Duhet legalizuar prostitucioni?

Archi

Forumium praecox
Re: Duhet legalizuar prostitucioni?

Po ata qe nuk jane bashkeshorta, ke tradhetojne ata?

Fundja, le ta legalizojne prostitucionin, qe te kene mundesi ata gallofa qe nuk kane dashnore qe te bejne sex.

Sa me shume sex, aq me pak krime e luftera.

Le_Routard

Forumium maestatis

Ateher le ta legalizojn prostitucjonin dhe te nxjerin nje ligj, sic duan te bejne turqit, qe kush tradhton gruan ose burrin te futet ne burg!

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Mendoj se nje ligj i tille ekziston ne etiken e cdo njerit prej nesh.

xhoni

Primus registratum

Ore xhente,po duhet i cik kurvllik se kur pi dy gota naten ske ku shfryhesh. :shrug: edhe po pate dashnore se len babi me dale ne 1 te nates.

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Ore xhente,po duhet i cik kurvllik se kur pi dy gota naten ske ku shfryhesh. :shrug: edhe po pate dashnore se len babi me dale ne 1 te nates. [/qb]
ke shuem te drejte do bejne nje ligjqe te mbroj te drejten e ...(b*leve te tua) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ke shuem te drejte do bejne nje ligjqe te mbroj te drejten e ...(b*leve te tua)

Te drejten e shkrefjes, se te drejten e nrefjes e ka vet ne dore ai.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

L-r kom njof nji moldave,si yll osht.Po goc e mire!!apapapa..
fifti fifti po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per turnet do merremi vesh...

Le_Routard

Forumium maestatis

:lol: Hik mer legen dreqi!!! :lol:

Tashti qe je rrehat vetem e ke bo shpin kuplara me duket! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse, shyqyr te meresh me tregti moldavesh te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Uuu se mu kujtu tani.

Kur isha nje here ne Firence, ke xhaja shume vite me pare, takuam ca shqiptar aty ke sheshi ne qender te qytetit ku rrinin te gjithe, dhe njeri po thoshte qe donte t'shiste nji nga ato 'puntoret' e veta. Eshte nga Burreli tha, nuk osht gjo, por prap i qet 600 lira n'dite. Keshtuqe po justifikonte tregtin se e shiste per 2 miljon lira. /pf/images/graemlins/frown.gif

Hajde masnej thuj qe je shqiptar...

mostro

Putraku

bobooooooooo cer na bone ti neve!!!po pse nuk e bleve mer amon...do kishim qit miliona..
sepse me perpara nuk kishin tax kto gjojnat,i blije dhe i qisje ne treg po u bo as edhe nji ricevut fiskale mer L-r me!!!!tash me euron u ka dhit...
Kishim me i ba ca do vila vetem me 600 lira /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ik re mistrec dreqi se menien ke paret e ke! /pf/images/graemlins/laugh.gif

symacja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hmm...do u???:
[qb] Mendoj se nje ligj i tille ekziston ne etiken e cdo njerit prej nesh. [/qb]
Jam dakord me ty! :thumbsup:

Le_Routard

Forumium maestatis

Ashtu ta bojm qe te shofim ne menyre statistikore sesa per qind perversa ka AFja.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb] un them te denohen me vdekje. Ka mo lezet seksi kur te dridhet by.tha.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shume dakort jam me Salon! Kush eshte per legalizimin e prostitucjonit duhet denuar me vdekje.

Biles do propozoja per ta edhe menyren e ekzekutimit!

TORTURE.jpg

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga regele:
[qb] Ah, Bamir, Bamir! :wink:
Pergjigju dhe ti njehere kesaj teme dhe mos u merr me replika! S'le njeri pa ia cituar mendimin dhe pa iu pergjigjur, pa qeshur e pa ironizuar! Tema u hap qe cdo kush do t'i pergjigjet kesaj teme, jo qe te te mbushe mendjen ty per ate c'ka mendon!
Ah, Bamir, Bamir! :devil: [/qb]
ne fund te c'do postimi...qe dergoj une shkruahet(lexoje po te duash edhe me poshte)
une them mendimin tim,ti tund koken tende. une e kam then mendimin tim,ti vazhdo te tundesh koken tende.kujdes te mos qesesh qafen nga vendi /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

O Bamir, tani u kujtove ti? /pf/images/graemlins/smile.gif C'pate? Kam nje muaj qe ta kam thene kete pune, ke postuar nderkohe, apo tani e kuptove per cfare behet fjale /pf/images/graemlins/smile.gif
Qafes time mos i qa hallin...