Filozofi halesh!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Filozofi halesh!

Ta kam llafin qe ushqimi kinez psh, kur e ha ne juropi, nuk shijo si ne kine /pf/images/graemlins/laugh.gif
Clear now?

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ehe /pf/images/graemlins/laugh.gif, po una s'e ha ushqimin kinezce /pf/images/graemlins/laugh.gif</font>

alinos

Forumium maestatis

s'e di se cfare humb /pf/images/graemlins/tipsy.gif
mu me shijo per vete /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

alinos

Forumium maestatis

Besoj te gjithe e dini fabulen e La Fontain mbi milingonen dhe gjinkallen apo jo?

Pak dite me pare im vella ma tregoi ndryshe dhe desha t'ua tregoj dhe juve:

Gjithe veren milingona punoi sa i doli shpirti per te mbledhur ushqim per ne dimer. Nderkohe gjinkalla sic thote dhe skenari kendoi sa u shqep ne hijen e freskine e pemes. Kur erdhi dimri, milingona po rrinte ne shtepine e vet te thjeshte e po hante ushqimin qe kishte mbledhur gjate veres, kur i bie dera!
E hap dhe shikon gjinkallen ne nje ferrari te kuqe e syzet mbi hunde.
-Urdhero!- i thote. C'deshe?
-Jo s'desha gje! - thote gjinkalla. - Agjenti im me ka firmosur nje kontrate milionere per te bere nje album dhe jam duke u nisur per Paris, e desha te di nese ke ndonje porosi.
-Po kam! - thote milingona. - Po takove La Fontain, thuaji "Te dhjefsha fabulen!"
/pf/images/graemlins/smirk.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shif si o puna se ti do te me ngaterrosh po una s'nderroj rruge per qamet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puna eshte se ti e konsideron shpikjen e dushit si nje dobi qe u shpernda nga globalizimi neper bote, he? Po jo mi shoqe jo, tregetia o tjeter gjo, s'jam tu e pa globalizimin nga aspekti ekonomik-o-tregetar, nc, s'eshte aty qellimi. Une po flas per mobilizimin (amon mi mobile du me thone dmth levizshmerine) e popujve bashke me gjerat e tyre qe tashme duken aq hibride kur i adaptohen vendit tjeter sa dyshon qe ato jane vertet origjinale...

Me kupton?

[/ QUOTE ]

kjo pjese me kujtoi nje katunar qe shiste shege te lagja ime. dilte ne rruge duke thirrur: hajde shege t'shartume!!! komshia te kati i pare qe kishte kjoske zarzavatesh,i tha nje dite: mjaft mo se na plase me ato shegt e tuja!ene une te shartume i kom.
ky xhaja ia kthen:varet me ça i sharton ene si i sharton mi zoje.ti i merr si t'i bin kurse une i shartoj vete...e di vet ça zgjedh.

pike katnori! /pf/images/graemlins/laugh.gif

sqarim: sheget e shartuara zakonisht jane shume te embla.

alinos

Forumium maestatis

ma kapni nje cike ket qe me erdhi me e-mail se ishte e forte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Apples and Wine

Women are like apples on trees. The best ones are at the top of the tree.
Most men don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. So, instead, they sometimes take the apples from the ground that aren't as good, but easy to reach.
The apples at the top think something is wrong with them, when in reality, they're amazing. They just have to wait for the right man to come along, the one who is brave enough to climb all the way to the top of the tree.

Now Men.... Men are like a fine wine. They begin as grapes, and it's up to women to stomp the shit out of them until they turn into something acceptable to have dinner with.

[/ QUOTE ]

Kordelja

Valoris scriptorum

Po mendoja /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ajo kategori burrash qe e shkund te tere pemen sa me krahe e sa me shkop deri sa t'i hedhi tere mollet ne toke qe te zgjedhe me te miren, si quhet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

me nder teje ose meje ...
nje shoku im zakonisht perdorte fjalen kërv /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

edhe kesaj duhet t'i hidhni nje sy. M'i dergon nje shoqe shkolle, qe s'me shkru as i her per te pyt si jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puthja - deklarim i dashurisë
1. Ta puthësh në dorë... do të thotë; Unë të adhuroj.
2. Ta puthësh në faqe... do të thotë; Dua vetëm të jemi miq.
3. Ta puthësh në qafë... do të thotë; Unë të dëshiroj.
4. Ta puthësh në buzë... do të thotë; Të dua.
5. Ta puthësh në vesh... do të thotë; Vetëm lozi me ty.
6. Ta puthësh kudoqoftë tjetër... do të thotë; të mos kujdesesh për të.
7. Ta shikosh në sy.. do të thotë; më puth.
8. Të lozësh me flokët e partnerit... do të thotë; Smund të jetoj pa ty.
9. Duart në bel... do të thotë; Të dua aq shumë sa që s'mund të t'lë të shkosh.
Tre hapa

1. Vajza: Nëse ndonjë djal sillet ftohtë me ju, nxejani një flakaresh!
2. Djema: Nëse ndonjë vajzë ua mëshon flakaresh,
putheni.
3. Djema dhe vajza: Mbyllni sytë kur putheni, është gjë e vrazhdë të zgurdullosh sytë.

Regullat
1. Nuk duhet të shtrëngosh aq fortë.
2. Mos pyet për puthje, jepe një apo merre një.
3. Duhet të puthesh sa herë që ke rast.

Mbaje mend
Pjeshka është pjeshkë,
Kumbulla është
kumbull,
Puthja nuk është puthje
Pa vepruar me gjuhë,
Prandaj hape gojën,
Dhe mbylli sytë,
Dhe jepi gjuhës sate,
Ndonjë detyrë!

[/ QUOTE ]

Kondrapedali

Kondrapedali

Un s'mora vesht se cili hap i dyt se aty kishte nja 3 hapa të dyt /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

alinos

Forumium maestatis

sa shume kupton kosovarce dhe ti mër dreq! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

marina s.

Forumium maestatis

Nje shoku im thote:
po deshe te kuptosh kush eshte i zgjuar e kush e jo,futu ne nje grup e fol budallalleqe.Ata qe te aprovojne jane me siguri trapa /pf/images/graemlins/laugh.gif