Filozofi halesh!

u74

Primus registratum
Re: Filozofi halesh!

Nje femer sido qe te jete , vetem per dy burra e ka kredibilitetin e mjaftushem per te dhene vleresime sado pak reale . Njenji eshte ai qe i ka ba koken , dhe tjetri eshte ai me te cilin ajo ndan krevatin .

Kordelja

Valoris scriptorum

Evolucionin e nje marrdhenieje nderpersonale njerezore mund ta ilustrosh fare mire duke bere analogji me shenjat e pikesimit: Ne fillim marrdhenia eshte nje pikepyetje, si kjo (?); me pas kthehet ne nje pikecuditese, si kjo (!); dhe se fundmi transformohet ne nje pike si kjo ne kllapa (.).

Natyrisht ka dhe thonjeza e te tjera te ngjashme, po ato jane derivime te perkohshme, cikli mbyllet gjithnje me nje pike.

PERIOD

P.s. Reticencen e kam harru me qellim...it is not an option.

Kordelja

Valoris scriptorum

Nothing ever comes for granted, nor it stays for granted...yet, it remains a matter of perception whether it is worth it or not.
...
If you keep pushing the limits, do not expect boundaries to change in your favor... the desired result is rather far away from the center as you also move along with/the limits. It is, therefore, why you have to measure every decision based on the impact the end result will have on the desired outcome.
...
To maximize the attitude of the heart is almost impossible. Human capacities are not like latest technologies, they can never be upgraded or replaced with an advanced one.

Kordelja

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Joe Somebody</div><div class="ubbcode-body">Nje femer sido qe te jete , vetem per dy burra e ka kredibilitetin e mjaftushem per te dhene vleresime sado pak reale . Njenji eshte ai qe i ka ba koken , dhe tjetri eshte ai me te cilin ajo ndan krevatin .

</div></div>
I beg your pardon? How dare you /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif I mean /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif , brake the silence /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

kjo shpjegon pse disa gra perpiqen te flene mesa me shume burra, dmth qe te mund te kuptojne sa me shume prej tyre!

edhe pse, studime te hollesishme empirike tregojne se te gjithe derrat nje turi kane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Petra

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Joe Somebody</div><div class="ubbcode-body">Nje femer sido qe te jete , vetem per dy burra e ka kredibilitetin e mjaftushem per te dhene vleresime sado pak reale . Njenji eshte ai qe i ka ba koken , dhe tjetri eshte ai me te cilin ajo ndan krevatin . </div></div>

Kesaj i thone te urresh femrat. Joe, sa keq qe ti nuk do te jesh kurre as njeri dhe as tjetri. Ndoshta nuk ke veglat e domosdoshme per t'u bere baba, dhe as te mjaftueshme per te ndare krevatin.

Dolores

Primus registratum

Why cant we as a nation actually debate without pointing fingers at each other ....giving an opinion it doesn’t either make you right or smarter....just simply an average human that differs a little from the next one right beside you...which equals everyone in the human world

alinos

Forumium maestatis

sepse nuk kemi kritere dhe standarde vleresimi me te cilat te matemi personalisht, si edhe te krahasohemi me te tjeret. Ai tipar qe per dike eshte vlere si psh ndershmeria, per nje tjeter eshte e mete, e per rrjedhoje nje njeri i ndershem eshte here i vleresuar dhe here i percmuar. Ndryshimi i regjimit sjell coroditje per gjithe shoqerine, dhe kesaj tones i mungon vullneti per riformulim kriteresh e standardesh. C't'i besh! Do t'ia kene ni lezetin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

Petra

Primus registratum

Replike: Kur thashe "Ti Joe...." kisha parasysh te gjithe ata qe i bashkohen atij shkrimi, qe mendojne dhe flasin si Joe. Ndoshta duhet te kisha shtuar edhe: Ti Joe apo MiSsBehavi'N sido ta kesh emrin.. etj etj
Sidoqofte mor mjeshter, edhe shkrimi yt ne gjuhen ingleze, nuk ishte vecse nje "finger pointing toward me!".
Stop the fucking moral and become a human being! Nuk do kisha shkruar ne kete teme, po te mos kish ate titull te papare.

Kordelja

Valoris scriptorum

Ferragosto, August 15...me nje te lagur te kembeve ne det, njerezit rehatojne edhe koshiencen. Mekatet tashme jane te lara dhe sekush mund te nise (ose thjeshte vazhdoje) jeten me koshience te shpelare e te qete.

Wow!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Bashkebisedim Zemra & Mendja.

Pyet mendja:
"zemer perse qan?"
"Nuk e di", pergjigjet e heshtur dhe e zbehte.

E mendja pyet serish:
" Rrefehu shoqja ime, Mbase jane vuajtje dashurie?"
Mund te te ndihmoj ne se ti deshiron.

Shoqja ime, mos me pyet perse qaj,
nuk do te dija te jipja nje pergjigje.
Qaj lot, jo te mi.
Humbas gjak, qe nuk eshte i imi....
Vuaj nje vuajtje te pafund, e nuk eshte as vuajtje e imja!!!

E pamundur, vazhdon kokeforte mendja.
" Secili nga ne vuan, per dicka qe eshte e vetja"!

Kurre nuk do mundesh ta kuptosh.
Ti je llogjika dhe razionale.
Reagon, sipas syve , cfare ti shikon,
e cfare veshet e tua degjojne.
Une nuk kam veshe, as sy
por ndjej dhimbjen e atij qe dua....
e nuk mund te me ndalosh te vuaj bashke me te!
Goja duhet te hesht, se nuk ka fjale te duhur
qe mund ta sheroj dhimbjen!

" Sa e cuditshme je....
Nuk pyet kurre veten, perse?"

Jo nuk kam nevoje.
Ti ke lindur per te menduar.
Une kam lindur per te dashuruar!
Ne se dashuroj, nuk pyes perse?
Kurse ti don te dish, shume.
Jetojme ne te njejtin trup,
por nuk mund te kuptohemi kurre,
as nuk mund te ecim ne te njejten kohe.
Atehere te pakten sot, lerm te qaj trishtimin e botes!"

Diavolessa

Valoris scriptorum

Flmnd /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Kohe.

Kush je? Cfare je?
Ti kalon dhe nuk plakesh.
Ti kalon dhe nuk ndalesh.
Nderkohe une rri ketu,
te shoh dhe te krijoj,
tentoj te kupptoj.
Nga nje here nuk kalon,
zhvarritesh lehte para meje.
Nga nje here ecen shpejt,
si lumin ne rrjedhen e saj.

Kohe.

Cfare je? Kush je?
Te shoh ne fytyren e atij qe dua.
Ne kujtimin e atyre qe s'jane me.
Ne mbrekulline, e atyre qe ende s'kane lindur.

Kohe.
Sa gjera me vjedh,
sa gjera me merr
ende pa e ditur,
vetem kur kuptoj,
qe nuk i kam me.

Kohe.
Cfare je? Kush je?
Je gjithckaja ime,
asgjeja ime.
Je e vetjma vetedije.
Vetedija qe ti, nuk me mjafton kurre.

Dolores

Primus registratum

Can I get a shot of Prozac please a joint won’t do it anymore …..stop looking at me like that !....Do you want to know what I think….do you really…..the moment you told me about screwing her …I called Mr. Vanity: Mr. Vanityyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
‘Yes madam’-What can I offer you today?’
-‘Desire please!’
-‘Coming right up’!
I desired you for that little second…..I wish I was there to look at you enjoy…to see the smile on your face…to see the sweat on your body…..what fun for you…what pleasure!!....
You see my darling how deep my affection is for your welfare … i am not as mean as you think i am /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif