altin zaka
Primus registratum
Re: Grekët
Tirana eshte mbushur plote me spiuna greke..
Tirana eshte mbushur plote me spiuna greke..
Shume dakord! Kjo qe thua jemi: llafazane qe i biem qemanes kot!Fillimisht postuar nga Bajraktari:
[qb] SI GJITHMONE KUR ESHTE FJALA PER LLAFE NE JEMI TE PARET,JEMI PATRIOT,ATDHETARE,TRIMA E TE TJERA.E theme kete se pashe shum te tille ketu mbrenda ne kete forum e atyre po ju kujtoj vetem disa pika me kryesore te asaj qe po ndodhe sod ne Shqiperi.
1.Une punoj ne Zvicer dhe rastesisht takova nje Zviceran me prejardhje Greke(nene e kishte Greke),ajo qe me beri pershtypje ishte se ai ishte shum mire i informuar me historine dhe politiken greke,ai me tregoi se ne fshatin ku jeton aine Greqi ka shum "pseudo shqiptare" e qe ata te gjithe kane emra Greke dhe se e quajn veten Greke(ne gjithe Greqin jan diku 300.000 te tille qe kane nderruar emer dhe fe e jan bere Greke),pyes veten sa jeni ju Shqiptaret patriota te Shqiperis te informuar dhe sa punoni ju kunder ketij greqizimi te Shqipetareve.
2.E dyta...Qe nga viti 1992 ne krye te Kishes Ortodokse te Shqiperise eshte agjenit Greke Janullatos e ju manë mesha ne gjuhen Greke dhe ju pagezon me emra greke para se te niseni per Greqi...ku jeni ju patriotet e Shqiperis,sa per kujtes plumba per Ministrin e mbrojtes se Kosoves te ndjerin Ahmet Krasniqin patet e Janullatosin po deshironi edhe ta shpallni qytetar nderi bile e perseri heshtje nga "patriotet shqiptare",paremendojeni kjo te kishte ndodhur ne Greqi apo Serbi se sa jetgjate do te kishte qen ajo qeveri,ua them une as 24 ore nuk do te kishte mbijetuar e ne shqiperi kan 10 vjet qe qeverisin...
3.Ne televizonet "shqiptare" ndegjone me shume muzike Greke se Shqipetare....nje shembull konkret,qe nje muaj shikoj plateformen e Digitalbit dhe mund te ju betohem se kanali muzikore Mymusic me shum transmeton muzik Greke se Shqipetare,une i pyes ata Shqipfolsa se athua a transmeton ndonje kanal Grek muzike Shqip,edhe pse nuk i shikoj jam 100% i bindur se kjo nuk ndodhe.......e pseudopatriotet heshtin!!!!
Vëllezer e motra nuk dua te fyej askend e as nuk du te tregohem patriot megjithate fjalet pa pune nuk kane vlera,ne duhet te zgjohemi nga gjumi qe kemi rënë,tu japim pergjigje Grekeve dhe pseudo grekeve,pergjigjen qe meritojnë...mjaft më me dhunime,shkatrrime dhe njellosje te identitetit tonë kombetare...nese ne nuk e bejm kete tash me vone do te pendohemi rend.
Deshiroj haptazi te deklaroj se jam i interesuar poer te formuar nje oraganizat kombetare dhe i lusë te gjithe ata qe deshirojn te bashkohen kunder qdo gjeje qe e kercenon rrejen shqiptare te me bashkangjiten. [/qb]