Federate HatTrick per AF

ujku81

Primus registratum
Re: Hattrick per tifozat shqiptare

Juir e ke gabim, trajnimi ne forme eshte kot. Sapo ta heqesh do bien prape. Nuk te duhet trajnimi ne forme, vazhdo me mesfushen me mire.

Juir

Forumium maestatis

Po ca te bej aman me iku truri ju ra te gjitheve koficienti te gjitheve ,po e le pak sa te marrin veten pastaj do e ve ne regia perseri.....

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Forma le te rritet vete. Nese ke stervit stamina/rezistenca, forma do bjere 1 jave, 2 jave, 3 jave por pastaj rritet vete.

H

harap

Guest

ujku me shifi ihere perashi mer se i paska fitu gjithe ndeshjet /pf/images/graemlins/smile.gif

ujku81

Primus registratum

Po fiton mer se loz me skuadra te dobta kompjuteri. /pf/images/graemlins/smile.gifBoj ca leke ket sezon e bli lojtare per tjetrin.

H

harap

Guest

si behen leket ?une jam i zhytur ne borxhe.

KoDoShi

Primus registratum

un per vete isha zhytyr n'borxhe...

ula nr e lojtareve, disa qe ishin pak te mir i shita shume lire...disa t'tjer scarso i perjashtova nga skuadra.
k'shtuqe nuk harxhij shum per rrogen e lojtareve.

pastaj, investova per te rinjt 4.000.000 jave per jave dhe tani niveli tyre esht rritur.Ne kete menyr behet e mundur qe un te terheq jave per jave nje lojatar me cilesi buono(ne ket rast me behet e mundur shitja e tyre dhe kjo sjell fitime te mira.)

plus qe c'do miqesore asnjeher nuk e coj ekipin per ndeshje jashte-shtetit sepse sjell shpenzime k'shtuqe i oragnizoj ato vetem ne stadiumin tim.

Kjo esht ndihma qe mund t'ofroj un.
/pf/images/graemlins/wave.gif.

Juir

Forumium maestatis

Ka nje ndeshje vendimtare luaj ne fushen time,kundershtari luan 5-4-1 me kundersulm ndersa une me 3-5-2 normal,ka ndonje taktike qe te kem fitoren e sigurt?!!

ujku81

Primus registratum

Nqse ke wingera te mire luaj me sulm nga krahet. Mundohu ti marresh sa me shume % ne mesfushe, dhe luaji mbrojtesit offensive (sulmi i tij ishte dobet me sa pashe). Po loze AOW, sulmuesit luaji me drejtim nga krahet.
Sintetiku mund te te jape ndonje keshille me shume, meqenese e kishte kundershtar ne kupe dhe mund ta kete studiuar me mire. Une nje sy te shpejte i hodha.

H

harap

Guest

deri sa minus shkohet pa problem ?

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Mire e ka ujku. Sulmoje nga krahet, me sulmues anesore, nese ke sulmues me krah. Edhe wingerat beji ofensiv. Luaj me 3 mbrojtesa qendrore, dhe njeri prej tyre ofensiv. Ky qe do vihet ofensiv mund te jete edhe mesfushor puro. Edhe po te lush me 2 qendrore dhe nje terzino drejt qendres, je tull. Ai e luan CA pa sulm, dhe sbesoj se do kete rezultat...

H

harap

Guest

po une mer ca te bej se ngela thate /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Perjashto dhe ato me TSI te ulet Harap, dhe bej miqesore e aktivizo lojtaret sa me shume.

Megjithate ne Kategorine e IV, nuk eshte se do kesh shume veshtiresi, praktikisht luan me bot, ashtu si Juir-i /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ujk dhe ti s'po ecen gje te kategoria jote... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juir

Forumium maestatis

Une i kam te gjithe utente por jane akoma te dobet....

H

harap

Guest

scorpion hiqi ca aty ke une mer se ke ble ca pleq /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Ate po bej, po te heq 1 ne çdo dite derisa te kesh nje ekip te konsoliduar. Po te vendos dhe ca per shitje nqs i ble dikush, dhe me çmim minimal. /pf/images/graemlins/wave.gif se flasim!

P.S O Ujk ça eshte ky mbrojtesi qe ke ble mer (18 400 000 lek), ca skills paska ky? Ma merr mendja se me shume se solid s'eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

Juir

Forumium maestatis

Dola barazim me iku mendja,tja ..... ska mundesi une luaja brenda,skuadren e kisha me 29 ai me 27 ,sa inat nese,do e arrij perseri vendin e pare....

H

harap

Guest

ca rezultatesh po arrij vetem nga 7 me 0 /pf/images/graemlins/smile.gif

Timi

Valoris scriptorum

Harap ku je mer jahu se u bone per moll? Mos i ve men Scorpionit sepse eshte akoma nen efektin e kanna bis /pf/images/graemlins/tonguee.gif