Re: ...EDHE NJE HERE TE TE SHOH KRISTIANE ...SI DIKUR. ..ARBERI
1-nuk e di ç'deshen a ç'nuk deshen...fakt eshte qe serbise i hodhen ne ere infrastrukturat
2-per fat te keq ka plot vende islamike dhe jo islamike qe bejne ate qe serbet i bene shqiptareve te Kosoves,pa pesuar as lufte e as sanksione...turqia qe urren kaq shume eshte nje shembull...por kjo nuk eshte diçka per t'u ekzaltuar e aq me pak motiv per t'u ndier superior a per t'u mburrur
3-une jam demokrat e tolerant...nese rrugova ka vendosur te nderroje fe,keto nuk jane punet e mija..ai ka aftesi gjykuese pra dhe vendos vete pa nevojen qe ne te bejme ndonje kritike apo koment...une habitem pse i fut kaq shume hundet ti mer lal te punet e te tjereve...dukesh si ato goret qe merren gjithe diten me thashetheme...ça boni ky,ça boni ai etj etj...nuk i ka hije dikujt qe e mban veten per burre,te merret me thashetheme dhe me jeten private te dikujt tjeter.tjeter je e tjeter hiqesh...si te thuash...je me dy fytyra.
4-meqe flet per paragjykimet e zakonshme te perendimit po te kujtoj qe:
perendimoret çekine e konsiderojne tailande(per punen e prostitutave),kane inat polaket pasi i konsiderojne prodhuesit me te medhej te metamorfines,rumunet i konsiderojne cigane qe merren me trafikim femijesh,malazezet njihen nga te gjithe per lidhjet zyrtare e politike qe mbajne me mafiozet italiane...greket fusin klandestine ne europe nga turqia,ruset jane antiperendimore,komuniste dhe kane mafie te rrezikshme,italianet gjithashtu jane hajdute,te piset nuk duan te punojne etj etj...siç e sheh pra nuk shpeton njeri.
5-je i trashe dhe nuk ke kuptuar akoma qe po flasim per Shqiperine dhe jo per arnautistan a arberine...
6-kroatet dhe serbet paskan patur nje konflikt te natyrshem...e degjoni?konflikt te natyrshem :lol: po e di ti qe jam dakort?e di ti qe ate po them dhe une?serbe e kroate nuk mund te rrine bashke e prandaj natyrshem lind konflikti!
ja ku del ne pah burreria jote tunxh,qe tall historine e dy popujve(te cilet ti thua qe i respekton shume)thjeshte per te postuar diçka ne nje forum...ai konflikti i natyrshem vazhdon te pakten qe nga lufta e dyte boterore e deri ne ditet tona,ku presidenti Stipe Mesiç,keto dite anulloi te PAREN vizite zyrtare ne serbi pasi shteti serb financoi nje manifestim ne ravna gora(nderkaq qe autoritetet tona kane kohe qe kane bere takime ne beograd)!kujtohu pak per ante gotovinen dhe faktin qe kroacia nuk hyn ne be,pikerisht pasi ka frike nga reagimi i popullit ne rast dorezimi te antes...kujto kenget qe i thurin edhe sot e kesaj dite atij ne sitet nacionaliste kroate,kujto Rrahim Ademin(i dashur injorant ky eshte nje shqiptar)dhe reagimin e kishes kroate kur autoritetet majtiste e tradhetuan ate duke e dorezuar ne hage,kujto agim çekun(edhe ky shqiptar) dhe bemat e tij perkrah ushtrise kroate,kujto ante paveliçin e famshem,kujto stemen qe mban kroacia ne flamurin kombetar,kujto mijera rastet e kundershtimit nga ana e qeverise per dhenien e shtetesise qytetareve serbe...pastaj flit per vizitat ne kroaci...edhe ne kemi raporte me te mira me serbet se kroatet,prandaj gamor mos ia fut kot...jo per gje,por nanoistet i lepijne ****** grekeve e sllaveve ashtu siç ben ti...gjithashtu autoritetet kroate kane deklaruar haptazi qe ne rast pavaresie do jene te paret ta njohin zyrtarisht republiken shqiptare te Kosoves
7-djalosh te kam thene njemije here mos u merr me sllavet se megjithese e mban veten per te tille nuk din azgje mbi ish-jugosllavine...serbeve,republika e krajines iu zhduk me lufte te pergatitur nga vete amerikanet ne 95,republiken serbe te bosnjes be-ja po perpiqet ta asimiloje pak nga pak me bosnjen dhe nese i ke pare evenimentet e fundit po perpiqet t'i zhdukin çdo element autonoministik...per me shume serbia ka humbur Kosoven(dmth nje te treten e territorit te saj),ka probleme te forta etnike me vojvodinen,banatin,sanxhakun e luginen e presheves medvegjes dhe bujanovcit...dmth megjithe luften e tmerrshme nuk po shohin azgje te hajrit keta sllave /pf/images/graemlins/laugh.gif
jane tamam kafshe...ndersa Shqiperia nuk ka probleme te tilla,per me shume Kosova(me gjithe "aleancen" pro serbe te "ajkes perendimore")po fiton sovranitet,po ashtu edhe maqedonia perendimore(nuk e di a ke degjuar per ate ligjin e perdorimit te flamurit shqiptar...nderkaq qe ne bolzano,ne itali megjithe autonomine e ekzagjeruar nuk lejohet ngritja publike e flamurit austriak /pf/images/graemlins/laugh.gif )po e njejta tolerance po u imponohet edhe autoriteteve malazeze...e ke degjuar ate thenien e urte qeni qe leh nuk kafshon?kafshet sllave kane 10-15 vjet qe po lehin...shqiptaret çuditerisht jo /pf/images/graemlins/wink.gif .......................nuk e di a u shpjegova...ose me mire...nuk e di a me kuptove?