Grekët

OROSHI

Primus registratum
Re: Grekët

Te futeshit nje here andej nga sitet greke,pastaj te flisnit!
Nqs keni nojcike krenari,nuk duhej te flisnit keshtu!

Ilia,ketu na vure ne dukje vetem te metat/fajet tona,asnje te grekut,nuk e di se ku e ke mshef ti ate patriotizmin tend.
Greku ka vite qe ka mireqenie,por veprimet e grekerve kunder shqiptareve(pa dallim)jane nga ato me makabret/barbare.
Ti me flet per mikpritjen greke ne 89-90,bota hapi kampet neper greqi,shqiptaret u futen neper kampe refugjatesh politike,apo harrove ti?
Tjeter,kur AEK luajti me Vllaznine,e dine shkodranet se
cfar hoqen neper kampe.
Palushi i shkrete nuk beri asgje te jashtzakonshme,por u ther si cjapi.
Sa e sa shishe u futen ne bithet e shqiptareve nga ushtaret greke?
Sa e sa te fejuarat u perdhunuan nga ushtaret greke.
Sa e sa te tjere u vrane.
Krime,vjedhje bene shqiptaret edhe ne perendim,por kurre nuk u pergjithsuan,te pakten jo me debime e me denime fallco.

Atje ne Amerike ku je ti,ke ate lobin grek qe nuk le gje pa vjell vrere kunder nesh.Me duket se punoke ne ndonje restorant grek dhe flet gjith kohes greqisht,meson historine e "ndritur"greke gjith diten,per mos te mendu me keq,i fut ene noj palle atij grekut nga mbrapa......!

Nga mbrapa.....mir do kishte qene.....!

ados

Primus registratum

..Greket, cna hapni barkun me keta lapangjoza. Dje u godit me molotov nje makine e konsullates shqiptare ne selanik. Mikpritja greke apo vellazeria greke, na shkruan grekofili Ilia..!!

Dotesa

Primus registratum

Isha ne greqi per krishtlindje. Dhe me plot gojen them qe nuk do shkoj kurre me...por kurre. Nuk ndenjem shume, vetem 3 dite.
Greqia si shtet ishte nje shtet qe kishte nja 10 vjet qe kishte filluar te ndertohej. Kudo kudo shikoje stemen e BE qe kishte dhene fonde per ndertimin e asaj rruge apo te ketij objekti. Akropoli qe nga 1982 e sot po pret akoma leket per te bere punimet.
Shqiptaret ne greqi... vuajne si klysha. Une si ve faj grekut per vuajtjet e tyre sepse greqia eshte vend i vobeket per veten e vet. Shqiptaret atje po lejne kockat tu jetu neper bodrume...po kur them bodrume bodrume ne kuptimin e vertete te fjales bodrume. Punojne ne ndertim dhe paguhen me 50 euro ne dite...mundohen te bejne 2 pune qe te perballojne nje qera shtepie prej 200euro. Grate e tyre punojne pastruese me 6 euro/ora. jane shume te lumtura kur kapin 3 kater shtepi ne jave.
Problemet me dokumetat vijne sepse ato nuk kane mundesi ti paguajne kontributet gjate vitit...sepse jo te gjithe punojne me letra, nje pjese e mire punon me te zeze. Dhe po nuk i paten dorezuar 12 muaj kontribute ato nuk rinovojne dokumentat. Jane ne dite te hallit.
Tek po ktheheshim athine kakavije shikoja malet e greqise dhe ishin plot me baqeti dhe nga nje coban qe i ruante. kur erdha ne token shqiptare i shikoje ato malet e bukura te gjirokastres, tepelenes ... kembe kafshe nuk shihje e jo me kembe robi. Me lindi pyetja pse shqiptareve ju duket me mire te rritin dhente e grekut e jo te tyret e tua shesin grekut? pse ne shkojne e blejme derra neper greqi dhe i presim ne shqiperi dhe vijne emigrantet shqiptare nga greqia e blejne mish derri ne shqiperi?
/pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

ados

Primus registratum

Lili..keto qe po thua jane shume te verteta. Une kam qene atje,ne 1993 dhe i kam pare me sy se cfare hiqnin...Kushurinjte punonin ne ndertim per 4000 drahmi diten..
4 dite ndejta dhe u ktheva ne berlin, ne aeroplan kishim nje grup grekerish qe shkonin ne gjermani te punonin ne minierat e Dortmuntit..

ODISEA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Te futeshit nje here andej nga sitet greke,pastaj te flisnit!
Nqs keni nojcike krenari,nuk duhej te flisnit keshtu!Ilia,ketu na vure ne dukje vetem te metat/fajet tona,asnje te grekut,nuk e di se ku e ke mshef ti ate patriotizmin tend.

[/ QUOTE ]

Krenari/patriotizem te semure???
Po kam, kur flas me te huaj...
Krenari/patriotizem nes nesh?
Ketu po flas me ju dhe nuk me dhemb t'a pranoj te verteten dhe eshte fakt qe ne me njeri-tjetrin jemi po aq barbare...
Kjo ishte esenca e shkrimit tim...

Greku ka vite qe ka mireqenie,por veprimet e grekerve kunder shqiptareve(pa dallim)jane nga ato me makabret/barbare.
Ti me flet per mikpritjen greke ne 89-90,bota hapi kampet neper greqi,shqiptaret u futen neper kampe refugjatesh politike,apo harrove ti?

[/ QUOTE ]

Po mer po, te flas per mikpritjen greke, se deri para '91-'92 nuk kishte mllef ne mase kunder shqiptarit, biles shume nuk e dinin se ku binte Shqiperia...

Tjeter,kur AEK luajti me Vllaznine,e dine shkodranet se
cfar hoqen neper kampe.
Palushi i shkrete nuk beri asgje te jashtzakonshme,por u ther si cjapi.
Sa e sa shishe u futen ne bithet e shqiptareve nga ushtaret greke?
Sa e sa te fejuarat u perdhunuan nga ushtaret greke.
Sa e sa te tjere u vrane.

[/ QUOTE ]

Nuk kam degjuar per kete barbari, por truri ne te tilla raste vihet ne pune dhe fillon te imagjinoje skenen...
S'e di pse m'u kujtuan masakrat e bera nga Gaz Muca me kompani si ne anije ashtu dhe ne kamp/stadium...
Edhe aty u trajtuan kafsherisht shqiptaret nga italianet...
Apo quhem italo-grekofil kur permend raste te tilla...

Krime,vjedhje bene shqiptaret edhe ne perendim,por kurre nuk u pergjithsuan,te pakten jo me debime e me denime fallco.

[/ QUOTE ]

Une jam vete viktime vjedhjeje dhe agresioni 4 here rresht brenda muajit ne veren e '91-shit, aq sa me larguan per disa muaj nga Shqiperia, nga frika se mos me ndodhte gje...
Cfare "pergjithesie" e quan ti kete?
Apo mes nesh s'duhet t'i veme re keto gjera... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Atje ne Amerike ku je ti,ke ate lobin grek qe nuk le gje pa vjell vrere kunder nesh.Me duket se punoke ne ndonje restorant grek dhe flet gjith kohes greqisht,meson historine e "ndritur"greke gjith diten,per mos te mendu me keq,i fut ene noj palle atij grekut nga mbrapa......!

Nga mbrapa.....mir do kishte qene.....!

[/ QUOTE ]

Kjo eshte nje teme shume delikate, por ju jeni verbuar...
Ju ka zene gjaku...
Diskutim te mbare...

Vals

Primus registratum

Ilia, i dashur leri keto tema te lutem se te ngrihet tensioni po me kthe pergjigje tek seksioni i pijeve se me le pa recete kokteili kete weekend.

ODISEA

Primus registratum

Ahhhhh....gjumi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

pergjigjen t'a dhashe... /pf/images/graemlins/wink.gif

Kerkojme falje per daljen nga tema /pf/images/graemlins/cool.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Kur preka punen e telefonave qe greket i kan te dyja kompanite edhe nuk lejojne kompanine tjeter te hyje ketu qe ka 5 vjet kerkon te hyje. harrova te permendja edhe punen e Gazit. E dini qe Gazi ne na vjen nga GReqia? Edhe skan leverdi me na dhon drita ata se na shesin Gazin /pf/images/graemlins/laugh.gif

jimmy84

Primus registratum

jimmy84, po ti pse flet tere mllef dhe ve thonjeza ne "kundershtim ledhatar" dhe "alla grek"? Kjo perforcon me teper ate shprehjen e Mark Twain qe sapo te arrish te njohesh veten do marresh arratine. Pikerisht ne kete teme dhe ne shkrimin tend, njeh me teper sa i hidhur eshte mentaliteti shqiptar dhe sa mosmirenjohes.
Sa emigrante ka akoma ne Greqi ne kete moment qe flasim?
Ja lexo kete lidhjen ketu e me thuaj pak ku punojne, paguhen, strehoen e ushqehen keta qindra mijra njerez ne Greqi? Apo ne pronat e baballareve? info
Kam dhe nje pyetje te lutem: Emigrant je apo jeton ne Shqiperi?
Kurioziteti, thjesht per te te kuptuar me mire /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

Te me kuptosh ti mua? Qe kur me permend ate "mosmirenjohjen" shqiptare e marr vesh sa do me kuptosh ti mua. Shqiptaret e CLIRUAN, e THEMELUAN Greqine, dhe kur vjen puna edhe sot e kesaj dite emigrantet vuajne vetem pjesen e DUKSHME te shovinizmit grek qe eshte maja e ajsbergut perpara gllaberimit te gjithe ekonomise shqiptare dhe une perseri nga "mllefi" dhe nga "miopia naciona-shoviniste" arrij te bej dallimin midis POLITIKES greke dhe grekeve te thjeshte. Kurse ti me largpamesine tende na tregon "mosmirenjohje". Per ty dmth greku na i mbaka me buke ata emigrante. Dhe une budallai kujtoja se is hfrytezonte dhe i shtrydhte, i shtypte dhe shpesh edhe masakronte. Sa mbrapa bote qe jam edhe une ke pare ti?

jimmy84

Primus registratum

Jimmy...

Nqs do e lexoje mesazhin tim pa "syzet e nacionalizmit te semure" do e kuptoje se ku rrihte ai mesazh...
Mesazhi im s'kishte te bente fare me trajtimin grek ndaj shqiptarit, por trajtimi i shqiptarit nga shqiptari...
Kur ne nuk e trajtojme njeri-tjetrin me respekt dhe kur degjojme shqip kthejme koken majtas dhe pershperisim "sht, mos fol shqip", cfare presim nga te tjeret, qofshin greke, serb, italiane, franceze, gjermane angleze apo ku e di une se cfare???

Po ndonje shprehje greke apo shqiptare per turqit ke??? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Te siguroj qe ka me qindra, nje per cdo vit barbarie e sundimi...
Te them une nje shprehje greke per greket " ujkun fale, grekun vrite"..., por puna eshte se sa e ndihmon shqiptarin tere ky mllef???
Te siguroj qe jam nacionalist kur vjen puna per te mbrojtur emrin shqiptar dhe kete e kam bere shume here, ne shume vende te botes, perfshi Greqine, por s'kam ndermend te sjell shembuj ketu, sepse nuk hyra per kete ketu...
Me bene pershtypje postimet tere mllef (1 fjali te gjata /pf/images/graemlins/rolleyes.gif)...
Greket e kane krijuar nje imazh ne bote...
Eshte rradha jone te krijojme tonin dhe urrejtja dhe mllefi nuk ndertojne asgje, perkundrazi, shkaterrojne...
Urrejtja nuk e mban gjalle njeriun, e vret pak nga pak...
Kalofshi mire
/pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]
Te me falesh, te kerkoj serish falje. Une kujtoja se te kjo tema do flisnim per Greket meqe titulli eshte "Greket". Nuk e dija qe tek tema "Greket" duhej diskutuar per Gaz Mucen apo Haxhi Qamilin apo Hamza Kastriotin. Nejse faji im.
Po a hapim ndonje teme per Haxhi Qamilin ku te diskutojme per kinezet psh?
Dhe qe te flesh i qete, po ta them qe per mua urrejtja qofte ndaj grekeve qofte ndaj serbeve, dhe anasjellatas me duket nje gje anakronike qe u perket lashtesive. Dhe biles edhe grekeve per mendimin tim do dilnin me leverdi po te bashkepunonin me shqiptaret...po huqi i vjeter eshte me i veshtiri per t`u hequr.

ODISEA

Primus registratum

Jimmy, te siguroj qe pavaresisht nga postimet e tua, une fle si qingj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lexoje dhe nje here postimin tim, si kete pjesen ketu p.sh.

Jimmy...

Nqs do e lexoje mesazhin tim pa "syzet e nacionalizmit te semure" do e kuptoje se ku rrihte ai mesazh...
Mesazhi im s'kishte te bente fare me trajtimin grek ndaj shqiptarit, por trajtimi i shqiptarit nga shqiptari...
Kur ne nuk e trajtojme njeri-tjetrin me respekt dhe kur degjojme shqip kthejme koken majtas dhe pershperisim "sht, mos fol shqip", cfare presim nga te tjeret, qofshin greke, serb, italiane, franceze, gjermane angleze apo ku e di une se cfare???

[/ QUOTE ]

dhe mbase do e kuptosh qe s'ke nevoje te hapesh tema mbi Haxhi Qamilin dhe te flasesh per kinezet /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ODISEA

Primus registratum

jimmy84, po ti pse flet tere mllef dhe ve thonjeza ne "kundershtim ledhatar" dhe "alla grek"? Kjo perforcon me teper ate shprehjen e Mark Twain qe sapo te arrish te njohesh veten do marresh arratine. Pikerisht ne kete teme dhe ne shkrimin tend, njeh me teper sa i hidhur eshte mentaliteti shqiptar dhe sa mosmirenjohes.
Sa emigrante ka akoma ne Greqi ne kete moment qe flasim?
Ja lexo kete lidhjen ketu e me thuaj pak ku punojne, paguhen, strehoen e ushqehen keta qindra mijra njerez ne Greqi? Apo ne pronat e baballareve? info
Kam dhe nje pyetje te lutem: Emigrant je apo jeton ne Shqiperi?
Kurioziteti, thjesht per te te kuptuar me mire /pf/images/graemlins/winkwink.gif

[/ QUOTE ]

Te me kuptosh ti mua? Qe kur me permend ate "mosmirenjohjen" shqiptare e marr vesh sa do me kuptosh ti mua. Shqiptaret e CLIRUAN, e THEMELUAN Greqine, dhe kur vjen puna edhe sot e kesaj dite emigrantet vuajne vetem pjesen e DUKSHME te shovinizmit grek qe eshte maja e ajsbergut perpara gllaberimit te gjithe ekonomise shqiptare dhe une perseri nga "mllefi" dhe nga "miopia naciona-shoviniste" arrij te bej dallimin midis POLITIKES greke dhe grekeve te thjeshte. Kurse ti me largpamesine tende na tregon "mosmirenjohje". Per ty dmth greku na i mbaka me buke ata emigrante. Dhe une budallai kujtoja se is hfrytezonte dhe i shtrydhte, i shtypte dhe shpesh edhe masakronte. Sa mbrapa bote qe jam edhe une ke pare ti?

[/ QUOTE ]

Jimmy, pjesa qe vijon poshte eshte citim i nje mesazhi qe ke postuar disa faqe perpara.
Ajo qe s'kuptoj une eshte:
Keto "epitete", i referohen POLITIKES, apo GREKEVE TE THJESHTE... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Greket? Greket jane si puna e qelizave kanceroze. Jane qeliza te trupit (Shqiperise),jane mutante (te shartuar me orientale) shumohen ne menyre te pandalshme, kane aftesine t'i bejne kanceroze edhe qelizat e shendosha dhe...kur dalin jashte kontrollit te shkaktojne vdekjen

[/ QUOTE ]

ODISEA

Primus registratum

Njeri mos i beso shprehjes "Njih vetveten". Sapo ta njohësh do marrësh arratinë. MARK TUEIN

[/ QUOTE ]

Knowing yourself is true wisdom...

Knowing others is wisdom, knowing yourself is enlightenment...

Ignorance exists only when you don't know yourself. Self-knowing is wisdom.

When you know your own strengths and weaknesses, you are better able to know those of others. Once you do, managing people becomes an optimization game, where everyone wins.

Updates...

Weekend te mbare

Kondrapedali

Kondrapedali

Duhet bo nji dallim kur flitet për grekët si popull e për "grekët" si nacionalizëm. Mos të harrojmë që shumë nga politikanët e shkuar apo të tashëm grekë janë shqiptarë. Dhe janë pikërisht këta që janë me anti-shqiptarët. Themeluesi i qeverisë së Vorio-Epirit ishte Zografi, arvanitas. Po ashtu ishte edhe gjenerali qipriot Grivas. E kështu me radhë plot njerëz famëkeqë të Greqisë.

Megjithatë, shumica dërrmuese e grekëve janë popull si ne e si serbët. Mos të harrojmë që propaganda futet thellë në popull, aq sa të pranosh të hash bar për 50 vjet e madje ka që akoma kërkojnë të hanë bar.

Jimmy harron që çështja e Vorio-Epirit si dhe bazat e shovinizmit grek janë hedhur nga shqiptarët e Greqisë (të shumtë në numër). Sigurisht që Patriarkana ka luajtur nëfarë roli por kryesoren e kanë vetë arvanitasit të cilët e kanë për turp të quhen të tillë. Kështu ata mundohen të kompensojnë këtë mëkat origjinal duke tejkaluar çdo kufi e parashikim.

Grekët janë shqiptarë e shqiptarët grekë. Kjo është akoma më e vërtetë sot kur në Greqi mbajnë frymën mbi 600 000 shqiptarë e ndofta mbi 1 500 000 gjithsej po të konsiderohen edhe familjet e tyre në Shqipëri.

99999

Primus registratum

Ajo qe ka ike duhet harruar sepse kurre nuk kthehet me per ne shqiptaret. Perpara nje apo dy shekulli shqiptaret zgjodhen Greqine. Sepse Greqia ishte anti-turke, anti-myslimane. Sot ai grek qe ka origjine shqiptare kurre nuk do e pranoje nje origjine te tille. Edhe presidenti aktual i Turqise, Rexhepi, nuk eshte turk, por ai po punon per Turqine me shume se turqit e vertete. Ai i perket nje etnie ne Turqi qe quhet etnia Laze. Lazet jetonin ne tokat ku ndodhet sot Turqia perpara se greket dhe turqit te vinin aty. Shume Laze u perzune me force nga turqit dhe u shperndane neper bote. Disa prej tyre erdhen edhe ne Shqiperi. Gjuha e tyre eshte e njashme me dialektin georgian dhe ngjan pak me ilirishten tone.
Nuk dua te zgjatem shume,vetem doja te shtoja se ne shqiptaret duhet te punojme per lidhjen e shqiptareve qe kane mbet sot ne kosove, maqedoni, presheve, mal te zi, itali, amerike etj, etj... dhe jo te presim nga ata shqiptare qe jane kthyer me kohe greke apo serbe.

TheWanderer

Primus registratum

Ktheheni si ta doni muhabetin, grekrit plehra mbeten qe mbeten! Ne nuk jemi me te mire, por sic ben e gjithe bota, perpara se te shajme veten, shajme komshinjte!

jimmy84

Primus registratum

Ilia nacionalisti, pse ke mesazhe alla-kurve? (pa ofendime e kam vetem per stilin). Pse perdridhesh apo perpiqesh te ndryshosh kuptimin e mesazheve? Dhe pse fut koken si struci para fakteve?

Te thote gje masakra ndaj cameve?
Te thote gje Magaliidea?
Te thote gje mizorite e shtetit grek ndaj emigranteve?
Leri shfrytezimin apo perbuzjen por po flas per njerez qe denohen me burgim te perjetshem nga nje gjyq ku avokatja meqe di serbisht edhe turqisht i njihet atributi i njohjes se shqipes pa ditur asnje fjale shqip.
A te thote gje qe nje e me dy na permendet Vorio-epiri nga Presidenti grek?
A te thote gje qe ne Himare ne mes te zgjedhjeve na del nje deputet grek qe dirigjon ate "parodi" te ndyre me flamure greke?
A te thote gje qe ne nje zone shqiptare (historikisht te pretenduar nga greket) na u hapka nje shkolle greke me flamur grek dhe u kendoka flamuri grek?(mos me permend fjalen "minoritar" se do me hapesh barkun).
Jam i sigurte qe nuk te thote asgje edhe qe rastesisht kryepeshkopi eshte grek.
Por te pakten te thote gje ai "muhabeti" I Kosines?

Mos me bej rolin e realistit apo te "autokritikut" se i ka dale boja edhe ketij roli. Une nuk po them qe ne jemi me te miret dhe as po bej thirrje "Vdekje Greqise" sic bejne shpesh ne Greqi thirrjen "Vdekje Shqiperise" qe nga Metropolitet (kuptohet paksa te kamufluara) dhe deri tek kalamajte e fillores (fare hapur si te cilter qe jane).

Persa i perket "pjeses" sone ne kete "corbe" fare mire e di qe eshte teper e konsiderueshme...por ketu tema titullohet GREKET, prandaj mos bej rolin e "te paditurit" per mesazhin e fundit.

Persa i perket atij mesazhit te "kancerit" perseri mjaft bere rolin e njeriut tolerant qe na "nxjerr te metat" se po na nxjerr zorret. Kurse rolin e te paditurit e paske mesuar mjaft mire. Cuditerisht na paske bere nje "kolazh" mesazhesh po nuk te paska zene syrin mesazhin e dyte kur une te them pak a shume:

POPULLI KUDO POPULL ESHTE. SHQIPERI, GREQI, KINE, ZIMBABVE.
Dhe gjithashtu them:
PESHKU QELBET NGA KOKA. POR PO U QELB KOKA QELBET EDHE BISHTI.
Dhe si shembull nuk kam marre greket por shqiptaret.

Une nuk irritohem nga e shkuara. Irritohem vetem nga e TASHMJA dhe e ARDHMJA e politikes greke ndaj nesh. Dhe pse jo edhe nga "largpamesia" e ca tipave qe po na mesokan qe fajin s`e ka hajduti po i zoti i lopes. Sigurisht qe i zoti i lopes duhet t`i mbaje syte hapur (dhe ne ne kete aspekt leme shuuue per te deshiruar) por me burg denohet hajdutlliku jo "mosruajtja" e lopes.

Dhe per ta mbyllur, megjithe kete "oratori ekstremiste" nuk jam aspak ekstremist (ndoshta pasionant por gjithmone pa humbur llogjiken) vetem se nuk mund te gjesh fjale "delikate" dhe "te holla" kur vjen fjala per te pershkruar te tilla politika shoviniste kriminale. Dhe per me teper kur keto politika drejtohen kunder nje KOMBI (cilido qofte ky) dhe per me teper kur jane kunder kombit vella. (Dhe "vella" e them per "delikatese" se ne fakt duhet "Meme").

Tung tani, se s`kam ndermend me te diskutoj sepse ne rast se nuk te ka sqaruar as ky mesazh atehere thjesht nuk do te kuptosh dhe do ishte e kote te vazhdoja.

ODISEA

Primus registratum

Jimmy!
Nje rast te tille me nje Prokurore serbe qe e ashtuquante veten folese te shqipes, e kam vuajtur mbi kurriz, por une i dola zot vetes dhe arsyeja qe zeri im u degjua, ishte sepse isha ne nje vend ku respektohet liria e fjales...
Ne Shqiperi ky eshte nje "luks" qe pak qeveritare/matrapaze/hajdute/kriminela e kane...
Per sa kohe qe Shqiperia nuk do kete nje shtet per shqiptare , por shtet per xhepin tim dhe varin ***** (trajsen) te tjereve , Greqia do beje "qejf" mbi kurrizin e shqiptarit...
Eshte gje mesazh alla kurve ky???
Mesazh i njeanshem???
Nje shprehje greke thote:
Kur te hyn nje gjemb ne kembe e te dhemb, mos prit nga te tjere por hiqe vete...
Do ishte mire te merrnim dhe mesime nga "armiku" por e keqja eshte qe ne e kemi armikun brenda dhe jashte...
Jemi po aq te keqinj me veten sa jane te huajt (greket) me ne...
Nuk do shume mund per t'a pranuar/kuptuar kete, prandaj boll e trash zerin me postime "alla-maço" /pf/images/graemlins/rolleyes.gif...

Po te ishte tema "URAGANI", do ishte me mire te flisnim mbi demet qe beri, apo masat qe duhen marre per te minimizuar keto deme???...
Nqs kjo teme eshte per te shfryre, atehere une jam jashte teme /pf/images/graemlins/shrug.gif
Lehje te mbare (jo per te te ofenduar, thjesht iu referova shprehjes "ben gam gam kot" )

tola77

Primus registratum

ksaj temes nuk po ja gjej dot fillin, dua te lexoj cka shkrojtur ky Ilia qe po behet hasem me te gjithe po kam kontrolluar 10 faqe e nuk e gjej dot. /pf/images/graemlins/eek.gif