtu aja nen/k ka fillu me u marr me thasha e theme !!! Asht u ja ba vehtit , apa nuk jena edhe pak si lehte me buxhedin per momentin : P : )lol. Vajza shkodrane pa na si grupa qe jena ja kena kasavetin njeni tjetrit maj naqe, Pa une ju u kam deshirit se pa ju ku me u myt vetan masandej mas se pa me zhgrehet vaaj hahahaha se jam i ndjeshem : P Llokum shkrihet ne goje thojne prej amelsinet.

Princesha

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Cili kolektiv mar quk? [/qb]
Nje kolektiv kena maj burrnesh , i ket pra te Grupit /pf/images/graemlins/wink.gif

Edhe mos u merrni me thashethemi se Grupi den pune ja eheng. :rockband:

Dajren dajren shpejt se filloj :book: msimi hahahaha [/qb]
as nje keng as nje valle vetem pune :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif

lule-bore

Primus registratum

Kur ju thash un kryetari me bjonden nuk me besut he a shihni ku asht kryetari tesh 1 jave hehehehehehehhehe jua tham une ka shku per muajin e mjaltit ,po si duket ju paska marre dhe ju me vete se kerkush nuk po ndihet.
Mazi pres me me firmos lejen per me shku ne shkoder .

Princesha

Primus registratum

o lule, lene maj kryetarin se un jam kryetare tash, ne e kena menjen me fitu noj lek ai e ka menjen ne hardhek... ec se ta jap un lejen me shku ne shkoder... nji 100 eurosh nen dore e din vet ti :wink:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

ti mos na e qaj hallin neve (un kam drita gjithmone /pf/images/graemlins/wink.gif ), ti shiko per vedi :devil:

ShkodraniNY

Primus registratum

Tjetaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juj GRUPA

Pa keni kene ma !

O nen/kryetare ca muj mjaltit maj maa , pa vec caj jane tu na xjerr per dite ne nadje hahahaha
Muajin e cajit thuj /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe sa lezet kur te marrin neper goje se edhe ka lezetin e vet /pf/images/graemlins/wink.gif

Roza pse maj pa thu ashtu maj naqe, a nuk pa shef tane ket LLOKUM per kryetar tesh kam edhe exp. ne ketu fushe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bah si dojne me ma hek karrigen :devil:

Me drita jana mire na si grup se kena gjeneralatorin /pf/images/graemlins/smile.gif kyt ma gjenelavatorin, thujaaaa ma edhe ti se e bane lamsh Gjeneratorin heeee se tesh e thashe : P

I ka mendu grupi rreziqet

Ku i kena grupat e tjere se na paskan hup krejt

All the best :thumbsup:

jozi

Primus registratum

Ku jeni more dyrnja e bukur!!!
Lum ato qe shkojne ne Shkoder .Rose gurl na paske pase ditelindjen ,ee?Tesh qe te baj une urimet kaloi gati nje vit e po te vjen tjetra ,kete here me falet vonesa....prit t eshtrydhi trunin e te them dicka te bukur:
URIME!!!DUKE SHPRESUAR QE ANDRRAT TUAJA DO BEHEN MELODIA ME HARMONIKE DHE E AMEL E DITEVE QE DO JETOSH!!!
shpresoj te te kete pelqy ky urim,fjalet vijne nga zemra...me ban me dite me guralec!!!
Nje perqafim

Tanja

Primus registratum

po ku jeni aa sije ni.. ca ka nolle ktej se keka ba rrush e kummllla dmth pa gja mrend paskan hup tan.. bahhh

Wild roze faleminders shum prej tejet ta baft zoti shndet ishalllla edhe ne gzime se urimi jot ishte hata porvec i gja naqe.. ti erdhe pa gja ne dore maj , un tuj prit se ca po me fal po ti asisend..po hajt se vitin jeter ke mi mi pru te dyja gjanat ee:0 j.k muahhhhh thnx

po jute tjeret.. o vajz po si je maj naqe ka ke hup ti apo je ti punu shum eee aaa skhu duhet vajz puntore ti...lum burri qe ka met marre

mire pra ja kalofshi mire e me mend ne kry seeeeeeeeeeee ba me ba naj marrin ju kuqi tanve e ju rrahi qe bindeni se keni le... ashtu de..

me respekt
Sekretarja

a ju pacaaa jarabiiiii