Federate HatTrick per AF

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum
Re: Hattrick per tifozat shqiptare

Forma u rritet vete. Ti do kesh bere stervitje rezistence, qe kane rene ashtu. Mos bej me rezistence se i ke shume lart, vazhdo me stervitjen qe ke menduar te besh ne nje skill kryesor... I treti eshte me mire jo vetem ne forme, por edhe ne pas, dhe TSI

KoDoShi

Primus registratum

S'di c'te them...2 te paret vetem nga 1 yll japin, kurse i treti 1 e gjys

At'her un po t'pyes edhe nje her...forma ndikon per nr e yjeve tek k'to te tre lojtar ...?
ateher nqs forma e te tre lojtareve do te ishte BUONO do ti kishim me nga 2 apo tre yje lojtaret ...? apo jo...

Sintetik, k'to ALI i kam aktivizuar, por nuk kane dhene ndo1 gje kushedi se ca...me kupton, vetem dhe vetem 1 yll, asgjo mo shume...

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

I treti eshte me i miri pra, prandaj te del me 1.5 yje. Ne forme Buono, besoj del me 2.5 ose me shans edhe me 3. Pastaj disi cka eshte i pari, sepse ka regia dhe pas. Ne forme rriten nese nuk ben rezistence dhe luajne te pakten 1 here ne jave, dhe ben stervitje ne nje skill
Ma dergo me PM, emrin dhe ID e ekipit, ti hedh nje sy

S

Scorpion

Guest

O Sintetiku sa duhet te pres une mer qe GM te me verifikojne informacionin e te dhenave? "
Your user details must be validated by a Gamemaster (GM) before you can proceed with the final challenges. They have been notified and no further action from you is needed."

Kam nja 2 dite qe pres. /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

ujku81

Primus registratum

Besoj se neser duhet ta dergojne, pastaj shpejt e shpejt dhe 8 hapa te tjere e merr licencen.

S

Scorpion

Guest

Eh teper vone Ujku, duhet me stervit e me mbijetu ne kategorine tjeter pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Veshtire po jo e pamundur. Sintetiku p.sh e ka fillu lojen javen e dyte te sezonit para ketij, dhe mbijetoi (ne vend te 4 me duket), mua me ra ters p.sh se fillova te luaj javen e 12 te sezonit dhe nuk kisha shans dhe rashe ne te IV. Kurse ti ke dy alternativa, ose te mos kualifikohesh dhe te besh nje sezon tjeter (3 muaj) ne ligen IV ose te provosh veten ne ligen III.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Ujku, po ta kisha fillu javen e pare, do kisha dale i dyti ose i treti. Varet sa shpejt e kupton lojen, sepse rregullat dhe forumet per lojen duhen lexu shpesh. Ju, (Scorpion, Kodi) jeni forumista te thekur, por pertoni me u fut ne forume per hatrikun

S

Scorpion

Guest

E di mer Sintetik, tani ia mora me hall lojes se Hattrick, nejse me ndihmen tuaj do ecim dhe me mire. /pf/images/graemlins/smile.gif

Juir

Forumium maestatis

Une kam 7 fitore rresht e kam spirito squadra irritati nuk e kuptoj pse......

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Duhet te kishe luajtur PIC, partitella ndeshjet me te lehta. Ajo nuk varet nga fitoret, dhe te eshte ulur 1 nivel prej blerjeve qe ke bere...

ujku81

Primus registratum

Une e di qe varet dhe nga fitoret, nejse. Juir s'ka shume rendesi, je ne fund sezoni tani, TS behet reset si vlere ne fillim te sezonit tjeter.

S

Scorpion

Guest

Ujku sa thu del miqesorja sot... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me jepni nje ide per formacionin, cili modul eshte me mire? 4-4-2, 3-5-2, 4-5-1, 4-5-1 apo tjeter? Dmth per nivelet qe jemi ne, cili keshillohet?

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Team Spirit, nuk varet nga rezultatet, por nga angazhimi ne ndeshjet. Dmth, nese luan PIC, rritet, nese luan MOTS pergjysmohet, nese luan normal nuk ndryshon. Gjithashtu, nese blen lojtare me karakter te keq, ulet disi, dhe kjo besoj i ka ndodh Juirit. Nga rezultatet varet Confidenca, dhe perkrahja e tifozeve...

ujku81

Primus registratum

kam pershtypjen qe duhet te kete dhe random faktor tek TS, mu me ka rastis ket sezon qe kam loz PIC 4 ndeshje rresht, nuk kam bere asnje shitje/blerje dhe pasi mu rrit TS 2 nivele ra vete prape 1.

Scorpe ti do rrifesh sot kjo eshte e vdekur. /pf/images/graemlins/laugh.gifUne po provoj per here te pare taktiken pressing ket jave.
Sa per taktiken ajo varet nga regjimi i trajnimit. Nese trajnon sulmuesa atehere do lozesh gjithmone me 3 sulmuesa, duhet te kesh 6 ne ekip, 3 per lige dhe 3 per miqesore.
Njesoj po trajnove playmaking do lozesh me 5 mesfushore (te duhen 10 gjithsej), dhe po trajnove mbrojtes do lozeshme 5 mbrojtes (te duhen po 10).
Nese trajnon wingers pyet Sintetikun se cila taktike eshte me e mire.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Ujku, habitem qe nuk paske lexuar diku per TS. TS vertitet rreth nivelit composed. Dmth mund ta rrisesh me PIC, por do ulet gradualisht prape drejt composed. Zakonisht bie gjate javes, dhe ne ndeshjen tjeter shkon ne Calm.

ujku81

Primus registratum

Se nuk me eshte dash deri tani, prandaj. I fitoj ndeshjet dhe me 8 lojtare. PO do filloj, s'kam cbej /pf/images/graemlins/smile.gif

Sintetiko, normale eshte qe te luash pressing dhe te besh 7 gola, pavaresisht se kundershtari (Scorpioni) /pf/images/graemlins/laugh.gif ishte dobet?? Nuk i redukton pressing rastet??

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Pressingu redukton rastet e te dyja paleve dhe ti ke bere 6 raste normale dhe 5 gola, ndersa 2 gola i ke bere me Special Event Quick, qe nuk varen dhe aq nga taktika. Dmth mund te kishe 8 raste dhe te ka dhene 6 sepse pressingun e kishe weak, dmth qe heq 20-30% te rasteve...