Federate HatTrick per AF

ujku81

Primus registratum
Re: Hattrick per tifozat shqiptare

Hajt ishalla nuk po rrifesh thelle. /pf/images/graemlins/laugh.gif
I ke ndonje cike me pasim te mire mbrojtesat? Si do lozesh 5-4-1 apo 4-5-1?

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Fitova me kundersulm. Bleva 2 lojtare per te rikuperuar sadopak dhe ia arrita. E bllokova ne mes, dhe e sulmova suksesshem nga te dy krahet. Ishte shume e veshtire, por tani jam i pari perfundimisht....

ujku81

Primus registratum

Hallall shoku, e pashe ndeshjen qepare, taktike e shkelqyer. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Ne pergjithesi ata kosovaret qe lozin aty nuk para shquhen per taktike, dhe kam pershtypjen te gjithe jane te mbytyr ne borxhe.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Ne borxhe nuk e besoj se jane, sepse kane stadiume qe u japin shume leke. Tani ne fakt, mu mbush mendja qe nese me jepet ndonje shans ne ndeshjen kualifikuese ta provoj, qe te shkoj ta provoj veten ne ligen e 2. Nese me bie ne II.3 dhe II.4 do shkoj, sepse do mundohem te rezistoj megjithese infrastruktura dhe lojtaret e ekipit jane shume me dobet se kundershtaret. Gjithsesi mendoj se me mire eshte te luftoj lart ne cdo ndeshje sesa te rri ne ligen e 3, kur vetem cereku i ndeshjeve me duket kompetitive.
Ke te drejte, lojtaret kosovare te vjeter ne ate loje, jane shume dobet taktikisht...

Juir

Forumium maestatis

Sintetiku shikoma pak kuadren Inter-Korca aktualisht jam i treti ne grup 3 pike larg nga vendi i 2 e 5 larg nga vendi i 1 (duke shpresuar qe ato qe kam siper te bejne nje hap fallso kurse me njerin nga ata kam ndeshje direkt po qe 100% fitoj),nqs arrij te jem te pakten i 2 do kem te drejten te bej ndeshje per play off per te kaluar ne kategorine e siperme,si funskionon?

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Duhet te dalesh patjeter i pari per playoff. I dyti mbetet aty. Ekipet perpara qenkan shume dobet, dhe kushedi nese humbin nga nje ndeshje ti i kalon kollaj. Gjithsesi mundohu te rritesh dhe pak mesfushen. Cfare po stervit?

Juir

Forumium maestatis

Tani e vura te stervit regia,nga vajti me ra skuadra e fundit fare,sa inat qe nuk mund te kaloj kategorine /pf/images/graemlins/frown.gif

ujku81

Primus registratum

Ska gje po he, nji vit ne ligen IV te ben mire nga ana financiare.

S

Scorpion

Guest

Momentalisht po bej nje miqesore jashte me nje skuader belge dhe po kryesoj ne minuten e 59 me rezultatin 0-1. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MatchID: 112100522

ujku81

Primus registratum

O scorpe je akoma dobet me skuadren lal, le qe rrezikon te ngjitesh apo jo nje lige me lart, po ne ligen III ke per te ngrene dru rendshem. /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

S

Scorpion

Guest

Ujku /pf/images/graemlins/smash.gif e di qe jam dobet, dhe po merrem me riparime ne skuader, gjithsesi hyj ne kategorine e III ene do i thy brinjet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Ujku une jam # 1 in IV.14 ndersa ti # 1 in IV.42 dmth aty aty jemi, se kishe gje skuadren as ti. Dhe ti me bot luaje, dhe duhet perforcime dhe per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Plako une me bot kam bo 80 gola ne 11 ndeshje ti 28 ke bo, aty jemi. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne ligen III une besoj se mund te mbijetoj sezonin e pare se per te dytin kam nder mend te luftoj per vend te pare, ti me at ekip qe ke e ke te garantu vendin e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

Lojtari nr;1 Dietrichi
TSI = 690, 23 anni, tremendo di forma
È tremendo in esperienza e accettabile in carisma.

Resistenza: formidabile Parate: disastroso
Regia: insufficiente Passaggi: debole
Cross: accettabile Difesa: debole
Attacco: insufficiente Calci piazzati: buono

Lojtari nr;2 Mohota
TSI = 360, 26 anni, tremendo di forma
È disastroso in esperienza e debole in carisma. [Tecnico]

Resistenza: eccellente Parate: disastroso
Regia: scarso Passaggi: scarso
Cross: buono Difesa: scarso
Attacco: scarso Calci piazzati: accettabile

lojtari nr;3 Sierrka
TSI = 750, 21 anni, scarso di forma
È disastroso in esperienza e insufficiente in carisma.

Resistenza: formidabile Parate: disastroso
Regia: scarso Passaggi: insufficiente
Cross: buono Difesa: tremendo
Attacco: insufficiente Calci piazzati: tremendo

Ju lutem mund te me tregoni per cfar mund te me sherbejn me se miri k'to lojtar(cfar roli luajn me mir) apo,apo jane scarso fare...

Shiko un kam provuar ti lej te luajn ne mesfush por, lesh shume dobet e, e shumta qe munt t'japin nji yll e gjys...

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Nuk jane mesfushore aspak. Jane ali, lojtare krahu, por pa forme. Me i miri eshte i treti, sepse ka dhe forme pak me te mire. Mos i fut asnjehere ne mes te mesfushes, por vetem anash, si anesore...
Per mesfushore, kerko me regia accetabile ose buono, me rezistenca Buono e lart dhe me forme

KoDoShi

Primus registratum

OK, te kuptova...por shiko tani...me qa sa kuptova un k'tyre t'treve i duhet vetem FORMA per t'dhen me t'miren e tyre...? apo gabohem...

S

Scorpion

Guest

Ujk une kam loje spektakli mer, nuk luaj me bo shume gola /pf/images/graemlins/laugh.gif Rendesi ka qe hyjme te dy ne kategorine e III. Me pas blihen lojtare, nderrohet taktika, duke pa duke bo. /pf/images/graemlins/laugh.gif