Duhet legalizuar prostitucioni?

picasso

Forumium maestatis
Re: Duhet legalizuar prostitucioni?

jo mo!pash qe me ishin lodh kundershtaret.thashe ta zgjoj nje nga gjumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

^Res-Cogitans^

Primus registratum

JO!

Duhen LIGJE TE FORTA per te mposhtur ekzistencen e "punes me te vjeter" ne bot.
DUke filluar tek "civilizimi" i atyre qe konsiderohen meshkuj...

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Nafija_taljonia:
[qb] JO!

Duhen LIGJE TE FORTA per te mposhtur ekzistencen e "punes me te vjeter" ne bot.
DUke filluar tek "civilizimi" i atyre qe konsiderohen meshkuj... [/qb]
pik se pari me duhet te kundershtoj kete zakon te vjeter.qe thuhet se eshte zakoni me i vjeter ne bote.eshte gabim.kjo nuk eshte puna me e vjeter ne bote.nese njerezit ngaterrojne sexin me prostuticionin....ku do vemi pastaj.puna me e vejter ne bote eshte vjellja.(po te doni jua argumentoj)shpresoj te mos keni nevoje.

Jona bz

Primus registratum

UN THEM SE JO SE NDRYSHE TE GJITH DO TE TRADHETONIN OSE ATA CIFTE QE JAN TE LEKUNDUR

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga un angelo:
[qb] UN THEM SE JO SE NDRYSHE TE GJITH DO TE TRADHETONIN OSE ATA CIFTE QE JAN TE LEKUNDUR [/qb]
me vjen keq te te kundershtoj...por tradhetia nuk ndalet as me zinxhir...nuk lihet duhani,se nuk ke(sapo ta gjesh e rifillon)nese dikush do me thosh a duhet legalizuar ne itali(ku ka shume aktivitet ky biznes)une do isha i pari qe do dilja kunder Papes se Rromes(per te cilin kam rrrespekt.dhe do te thoja po!duke bere edhe nje levizje mbi kete ceshtje...por ne shqiperi...akoma jo!

SweetAngel

Primus registratum

Pse, edhe kjo kishte ngelur pa u legalizuar.?? :eek:

Si te legalizohet si te mos e legalizohet, ky eshte nje "profesion" qe ka qene me shekuj e shekuj perpara, dhe legalizimi nuk u ka prishur ndonje pune.

Mua as me hyn as me del gje nga xhep.

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Pse, edhe kjo kishte ngelur pa u legalizuar.?? :eek:

Si te legalizohet si te mos e legalizohet, ky eshte nje "profesion" qe ka qene me shekuj e shekuj perpara, dhe legalizimi nuk u ka prishur ndonje pune.

Mua as me hyn as me del gje nga xhep. [/qb]
ty jo!por dikujt...shume!

SweetAngel

Primus registratum

per ke te legalizohet, per shfytezuesin apo per ate qe shfrytezohet??
Jo per gje, por nuk arrij ta kuptoj.

picasso

Forumium maestatis

[qb] per ke te legalizohet, per shfytezuesin apo per ate qe shfrytezohet??
Jo per gje, por nuk arrij ta kuptoj. [/qb]
po shikoji me vemendie se kan falor aq shume per kete teme...saqe...per te dy thone ato qe the ti...por edhe per rrefugjatet...per adolishentet...etj.ja keto jane argumentat qe na ka sjelle pala mbrojtese e ketij projekt ligji

SweetAngel

Primus registratum

ok, po cfare fitimi kemi ne qe nuk kemi lidhje me kete fushe, nese legalizohet apo jo?? :shrug:

picasso

Forumium maestatis

[qb] ok, po cfare fitimi kemi ne qe nuk kemi lidhje me kete fushe, nese legalizohet apo jo?? :shrug: [/qb]
po prandaj kam qene kundra.jo per ceshtje fitimi apo humbjeje.por ne shqiperi eshte vetem nje detaj...qe nuk eshte kthyer akoma ne problem...se po te ish se eshte kthyer ne problem si ne it.dhe une do isha pro...edhe pse nuk me prek direkt si ligj...me prek indirekt.
por jo ne shqeiperi.

Filthy Bastard

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sexy_Girl:
[qb] eheee jam prooooooooo!!!!!!!! [/qb]
Po,he,pra pse nuk e the me plot gojen qe ne fillim po i re rrotull?Apo kishe frike nga gjykimi i te tjereve?

Arjola

Primus registratum

kur ore qe nga fillimi? Pataj rrusho une s'e kam shume problem nga gjykimi i askujt. Kujt mos i pelqeje ta thote ne shesh te burrave po deshi, po s'deshi te pelcase nga brenda. Aty de. /pf/images/graemlins/smile.gif

Filthy Bastard

Primus registratum

Kisha pershtypjen se nuk kishe guxim ta thoje mendimin tat ashtu sic e ndjeje me te vertete,apo e kam gabim?

Arjola

Primus registratum

eheee, e ke gabim, une then ate qe ndej pa ndrydhje dhe shtrydhje. Ika tani se u bera vone... :wave: :wave:

xhoni

Primus registratum

Duam bordello ne Shqiperi!!!!!!!!!!
bum-bum-bum-bum-bum-bum-bum
:rockband: :rockband: :rockband: :rockband: