Filozofi halesh!

zog

Primus registratum
Re: Filozofi halesh!

nuk e praktikon ngaqe s'ke bythe, s'ta mban se ke frike mos te kthehet pas koke si bumerang. ndryshe me uje t'nxet do ti perveloje Armiqt e tu TE SHUMTE /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

tani nese une te kthej pergjigje, atehere jam e vogel, sepse nuk di te rri indiferente.
nese nuk te kthej, atehere behem sipas teorise tende e madhe.
nese fol me veten jam e cmendur, por gjenialiteti vjen krahas llajthitjes.

kshu i bie, qe ti duhet te me kesh shume per zemer mua, qe do ne cdo hap te me edukosh, apo jo?
gjithesesi, perfundimet e tua mbeten te gabuara, sepse nisesh nga premisat e gabuara.

armiqte e shumte??? mah!!!

zog

Primus registratum

per zemer i kam te gjitha ç'jane femera UNEEEEE ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe ty te dua fort. bile te prandaj te qortoj. mojjjjj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: e peeeee ! ta bona nji rime te vogel per dhurate. /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

ti do te thuash se une jam nje nga te shumtat? se s'jam e vecante? se s'kam nje vend te vecante ne zemren tende???
ku e ke zyren e ankesave /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

ç'thuaaa mojjjj e uruuuar /pf/images/graemlins/laugh.gif une e kam zemren si arshivat e enverit, per te gjitha ka vend me bollik, du me thon nga nje dosje te vogel me fotografite e plazhit ne te. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

te mungoka e imja me nje fjale /pf/images/graemlins/winkwink.gif
ca do me japesh per nje foto "plazhi" /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

zog

Primus registratum

ojjj kjo çdo me japesh thote ne kembim. foto moj nga te miat ne plazh, gjithe muskla dhe llesh, ke shkomi kavajes, tu mesu vendalite sesi gjuhen krokodilet me filispanje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

paske vene muskuj e lesh kshu? qe kur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

(shi kur te me marre me shpulla!!!) /pf/images/graemlins/lol.gif

une s'jam e vogel te me genjesh me karamele, ndonje gje me permbajtesore keeeeeeeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

It takes a long…. long time to really know someone…..enough time to make everything sensing comfort …..to make you loose your stubborn pride over stupid thing …..loose your anger…..basically loose yourself into something called love & companionship …and you walk in to it …take off your shoes and heavy clothing …..and rest you tired body on an open chest …..and you sleep….the best sleep of your life….and you are not afraid of nightmares cuz they are off with just one hand pat ….and you blissfully dream….oh I wish it lasts forever

pinkparadise

Forumium maestatis

" Le manque de sincérité est-il une chose si terrible ? C'est simplement une méthode qui nous permet de multiplier nos personnalités"
*O.W*

or a force de multiplier, on se perde, et avec ca tout ce qui nous entoure.
n'est pas un peux chere a ce prix???

true confidental

Forumium maestatis

To my way of thinking, it should NOT be a someone's place to judge me ! Ditto for being the "good and bad girl". Everything I do and act is kind of blend between those two extremes. But at the end its not about being good or bad, its not how the others will view or judge my actions, more its about feelings and moods , its about myself making my own choices.

Ai: I really enjoy singing, especially classical music. I was born to be a tenor.
Une: That's wonderful, what are your favorite arias to sing?
Ai: Aria? What is an aria? You mean artist? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelina

Primus registratum

I never understood why do they name someone Carl and use e C to pronounce "Karl" when they have got a K in their alphabet?

alinos

Forumium maestatis

ra nje dite miu ne kazanin e rakise dhe po therriste ndihme qe te mos mbytej. Kalon aty pari macja dhe miu e therret dhe i thote:
-Aman me shpeto, preferoj te me hash ti se sa te vdes ne kazanin e rakise.
E nxjerr macja dhe i thote te behet gati qe ta haje.
Miu i thote me jep pak kohe sa te pershendes familjen dhe erdha.
Prit macja se po vjen miu ta haje dhe hic. Prit macja, prap hic. Duroi sa duroi dhe i vojti ke brima ne e thirri:
-O mi!
-cer do, - ia pret ty.
-hajt te te ha.
-e pse kshu
-se me dhe llafin.
-kur
- kur te nxorra nga kazani i rakise.
-aha! - tha miu. Po atehere isha i dehur...

Danae

Primus registratum

relativja dhe absolutja paskan qene mesim goxha i veshtire,do thonte cufoja, ngeles ne ne abetare, pasi kish mbaruar universitetin.

ana karenina

Primus registratum

Filozofi halesh quhet fjalimi yt kembengules, i deshperuar ne perpjekjet e tij kryenece te binde te tjeret se X (i cili per nje arsye subjektive, relative, madje dhe te perkohshme, te ka hyre ne zemer) eshte njeri i mire/i zgjuar/i kendshem apo cdo gje tjeter qe te gjitha faktet objektive, llogjike dhe te perhershme e mohojne haptazi. Filozofi halesh eshte t'i japesh zemres liri te shprehuri nderkohe qe te gjithe presin nga ty nje mendim qe rrjedh nga mendja e shendoshe. Gjithashtu, filozofia qelbet me tej kur e kupton edhe vete qe po ia fut kot e megjithate ndjehesh kaq mire qe X'in e konsideron te zgjuar/te mire/te kendshem sa s'ta ka qefi hic ta nxjerresh nga zemra e ti ofrosh nje karrige perballe trurit tend gjykues.

E megjithate shpeshhere dyzimi mendje/zemer jo vetem qe nuk eshte shqetesues por perkundrazi, eshte kaq lodertar sa e ke te pamundur te heqesh dore prej tij. Ndoshta sepse jane keto fare dyzimesh pothuajse prej femije naiv qe te dallojne nga te tjeret dhe te bejne ai/ajo qe je!

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk i duroj dot burrat agresive. Ata qe te bezdisin sepse mbi koke u rri nje re zhurmaxhie qe e ben te dukshme ankthin e tyre, agresivitetin per te mberrirre diku. Kjo e "mberritura diku" s'eshte e thene te jete domosdoshmerisht dicka qe ngjall interes ose qe quhet qellim i permbushur, burra qe nisen kuturu. Misioni i tyre i ngjanj nje njeriu qe mbledh lule ne nje lendine te eger. Tufa te cilen mbledhin eshte e bukur pasi eshte e eger dhe e pazakonte, jo si ato qe blejme rendom neper dyqanet e luleve. Sidoqofte eshte nje tufe pa lidhje, pa sinteze.

Ne idealizimet e mia, nje burre duhet te jete i bute, i kujdesshem, i pjekur (meqe ra fjala s'i duroj dot burrat qe s'pranojne te rriten dhe qe deteriorojne vazhdimisht dhe ne menyre te paparashikueshme pergjate jetes se tyre), duhet te jete i matur dhe kur ta thote fjalen e fundit te jete si guri i fundit i themelit nga i cili me pas mund te nise ndertimi qe i duron edhe nje termeti shtate ballesh.

...

Epo lendina ime e idealeve ka nisur te mbushet plot me varre. Une cdo dite hap nje varr te ri per nje ideal te vjeter te cilin e varros. Pas pak fusha s'do kete me vend per ecejake as endje naive. Epoka e realitetit po ngjizet!

Danae

Primus registratum

Eshte e tmerrshme te ngrihesh ne mengjes e te kesh vetem pese minuta jete, pese minuta te shkreta vete, per pese minuta te njohesh veten e serish tmerr.
pese minuta enderr e deshire per t'u zgjuar,pese minuta te enderrosh serish e te mos shikosh prapaskenat e tmerrshme te intrigave te injorances.
Nese njeriu perbehet ntga mendimi, dhente Zoti qe te mos jem mendimet e induktuara por serish te kete mbetur ndonje pike veteje dikund qe do rizgjohet per 10 minuta, 15 minuta deri sa te arrij te mbush diten me veten time.
nese nje njeriu i vret mendjen, i ngushton horizontin, detyrimisht arrin te kthesh kete njeri ne nje qenie bosh.
Dituria jep lirine, te njohurit, botekuptimet e gjera me ngjajne me lendina, sot e ndiej veten po aq ngusht sa ne varr.