Duhet legalizuar prostitucioni?

karamel

Primus registratum
Re: Duhet legalizuar prostitucioni?

Fillimisht postuar nga *Nahar*:
[qb] a osht profesion!?
te legalizohet mer ti, gjith ky biznes i pastruar mbush rradhet e biznesmeneve shqiptare me protektore e shqiperia behet vendi me Foreign direct investments me shume ne itali e neper evrope. Tregu me prostitucionin made in Albania do na nderoje ne leadership ne bote.

Bile ne fakultetet e ekonomise te trajtohet si teme biznesi i protitucionit e ne shkolla te mesohen vajzat ne cikel te mesem e fillor, te kemi shkolla profesionale.

Le te deshiroje brezi i ri, le ti degjojme te voglat te thone " kur te rritem, do te behem kurve"

taksimi i nje bisnesi kaq te gjere do i sjell shtetit shume pasuri! [/qb]
CORNY SON OF A SISSY!!!!!

Arjola

Primus registratum

ha ha ha ha c'me vdiqe se qeshuri LR, po ku ishe me perpara ore tu befsha. Ai ishte thjesht opinioni im, dhe nuk me duhet qe ta justifikoj per asnjeri. Mendoj qe ajo qe kam shkruar eshte e mjaftueshme per pergjigjen e temes....DON'T YOU? /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Sexy_Girl:
[qb] ha ha ha ha c'me vdiqe se qeshuri LR, po ku ishe me perpara ore tu befsha. Ai ishte thjesht opinioni im, dhe nuk me duhet qe ta justifikoj per asnjeri. Mendoj qe ajo qe kam shkruar eshte e mjaftueshme per pergjigjen e temes....DON'T YOU? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
me fal...por une me siper...thjeshte kerkova te argumentosh persene e "pro"
nese do qe mendimi yt te kete vlere ...dhe askush te mos beje shaka ne kurrizin tend...duhet ta argumentosh(mendimi im eeee.me lejohet edhe mua te gabohem /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Arjola

Primus registratum

eheeeee, e shikoj, dmth ti do besh shake ne kurrizin tim deri sa te justifikohem e? Mire mire, une po qaj tani, me ke vrare ne zemer me ke vrare...

Ok...perderisa prostitucioni vazhon dum neve apo s'duam, perderisa ato njerez e kane zgjedhur tashme rrugen e te erdhmes se tyre ne kete menyre, mendoj qe me mire te legalizohet e te njihet nga te gjithe. Kjo nuk do te thote qe ne do ta pronojme si pune te mire personalisht, por te pakten ato qe po e bejne, ta bejne pa frike. Edhe kur i kap policia, i con ne burg per nje nate, dhe pastaj ca do tju beje me teper, dalin te nesermen dhe puna fillon si rregullisht. What's the point of this.

He u kenaqe tani... :eek: /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Of! Legalizimi e përqendrimi i prostitucionit në vende të caktuara lejon kontrollin mjekësor të tyre si dhe fundin e shfrytëzimit nga grupet mafioze! Lokalizimi i prostitucionit në vende të caktuara (afër shpis time p.sh /pf/images/graemlins/laugh.gif ) krijon edhe avantqage të tjera si dhe ruan integritetin e popullsisë kundra këtij fenomeni!

Nadia81

Primus registratum

Shiko po ti kishim te gjitha te tjerat ne rregull ne, mire do ishte qe te legalizohej se do mblidheshin ca taksa per shpenzimet e qefit qe do prisheshin per te gjithe popullsine.Ja ku del dhe benefiti i atyre qe nuk marrin pjese direkt ne prostitucion.Po meqe ne skemi shtet, smund ti fillojme gjerat nga bishti se te tjera gjera jane me te rendesishme /pf/images/graemlins/smile.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Of! Legalizimi e përqendrimi i prostitucionit në vende të caktuara lejon kontrollin mjekësor të tyre si dhe fundin e shfrytëzimit nga grupet mafioze! Lokalizimi i prostitucionit në vende të caktuara (afër shpis time p.sh /pf/images/graemlins/laugh.gif ) krijon edhe avantqage të tjera si dhe ruan integritetin e popullsisë kundra këtij fenomeni! [/qb]
Ruan integritetin e CEKTSIS SE ULET TE MASHKULLIT! EHhhh medet.... :sleep:

picasso

Forumium maestatis

e kam ber edhe nje here kete pyetje nga fillimi...dhe po e bej edhe tani...per ju qe nuk keni qene ne fillim...ne fakt nuk e di ku banoni...
pyetja eshte "sa info keni per prostuticionin ne shqiperi"
jua kam dhene nje lloj statistike me perpara dhe po ua jap edhe tani...nuk ka treg ne shqiper dhe nuk ka prostuticion...me perjashtim te rasteve qe perbejne perjashtim(dhe qe edhe me ligj..nuk do te behen te ligjshme)
dhe sic e kam dhen edhe nje here me lart...ate muhabetrin me nanon(qe mund te duket si humor)por qe eshte pak a shume ajo qe ndodh....une kam miq ne fushen e gazetarise...dhe kam info te bollshem per gati cdo lloj fushe...dhe ju them me bindje...qe nuk ka ardh koha...me jepni argumenta te bazuara ne shifra te sakta...dhe une po behem i pari qytetar qe do nenshkruaj nje peticion...qe me vone te behet ligj.(i mbledh une te gjitha firmat e nevojshme)ju vetem ma argumkentoni me shifra te sakta.
pasi ketu nuk behet fjale per nje djal qe do nje vajze...jemi ne nivelin e nje ligji.po flasim per ligj...ju lutem ngrihuni ne nivel dhe mos thoni kot pro apo kundra...
shpresoj dhe uroj te mos me keqkuptoni!

Kondrapedali

Kondrapedali

ju vetem ma argumkentoni me shifra te sakta. :shrug:
Nafije, ça pate mi rrush! Sa i cekët a sa i thellë e di vet un! Po pate gjo me thon bujrum! Jan bo gjith si pisqolla t'pa vojisme!

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Thash ate qe desha pra...dhe kritikova mendimin tend,thjesht! Ajo firma te pershtatet ne fakt...[...]&mjer mileti,shum bukur.
NJerzit qe llogjikojn kshu... s'kan pik "MORALI".
GJAMSME jemi njerez te civilizum,por disa shkrime ktu te bejn te mendosh mbi |evolucionin| e HOMO SAPIENS...tek HOMO DEFICIENTES (Nga deficio=munges diçkaje...).

personazh

Valoris scriptorum

ne fakt ne shqipri nuk egziston ashtu siç njihet ne gjithe boten...pra duke dale ne rruge etj etj. por qe ka 2-3 vende ne Tirane ku behet seks me para. gjithsesi burimi i sigurt ne ket rast eshte shoqnia qe tregon diçka te tille te kafja, dhe shoqnise ja kan tregu kte gje per vete. po mesa mbaj mend kam lexuar para ca vitesh per nje rast ku mbaheshin vajza ne nje apartament dhe aty prostituoeshin.

tek e fundit te besh ligjore diçka te tille eshte ta fusesh ne rang profesjoni, e si e tille prostitutat te jene subjekte taksapagues.

S6T6N6

Forumium maestatis

Eshte gjithmone e mire qe te inkasoje taksa shteti dhe individi minimalisht te beje seks te sigurt se sa te ngrihen vatra te tmerrshme infeksioni sic eshte Gropa e Hajdin Sejdise qe eshte kthyer ne nje bordello ordinere me jevga dhe travestite.

blendiys

Primus registratum

Nuk mund te legalizosh ose jo pa qene i prekur nga fenomeni.
Personalisht e konsideroj "te fryre" ceshtjen e prostitucionit ne Shqiperi.
Fillimisht duhet te legalizojme ligjet dhe te ndergjegjesohemi me to.

Te perdhunosh nje minorene,dhe me pas ta dergosh ate ne ferr duke e detyruar te shese trupin per te "shendoshur" portofolin tend/timin,bie kryendesh me ate qe ne supozojme per legalizim.

assassino26

Primus registratum

HAp pa hap pa gjo skena per te ngel po ho...PO u Ligjeruan u bie fitimi bosave se u shtohet konkurrenca keshtu qe me mire nuk e legalizojne qe te jene me te mbrojtur nga konkurrenca :smash:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] ho me ka nai te re ??
a do hapen apo jo ? [/qb]
gati gati me vjen keq per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif kaq keq te ka shku pune mer derr /pf/images/graemlins/tongue.gif turp per ty dhe mua...qe nuk hoqem dor...nga kjo teme...ua leme brezit te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Nje dedikim per te gjithe ato vajza Shqiptare qe jeta i ka cuar ne rruget e erreta te kesaj bote , god help them ...

Lei
che dimentica di notte la sua età
così alta su quei tacchi
troppo grande la città
che nasconde la sua storia
la sua vera identità
ma era tanto grande
importante
quell'amore ingannato ormai
lei
mille facce mille corse mille idee
ogni giorno una battaglia
per un uomo un altro in più
che non ha per lei parole
solo mani e fantasie
e com'è distante
differente
quell'amore che hai perduto ormai
ma non c'è
nessuno
che abbia voglia di guardarti dentro
ormai
nessuno
che aprirebbe la tua porta
per vedere come sei
chi stringerebbe adesso
fra le mani quelle tue
ma era tanto grande
importante
quell'amore che ti manca ormai
Lei
il colore dei suoi occhi non lo sai
e se chiederai alla gente
per le strade di città
di quel corpo adolescente
ti diranno :" Non li ha "
ed invece piange
che si sente
sola come non è stata mai
ma non c'è
nessuno
che abbia voglia di guardarti dentro
ormai
nessuno
aprirebbe la tua porta
per vedere come sei
chi stringerebbe adesso
fra le mani quelle tue
ma era tanto grande
importante
quell'amore che ti manca ormai
ma verrà
qualcuno
che avrà voglia di guardarti dentro
ormai
qualcuno
che se aprisse la tua porta
per vedere come sei
ti stringerebbe adesso
fra le mani quelle tue
sarai tanto grande
importante
forse come non sei stata mai

Dedicata (Minghi)

regele

Forumium maestatis

Sikur te na e perktheje pak, s'do te beje keq!

Kush njej muziken ruse, kam nje pershendetje per femrat e trotuarit:
Putana - Oleg Gazmanov