Grekët

pppppaa

Primus registratum
Re: Grekët

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e pra e shef. Greket me kete menyre duan te marin gjysmen e shqiperise.

[/ QUOTE ]

Nese kjo ndodh atehere hyjne ne loje teorite futbollistike...
Ose ata e luajten shume mire dhe jane me te forte, ose ne e luajtem keq dhe jemi shume te dobet...
Megjithate nuk besoj se ka vend per panik.... Leji te bejne lojen e tyre, ne duhet gjithmone te shofim tonen... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Po pra. Ate po bej edhe une lojen tone. Kam blere qe ne 2001 nje numer AMC, minimumi ne muaj fus 6 karta nga 1000 leke. Dhe boji vet llogarite tani mbas 6 vjetesh sa lek i kam dhon grekut vetem une. Edhe atyre as nuk i plas fare me mor gjysmen e shqiperise e me na shpall lufte. Se del me humbje i iken gjysma tjeter. Keshtu qe Greku jon i "dashur" ben trazira ne himare pak me vone thot himara eshte e juaja qe ne te na duket si burre i mire. Edhe ne vitet ne vazhdim marrim nje nr me kontrate qe te na vije ne muaj fatura 30.000 te reja. Kjo ishte sa per telefonat, mos te flasim per gjera te tjera.

cufi_bardhit

Primus registratum

e kisha fjalen te gjitha bisneset e medha ketu ne shqiperi i mbizoteron Greku. Ata nuk lejojne kompani tjeter ne rastin kokret telefonash. Edhe i mbajn cmimet si tu doje kokra e qejfit.

S

Scorpion

Guest

O Cuf mund ti kishte dhe Italiani, s'do kishte ndryshim te madh. /pf/images/graemlins/wink.gif

i_own_u

Primus registratum

e sipas teje kto shoqeri e paskan fain...?

gabohesh... ai esht fai i politikaneve Shqiptar, ai Sala jot pershembull qe ne fushaten e para votave i iku zoni ty e thon qe do i boj tarifat e telefonave ne standartet EU 100 ditet e para te qeverisjes

p.s. un harxhoj 1 centezimo te euros ne 1 min. telefonat po ashtu dhe me SMS e njejta tarif imagjino ti sa jan çmimet ne perendim... shkoni mer i veni dinamitin atij krimineli ç'faj ju kan shoqerit Greke

VoGeLuShI

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e sipas teje kto shoqeri e paskan fain...?

gabohesh... ai esht fai i politikaneve Shqiptar, ai Sala jot pershembull qe ne fushaten e para votave i iku zoni ty e thon qe do i boj tarifat e telefonave ne standartet EU 100 ditet e para te qeverisjes

p.s. un harxhoj 1 centezimo te euros ne 1 min. telefonat po ashtu dhe me SMS e njejta tarif imagjino ti sa jan çmimet ne perendim... shkoni mer i veni dinamitin atij krimineli ç'faj ju kan shoqerit Greke

[/ QUOTE ]

noti cfar gestor paske ti qe harxhon 1 cent per min??? /pf/images/graemlins/grin.gif

i_own_u

Primus registratum

te ka pushtu fukaralliku orrr Cuf... e jo Greku,

Greku thjesht i mbyll gojen me para atyre politikaneve qe tentojn te bojn nje amendament parlamentar per tarifat e telefonit

cufi_bardhit

Primus registratum

notorious s'kam lidhje me Salen. Te gjith e dime qe eshte kukull ai asgje tjeter. Tek ne po behet e njejta gje si ne kosove. Qe ishin serbet ata qe ja prishen shtepite kosovareve edhe po serbet ishin ata qe i shesin sot e kesaj dite beton edhe tulla. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Po nejse ska shume rendesi. E rendesishme eshte te largojme cufat islamike nga shqiperia.