Federate HatTrick per AF

S

Scorpion

Guest
Re: Hattrick per tifozat shqiptare

Ec aty Ujk, me fitore ne kupe, dhe bindshem pale... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke bo permiresime e perforcime... /pf/images/graemlins/laugh.gif Kete jave me duket se fillojne dhe ndeshjet neper Kategori.

S

Scorpion

Guest

Tani qe Hattrick te ofron mundesine dhe per te pasur Youth Academy, jeni te ftuar te merrni pjese ne ligen qe kam krijuar une: Albania International (31118). Jeni te mirepritur! /pf/images/graemlins/wave.gif

P.S Hiqni dhe investimet mbi sektorin e te rinjve.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Cuna dua te bej nje njoftim ne lidhje me hattrick-un

Kam vendosur te kandidoj se trajner i NT me ekipin qe kam dhe emrin OLTIONR (Aksioni Civil). Gjasat jane te medha qe te fitoj meqe kam mbeshtetjen e me shume se 30 userave. Une e kam hapur kete thread ne albforum, dhe do isha shume i lumtur nese do me votonit si perfaqsues i Albforumit ne ate loje, dhe i NT ne pergjithesi. Jam gati tju ndihmoj ne cdo moment me lojen...
Ujku, ate porosine tende e kreva suksesshem... Me ke borxh nje kafe, por meqe ndoshta do me votosh ne hattrick, ska problem...

ujku81

Primus registratum

Ca flet mer plak, voten patjeter, po hajt se dhe kafen ta jap, se kom ene sebep.

Per te gjithe AF-istat qe luajne Hattrick, votoni oltionr (Sintetiku)per NT Albania, per te zhvilluar kombetaren tone ne Hattrick.

S

Scorpion

Guest

Hudh noi lek po deshe... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juir

Forumium maestatis

Shikoni ca mesazhesh me vijne tek hattrick per tju dhene voten....

Leggi messaggio

Inviato 2007-03-30 17:18:00
Da yilmazz
Oggetto Elcetions

I am from Turkey i my brother is trying to become the national trainer of Albania i beg u to VOTE FOR "EFDAL"

Tjeter ...

Leggi messaggio

Inviato 2007-03-30 17:20:00
Da yilmazz
Oggetto Your MAgical PLayer

I will buy your magical player If you vote for efdal:)

Une voten e kam per sintetikun......

Juir

Forumium maestatis

Voto registrato per l'utente 5021694.

Termine delle elezioni: 04/02/2007 alle 07.00.
Hai votato per Oltionr.

Juir

Forumium maestatis

Me ra ne kupen e shqiperise nje te serise II.2 F.C. BreguDiellit (709963) shume i forte,nuk kam shpresa fare,po thuaj te mbushet stadiumi te marrim ca pare....

ujku81

Primus registratum

Luaj me rezervat komplet dhe PIC, nuk ke shanse. Mua me ka rene me nje ekip te III qe eshte pak me larte se une, por duke loz ne fushen time them se do ta mund, duke i marre mesfushen.

Juir

Forumium maestatis

Si mund te shikohet tek te rinjte cfare eshte sulmues ,mesfushor,apo ndonje gje tjeter qe te bejme formacionin,ka ndonje program?

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Cuna faleminderit. Ishin disa adoleshente turqe, qe kishin hapur secili nga 5 ekipe dhe po kandidonte njeri prej tyre, por me sa mora vesh jane perjashtuar nga loja nje pjese prej tyre.
Nese fitoj do mundohem me 100 perqind te mundesive te mia, qe ta zhvillojme hattrickun shqiptar...

Tek te rinjte qe do terheqesh me scout, te jepet nje pershkrim. Psh, mua me tha per njerin eshte portier i pashprese, dhe une nuk e mora. Lexo me kujdes pershkrimin dhe kupton, cfare mund te jete...

S

Scorpion

Guest

Votova per Oltion dhe une. /pf/images/graemlins/smile.gif Megjithese me cmenden me mesazhe ca te tjere, voto kete...voto ate... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ujk paske fitu ndeshjen e I-re ne kampionat e...po ce do me bot... /pf/images/graemlins/tonguee.gif Dhe une fitova kete jave, me nje skuader jo dhe aq te keqe. Ndersa per kupe, e kam me nje skuader nga Kategoria jote, "Garipat". Shpresojme ne rezultat pozitiv se luajme dhe brenda... Suksese Sintetik, Ujk e Juir! /pf/images/graemlins/wave.gif

ujku81

Primus registratum

Olto mos e vrit mendjen shume. I kishe te gjithe te vjetrit kunder, po hajt se e shofin per 1-2 sezone.

Scorpe, Garipat jane shume te forte ne mbrojtje, ndersa ne mesfushe e sulm jane me dobet, megjithese per ty nuk jane kollaj. Per mua ti ke pak shpresa, megjithate ishalla te ecen me Special Events. Loz 3-5-2 PIC dhe per mua shko me pressing per te ul rastet e tyre per gol.

Juir

Forumium maestatis

Hmmmm 15 vota me pak,normale gjithe te vjetrit per ate tjetrin kane votuar,hec ma shpresojme sezonin tjeter te fitosh...

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Dje kisha 55 vota te sigurta. Por nje user Vllaznia qe ne forum i therrisnin turi, me 10 perkrahesit e tij, me la ne balte dje ne darke. Dhe nga 55 paskam zbritur ne 40...
Ske ca ti besh, une tani do merrem vetem me skuadren time.
Ne djall hattrick shqiperia...

KoDoShi

Primus registratum

Sintetik mos u merzit vlla, s'ke c'ti besh...pastaj varja loj eshte /pf/images/graemlins/smile.gif

ma do mendja, biles jam i sigurt, qe vitin tjeter do jesh ti i zgjedhuri /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

Juir

Forumium maestatis

humba ne kupe 1-6 ,nuk kisha shpresa fare po gjene mire kisha 12000 spektatore dhe dola mire me buxhetin.....

S

Scorpion

Guest

1-6 humba dhe une, dhe me gjithe keshillat e Ujkut... /pf/images/graemlins/smash.gif Por kisha 14050 spektatore dhe dola mjaft mire me buxhetin dhe une... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Une te paralajmerova mor bir qe nuk kishe shanse, ca faj kam une qe mprefesh ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mire qe paskeni bo ca lek njiher! Vazhdo trajnimin rregullisht ne mesfushe, mos e ndrro asnjehere dhe mundohu te blesh lojtare te mire vetem ne postet e tjera.
Lojtaret e panevojshem hiqi se harxhon leke kot

Juir

Forumium maestatis

E dija qe nuk kisha shanse,hallall leket qe mora me stadiumin,e nderrova trajnimin e mesfushes,me rane te gjtihe lojtaret i kisha mire fare nje mesfushor nga 2.9 qe luante me vajti me 2.1 me iku truri,ju ka rene forma te gjitheve,mos flas per mbrojtesat pastaj qe ju ra vlera fare....nese tani e vura trajnim generale te rriten ne forme avash avash...