Fan Klub i Autoritarit.

S

Scorpion

Guest
Re: Fan Klub i Autoritarit.

Hahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif Qenkan manaferra /pf/images/graemlins/tonguee.gif

elviskelmendi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk ka nevoje per t'i arritur, jane pertoke... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
ahahaha kudo te jene ty ste bijn ne goje
se sjan per gjuhen tane /pf/images/graemlins/kiss.gif

elviskelmendi

Primus registratum

ahahahah mas me ban me e publiku edhe koken e vogel se kam frik qe te cenohet modesita femrore ty he dreq ahaha

kelmendielvis

Primus registratum

Sa her qe mendoj qe jeta po me shkon cuditerishmerit perfekt dicka vjen dhe me prish komplet tabloidin e saj!
"Jeta eshte Lufte" -Thote nje Gongo ktu!
Gjitha te perpjetat - tatepjetat e jetes veprimet e fjalet e DIKUJ jane duke me semure /pf/images/graemlins/frown.gif!!!!
Por AI duhet ta dije qe edhe pse jam e lenduar une shikoj perpra dhe le fazen mizerable te kaloje /pf/images/graemlins/winkwink.gif!
Dhe e merkura ka qene dita e pare qe e perballova me sukses diten e pare! Zoti eshte gjeneroz me mua /pf/images/graemlins/angel.gif!
Te marten reflektova ne jeten time dhe analizova gjithcka!
Me duket se kam gabuar me te!!! Por Ai e din qe
une gjate jetes time kam gabuar disa here por kam arritur te kthehem ne rrugen time te drejte e ne jeten time te qete si zonjushe shkodrane !!

Tani do ti kushtohem jetes time! Kam nje familje perfekte, shoqeri te mire dhe kujtoja se kisha edhe nje "companion" gjithashtu!!! Por sic e kuptova jo!
Por ska gje! Tani Zoti me ka dhene forcen dhe drejtimin per te harruar te gjitha enderrat dhe nisur nje kapittul te ri ne jeten time!
Pata kujtuar qe gjithmone jam ne kontroll te situatave dhe te njerezve rreth meje por me sa duket jo gjithmone mund ta bej kete gje! Ditet e para mu duk se pata humbur dicka shum te shtrenjte. Por tashme un e shikoj gjithcka nga nje prespektive tjeter! Prioritetet dhe prespektivat e mija tashme jane tjeter! Nuk jane "Ai"!
I jam mirenjohese Zotit qe me dha kohe e force per te rilindur vehten! Tash 'companion" im eshte Zoti dhe ai gjithmone ka qendruar afer meje pamarre parsysh sa larg e kam ndjere une vehten time nga ai!!
Familja ime eshte e shendetshme dhe nuk i mungojne bazat materiale! Kam Babin me te mire ne rruzull. Kam Mamin me te dashur ne bote. E 2 vellezer qe me edhe pse jane larg me gjinden afer dhe me bejne te qesh e te ndihem e mbrojtur!"companion"-a ka me pase edhe per mua!
Sa per 'ate gjene e shtrenjte" qe humba, do thosha qe nuk ka qene e shkruar per ta pasur ne jeten time....! Ndoshta nuk qe koha ime e duhur a fati im.....koha dhe fati im do vijne me ndihmen e Zotit!!!!

antip

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mpermalloi qimet e kokes se vogel me keto
shprehjet nostalgjike ky fancuku mu ahahaha

[/ QUOTE ]

E rëndë eshte ta pranosh vete qe e ke "te vogel" /pf/images/graemlins/laugh.gif Gjithsesi, rrofte sinqeriteti!

Ishalla nuk humbet fanse pas kesaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

aristokratja

Forumium praecox

Sa "fansa" paska qy ore! /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Sot eshte dite zie per mua dhe kam ulur flamurin gjysmeshtize!
Kane Sharruar perseri Kryqin e Jezu Krishtit ne Bushat!

Tash nigjoni mir se cka po ju tham mor islamike.

Me pelqen toleranca juaj. Jeni tolerantat ma te mllaj ne toke.
Sikur i gjith nerezimi te ishte si ju, bota
do kishte ecur shum perpara si ne dije dhe kulture dhe
do kishte nje zhvillim te mall ekonomik!
Por edhe pse jeni te pakte ne numer keni perfaqesues te denje ne Bushat qe ju perfaqesojne denjesisht juve dhe shtresen tuaj te popullsise qe karakterizohet nga fryma tolerante!!!!
Jemi me shum fat qe se ne politiken tone kemi politikane dhe drejtues te fese dhe nivelit tuaj...prandaj
shqiperia ka njojur zhvillim te mall kulturor ekonomik dhe social.
Sic na meson rasti i sharrimit te kryqit ne Bushat, kemi
\ecur perpara ne shum aspekte por vecanarisht ne kulture.
Shume shqiptare ne fshatra kane ndryshuar emrat e femijeve
kane hequr oriendite e tyre elektorshtepiake kane thyer
televizotrin radion pasi jane gjera te djallit.
Dhe vishen me nje cope te zeze apo gri
nga kembet tek koka
e nuk kane nevoje me per berber.
Madje shpeshhere u duket vetja si
profeti Muhamet i shekullit 21. Bravo!
Faleminderit Allahut
shum djem kane perqafojne kulturen tuaj arabe
dhe nuk u japin me doren vajzave si shqiptart e ndyre europian as nuk e shikojne femren ne sy pasi qesh djalli!
Bravo!
Arnautistani juaj eshte bere vend
exportues is hume mallrave te ndryshem
ne shume vende te ndryshme te botes se qyteteruar
por pse jo edhe te botes se trete.
Ne perendimin e 'felliqur kristian" ne si shtet
ne po eksportojme ekluzivisht droge dhe prostitucion!
Ne vendet me popullsi MAGJYPE sic thote populli
kemi dergu studenta dhe studente per tu arsimuar ne
universitete me te mira arabe!
Ne Afganistan aktualisht ndollet per te ndihmuar
vellezerit tane talibane ne Xhihadin
e tyre te shenjte e te drejte Hoxha i Krujes
se bashku me 7 ndjeksit e tij te besuar qe
ashtu sic dihet fatkeqesisht u arrestun nga
amerikant dhe mbahen ne burg tash nje vit!!!- (nese doni informacion te hollsishem se kush jane keta me kontaktoni ne pv)
Nje vlla tjeter islamik nga shkupi duke dashur
te ndjeke shembullin e tije ka tentuar te realizoje
nje akt trimash e heroik ne britani por qe fatkeqesisht ka
deshtuar edhe ai. (per inf me kontaktoni ne pv)

Ne ne saje tuaj te dashur muslimane shqiptare gezojme respekt nga shtet moderne si Bangladeshi,
Malajzia, Nigeria
mongolia dhe populli vlla i Iranit!
Edhe pse sondazhet ne internet tregojne
qe ne jemi populli me i urryer i globit
ne sdemoralizohemi pasi e dijme mire
qe "MOLLA E MIRE GJUHET ME GURE" (kurani kapitull 3)
Na kane inat se jena te mire!

kelmendielvis

Primus registratum

How cruel are you? Is it not enough that you hurt me? Have pity.How cruel are you! Why my dear it is so easy for you to bring me to tears? And why do i accept that you hurt me when my soul is part of you? And why I am accepting this
tornment at your hands?

If this is what love means , my misery is from it. And if I am to blame , I CAN NOT SAY NEVER AGAIN. And if it is my lot to live in tornment, ....I shall live in tornment.

Have you shame that you cheat me knowing the love i have for you? Is it not a shame the passion and longing that I am living for you? Was the love lost completly or has it been a game? Was love and tendernness and my heart and faith in you all lost?

http://www.youtube.com/watch?v=Wae5Vm2EuMA&amp;mode=related&amp;search=

kelmendielvis

Primus registratum

Me le te ta them per here te fundit dhe bej si te duash. Ndac hape msn ndac jo. ndac injoro pv ndac jo. ndac pergjigju mesazheve e terlefonatave ndac jo. Un kam vendosur te marr jeten time perseri.

My Gangster do tjesh gjithmone nomatter ku shkon dhe me ke shkon....!
Ti gjithmone do jesh tek une keshtu:
http://www.youtube.com/watch?v=hwa0PBghGN4

Keshtu e mbrojtur prej teje jam ndjere e ti e ke pare ate ne syte e mi. Shikoje videon vecanarisht ne minuten e 1 e 30 sekonda per te kuptuar sadopak cka ke qene per mua. Besova qe askush sdo me prekte mua dhe asgje sdo me friksonte ne pranine tende.Sdo lije askend dhe asgje per te me bere te derdh lotet e mija te shtrenjta. Modesitne time e trupin tim do ti ruaje si gjene me te shtrenjte qe ke...me shume se se jeta jote..me shum se jeta e te gjith njerezve tjere qe te rrethojne,,, tamam si tek minuta e 2 e 14 sekonda. Cenimi i nderit trupit e modestise time do te shperthente luanin qe eshte ne qenien tende....tamam si ne minuten e 2 e 14 sekonda tes videos..! Besoja qe ti ishe mburoja dhe rehatija ime. Asgje nuk kam deshiruar ne jeten time pervecse ato momente te zgjasnin pergjithmone nje "eternity".
Good Bye Forever My Friend.