Fan Klub i Autoritarit.

elviskelmendi

Primus registratum
Re: Fan Klub i Autoritarit.

Surprize!!!!!!!!!1
Rohit faleminderit per videon
e filmit Hindi "Gangster" qe me
dhe. Kjo ka qene dhurata ma fantastike
qe me ka ba dikush. I really liked this
movie por gjall me e gjet kun ne singapore nuk
mujsha due to 'censorment" of mister Lee /pf/images/graemlins/smile.gif

Per fansat e mij ,
ky film eshte nje histori TRAGJIKE dashurie qe
ju dridh emocionalisht
mes nje Gangsteri- mua /pf/images/graemlins/smile.gif (ashtusikurse mendon Rohit)
dhe nje vajze te bukur por te thjeshte.
Se kush asht kjo vajza sma thot.
se duhet me e vra trunin sot jo per gja...:)
Ne fakt pervec Gangos eshte edhe nje djal tjeter
ne jeten e saj qe i hiqet si
njeri i mire dhe shok besnik. Kjo
get konfused pasi si femen qe asht nuk
kupton se cili nga ata e don vertete.
E merr vesh vone se shoku i sa i "i mire"
ishte polic qe e kishte perdor vetem me kap Gangon.
Ai arreston Gangon dhe e denojne me vdekje.
Kur e merr vesh si eshte puna kjo vajza
vret "shokun" e saj polic dhe vret e dhe vehten temem ne oren kur po varej edhe Gangoja.
They got together in paradise.

Padyshim ky film tregon mendjelehtesine e disa femrave...
dhe apelon qe Gangot edhe pse mund te ken ba krime
dhe nuk flasin shum kane zemer dhe ndjenja
ndjejne dhimbjen temem si un dhe altinit qe ja futa itash shpulle mas qafe..:)

p.s klik ne videon e firmes time per te pare nje moment te ketij filmi te shoqeruar me kengen me fmose te viti 1999 ne indi YA ALI-Gangster /pf/images/graemlins/smile.gif. ky djali qe kendon kangen eshte ai 'shoku' qe hiqet si i mire
kuirse Gango qe e don tamam at vajzen eshte ai qe apear
masanej
cheers

elviskelmendi

Primus registratum

Fansa te mij!

Po e shkruj ket ne oren 3.04 am.
Nje arsye e mire per te ba ket gja
kaq jasht karakterit tem
eshte qe un kam lujt mensh.

I have been driven crazy
prej fjalimeve te shoqeve
e shokeve
qe me inkurajonin per te
gjet 'my soul mate". Dhe prej
kartolinave te tyre si '
Such is Life"..."can even be worse"
"Come to me tonight..:)" etc .

Ndoshta po hyj en gjynah qe po
complaint per shoqerin time en ket kohe.
Por seriozisht se kam dit
qe shoqet mund te bahen kaq boring
vecanarisht kur mundohen te
perfitojne te
shkurtojne distancen me ty
te thejne barrierat dhe
finally dhe te te fusin duart...:).

U duket veti se jan te zgjuara. Nje informnacion
virtual imi ky.
Por me mu nuk u ecen pasi
asht si te kerkosh ar dhe te kapish
gure.
Ti krahasosh me vajzat italiane,
kroate apo even shqiptare, shoqet e mija
singaporeane skan asgja outstanding.

Femnat shqiptare pershembull
mund te mos e dijne kamasutren per mendesh
por me kan mesu mire
disa gjana gjat
fazes se adoleshences se jetes teme...:).
Si mesuese te mira gjithmone me thonin:
venjau menjen mire mesiveve se kan me tu
dasht en jete. Po pora me ke e ke. Ku e kisha
menjen un
ather.
Tash e kam kuptu dhe me duket se i kam lan
te deshperume ato. Dhe sa her qe flas en telefon me to
me thojne
he qyqan a te thame qe edhe ky Shen Valentin do te
gjej vehtem qyqe pasi jo vetem
qe nuk ke qene i vemendshem gjat "mesimeve"
qe te kena dhan por edhe zoti te ka
hup en singapor larg nesh.
Gjaja e vetme qe me bajn me perjetu kto fjale
eshte 'low self esteem".
Dhe sic duket e vetmja gja qe
na shqiptart jena te zotet
eshte te ulim 'self esteem'-in e njenitjetrit
poshte, ne menyre dhe vetem per te ngritur
ate personal tonin.
Tash me thoni mua qe skam arsye per te dal mendsh!!!

ALTIN

Primus registratum

Ky shkrimtari me pelqen se nuk e marr vesh cfar thote ne shkrimet qe ben /pf/images/graemlins/grin.gif

Ato kenget e mia u poqen /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Altin perpiqu te mos kontradiktosh vehten.
T'thot Autoritari ty
qe teknikisht nuk ekziston mundesi te pelqesh
nje individ, fenomen apo objekt pa identifiku
arsyen potenciale qe te ban ta pelqesh.
Shpresoj te mos jete arsyeja qe ndoshta
te dukem Gay.:)

Per fanset dhe Fansat e mij..
me ndjenje te ekzagjeruar keqardhje
deklaroj ne advance mosprezencen time ne
KLUB gjate kesaj fundjave.

I hope qe skan me me ndjek paparacet /pf/images/graemlins/smile.gif

Perqafime nga Autoritari.
P.S Altin ti me rri larg ok /pf/images/graemlins/smile.gif ...(kidding eee)

kelmendielvis

Primus registratum

Jeta eshte plot surpriza. Besoj qe ju ka ndollur te njihni dike edhe pse ska shume qe e keni takuar. Une takova nje GONGO diku hehe. Ai eshte shume "werid" hehee. Ai me lexon krejt mire, dhe madje edhe kur jam e qete e s'flas ai arrin te depertoje ne brendesine time. Tamam si qelqin syte e tij me depertojne. Ai lexon qetesine time.
Ai nuk ndihet i merzitur nga fjalet e mija por nga ndjenjat perse lotet e mija te shtrenjeta derdhen nganjhere.
Ai me heq dhimjen dhe me qetson rrahjet e tallazta te zemres. Ai eshte afer meje edhe kur eshte 5 kilometra larg meje. Ai me mbron dhe me shtyn para qe te shikoj driten ne fund te tunelit.
Ai eshte nje dhurate prej qiellit e une jam mirenjohese Zotit qe e gjeta ne kohen e duhur kur me duhej te perballoja disa probleme.
Qellimet e tija jane te pastra e te pademshme. Ai me shikon mua tamam sikur "vinki" i tij qe e mban ne kafazin e bukur hehe. (although i hate papagallat heheh). Un dhe Vinki shpeshhere luftojme me njenitjetrin per vemendjen e tij hehehe.
Mardhenja jone eshte e thjeshte dhe puro. Eshte nje kellef i arte dhe nje shpate me shkelqim hehe.

Gjeresisht ai njifet si Gongo- emer me te cilin un kurr sdo ta therras me ne realitet. Ose ndoshta do ta therras vetem kur une do bej gjasme jam delikate dhe dua qe ai te egersohet nga gabimi im ne spelling dhe te me hedhi ate veshtimin e tij karaktersitik Gangsteresk hehe.
Ai gjithomne eshte duke u egersuar me dike e une nuk e di persen-ne /pf/images/graemlins/winkwink.gif.hmmmm. Ai eshte shum mbrojtes ndaj shokeve te tij dhe secili e don fort. Eshte vertet i embel dhe "enchanting". Ai me ban te marre ndonjher. I pelqen te luaje kikboks qe e ben ta theje hunden, te nxjerre gjymtyret shpesh hehehe. Ndonjhere kur e shikoj te fashuar mendoj qe eshte sakat. Dhe me e bukura eshte qe ai pranon pothuajse gjithcka qe i them. Ai me perkedhel me trajton dhe me respekton si nje kukull e vogel. Me te vertete eshte shume i ndryshem nga djemt tjere dhe unik.
I lutem Krishtit qe ta mbroje GONGON tim prej merzive tjera /pf/images/graemlins/winkwink.gif te kesaj jete dhe ti mbaje gezimin dhe buzqeshjen gjithmone.
Eshte e cuditshme si ja marrim njeritjetrit fjalet nga goja ....i'a perfundojme fjaline e nisur te njeritjetrit.
Eshte e cuditshme si kuptoj gjithcka ka ne mendjen e tij /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Nje dite do ti blej nje kantine vere. I dashuron veren. Dhe un vij e dyta pas saj hehehe. Me pelqen kur buzeqesh... /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/wink.gif.
Ai eshte dobesia dhe forca ime. Faleminderit qe je ky qe je per mua...Dhe qe me ben tejetoj cdo dite si nje eksperience te re....!
Ti me te vertete je UNIK sic thojne qe eshte Singapori!

elviskelmendi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jeta eshte plot surpriza. Besoj qe ju ka ndollur te njihni dike edhe pse ska shume qe e keni takuar. Une takova nje GONGO diku hehe. Ai eshte shume "werid" hehee. Ai me lexon krejt mire, dhe madje edhe kur jam e qete e s'flas ai arrin te depertoje ne brendesine time. Tamam si qelqin syte e tij me depertojne. Ai lexon qetesine time.
Ai nuk ndihet i merzitur nga fjalet e mija por nga ndjenjat perse lotet e mija te shtrenjeta derdhen nganjhere.
Ai me heq dhimjen dhe me qetson rrahjet e tallazta te zemres. Ai eshte afer meje edhe kur eshte 5 kilometra larg meje. Ai me mbron dhe me shtyn para qe te shikoj driten ne fund te tunelit.
Ai eshte nje dhurate prej qiellit e une jam mirenjohese Zotit qe e gjeta ne kohen e duhur kur me duhej te perballoja disa probleme.
Qellimet e tija jane te pastra e te pademshme. Ai me shikon mua tamam sikur "vinki" i tij qe e mban ne kafazin e bukur hehe. (although i hate papagallat heheh). Un dhe Vinki shpeshhere luftojme me njenitjetrin per vemendjen e tij hehehe.
Mardhenja jone eshte e thjeshte dhe puro. Eshte nje kellef i arte dhe nje shpate me shkelqim hehe.

Gjeresisht ai njifet si Gongo- emer me te cilin un kurr sdo ta therras me ne realitet. Ose ndoshta do ta therras vetem kur une do bej gjasme jam delikate dhe dua qe ai te egersohet nga gabimi im ne spelling dhe te me hedhi ate veshtimin e tij karaktersitik Gangsteresk hehe.
Ai gjithomne eshte duke u egersuar me dike e une nuk e di persen-ne /pf/images/graemlins/winkwink.gif.hmmmm. Ai eshte shum mbrojtes ndaj shokeve te tij dhe secili e don fort. Eshte vertet i embel dhe "enchanting". Ai me ban te marre ndonjher. I pelqen te luaje kikboks qe e ben ta theje hunden, te nxjerre gjymtyret shpesh hehehe. Ndonjhere kur e shikoj te fashuar mendoj qe eshte sakat. Dhe me e bukura eshte qe ai pranon pothuajse gjithcka qe i them. Ai me perkedhel me trajton dhe me respekton si nje kukull e vogel. Me te vertete eshte shume i ndryshem nga djemt tjere dhe unik.
I lutem Krishtit qe ta mbroje GONGON tim prej merzive tjera /pf/images/graemlins/winkwink.gif te kesaj jete dhe ti mbaje gezimin dhe buzqeshjen gjithmone.
Eshte e cuditshme si ja marrim njeritjetrit fjalet nga goja ....i'a perfundojme fjaline e nisur te njeritjetrit.
Eshte e cuditshme si kuptoj gjithcka ka ne mendjen e tij /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Nje dite do ti blej nje kantine vere. I dashuron veren. Dhe un vij e dyta pas saj hehehe. Me pelqen kur buzeqesh... /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/wink.gif.
Ai eshte dobesia dhe forca ime. Faleminderit qe je ky qe je per mua...Dhe qe me ben tejetoj cdo dite si nje eksperience te re....!
Ti me te vertete je UNIK sic thojne qe eshte Singapori!

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/rolleyes.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Tash pa ta fus nje peseshe ftyres e
te kercejn shkronjat valle letrare masanej a more vesh.
A i ke ba detyrarat e shpis ala? /pf/images/graemlins/smile.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

robo sado shpulla te m'japesh prap i shemtut do ngelesh /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Ca i ke keto fansa e fanse mistrece mer... /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Ahahaha ah cka me bajn mua keta mar Sciorpion.
Po keta te dy vazhdojne avazin
e dhelperes me rrushte....
Qenkan rrushe te pabere...
jo jo nuk i dua...
jo jo sjan per mua...
le ti haje ndonje tjeter...
CMUND TE THOSHTE ZONJA DHELPER /pf/images/graemlins/smile.gif?