Federate HatTrick per AF

ujku81

Primus registratum
Re: Hattrick per tifozat shqiptare

Lere se e pashe vete, harrova fare, po ngaqe zakonisht luaj AIM dhe e kam Excellent prandaj se kam vene re.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Ujk, sipas alltidit te bie te shkosh te III.15. Duhet te kishe luajtur keq ndeshjen e fundit qe te nderroje destinacion. Une kam ndeshje kualifikimi me Zhelinen e II.2

ujku81

Primus registratum

Pas 3 javesh te bin me lujt tani, dmth te shtunen tjeter jane ndeshjet e kualifikimit dhe me to mbaron sezoni 8. Pastaj te shtunen e pare te sezonit 9 nuk luhet, i bie qe te fillosh mbas tre javesh, por ke kupe ne mes.

Sintetiko e pashe qe me bie tek III.15, eshte lige e veshtire, por besoj se nuk do kem problem te mbijetoj. Aty kam qene vjet kur e mora ekipin javet e fundit te sezonit, dhe kam ca hesape per te lare. /pf/images/graemlins/laugh.gif Aty asnje nuk stervit sulmuesa me duket, vetem mbrojtje dhe mesfushe, keshtu qe do e kem ca veshtire Ti do lozesh per lige te dyte??

S

Scorpion

Guest

Une dola i pari ne IV.14 Nga mund te perfundoj une dihet gje... Ishalla nuk me bie ndonje grup me skuadra te veshtira. Po ndonje premio, shperblim marrim ne si fitues te grupeve te IV-ta, se vallaji kemi shku piramide, kemi investu shume dmth... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Merr nja 80 e ca milione, keshtu qe ke ca leke qe mund te besh stadiumin ose te blesh ndonje lojtar me te mire.
Zotrote bie ne ligen III.3 qe eshte nga ligat me te lehta ne kategorine III, ne mos me e lehta.

Juir

Forumium maestatis

Ore kur eshte kjo kupa,kur dalin datat,si eshte shorti??

Juir

Forumium maestatis

Heren e fundit kisha 12000 tifoza.plot stadiumin tani pak a shume sa vende duhet te ble ?

ujku81

Primus registratum

Varet sa leke ke, po te blesh 3 mije vende e ta cosh 15 mije kushton nja 75 milione.
Kupa fillon si sot dy jave, shorti eshte i paracaktuar me parimin skuadra me e mire me me te dobten e keshtu me radhe. Ty te bie me nje ekip Olympic VTT, kurse mua me nje bot, ashtu dhe Scorpionit.

Juir

Forumium maestatis

Nuk po e gjej kete skuader tek hattrick Olympic VTT ca id ka ta studioj pak.....

Juir

Forumium maestatis

e gjeta me duket me kerkim tek google quhet Olympic Partizani

Juir

Forumium maestatis

Hej po ky eshte tek seria ime e po thosha me vete se ku e kam pare kete skuader,nese,si ka mundesi qe do luaj ne kupe perseri me kete?

Juir

Forumium maestatis

Ma jepni i cik ate ID e kesaj skuadre qe me ka rene shorti

ujku81

Primus registratum

Ajo eshte Olympic partizani, sic duket ka nderru emrin.
Sintetiko, po per pak ishe ngjit ne te dyten ee.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Ia bona yzmetin si me thone. Ishte shume lart dreqi ne mesfushe, por ne sektoret e tjere isha me mire. Po te shenoja nje nga 2 kundersulmet, kisha kalu. Po gjithsesi besoj do kaloj sezonin tjeter...

S

Scorpion

Guest

Ujk prenoto nje miqesore per heren tjeter qe vjen me mua, ose dhe ti Juir. /pf/images/graemlins/laugh.gif Jam ne III.3 Te shohim si do ecim kete vit, kam bere dhe disa blerje e bere perforcime ne ekip... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Nuk ke miqesore javen tjeter se ke ndeshje kupe. Besoj se turin e pare do ta kalosh keshtu qe flasim pas nja 3 javesh.

Juir

Forumium maestatis

Une e kam me ate qe paskam ne kategori,kur ju thashe une ju nuk besonit.....hmmmmmmmmmmmm

S

Scorpion

Guest

Ujk rrofsh per keshillat... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ec e bli ndonje lojtar, se s'kam ku i çoj 47... /pf/images/graemlins/tonguee.gif Kategoria ku jam une III.3 nuk eshte dhe aq keq... Shpresojme te ecim mire... /pf/images/graemlins/smile.gif