Duhet legalizuar prostitucioni?

Presidenti

Forumium maestatis
Re: Duhet legalizuar prostitucioni?

o pikaso qafsh mu pse ne tre postimi dy i fillo me hahahahahahahaha... te bo dam gjith ajo e qeshme mer daj!

Le_Routard

Forumium maestatis

Prostitucioni eshte profesioni me i ndershem, pa axhende te fshehur, pagese per nje sherbim. Te gjithe e shesim veten dhe paguhemi per dicka ne punet qe bejme. Dhe me keq akoma e perdorim seksin per te arritur qellime te tjera...

Ja Diku ka fol tamom, prostituat ushtrojn zanatin me te ndershem qe ekziston duke ven trupin ne sherbim te popullsis, mashkullore kryesisht.

Vetem se liria njeriut ndalon aty ku cenohen interesat e njerezve te tjere. Pra per ti dhene lirin prostitutave per te ushtruar zanatin e tyre eshte e domosdoshme, dhe demokratike, qe te behet nje referendum.

Jam kurjoz te di sesa per qind e grave jan pro prostitucjonit, me i llaf a jan dakort ti lene burrat, ose te dashurit e tyre, te frekunetojn prostituat. Sepse nuk mund te lejosh hapjen e nje businessi t'ri pa i lejuar perdorimin e lendes se pare.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

LR po kerko leje publikisht per veten ti a si? :smash:
urte aty, se po na merrni ndonje semundje /pf/images/graemlins/tongue.gif
:book:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga *Nahar*:
[qb] o pikaso qafsh mu pse ne tre postimi dy i fillo me hahahahahahahaha... te bo dam gjith ajo e qeshme mer daj! [/qb]
hahahahaha bravo e ke ven re eee?!?!?!?!
jo e qeshmja thone se zgjat jeten.
por ne mos e zgjate ,te pakten e zbukuron.
une e kam shpjegua edhe nje here punen e te qeshmes time.por mesashof nuk ke qene i vemendshme.
kam thene nderto,se:eshte me mire te qeshesh se te qash!

Le_Routard

Forumium maestatis

Jo me keqkuptove. Po doja vetem te thoja qe nje diskutim i till eshte i pavlere, dhe nuk mund te flitet per lirin e individit etj etj. Shoqeria ka regulla morale e ligje te cilat i pershtaten asaj.

Lejen per te tradhetuar as nuk do ta kerkoja e as nuk do tja jepja vetes. Nje kenaqsi fizike nuk mund te justifikoj kurr nje dhimbje shpirterore.

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Jo me keq kuptove. Po doja vetem te thoja qe nje diskutim i till eshte i pavlere, dhe nuk mund te flitet per lirin e individit etj etj. Shoqeria ka regulla morale e ligje te cilat i pershtaten asaj.

Lejen per te tradhetuar as nuk do ta kerkoja e as nuk do tja jepja vetes. Nje kenaqsi fizike nuk mund te justifikoj kurr nje dhimbje shpirterore. [/qb]
peut etre l routard je suis dacort avec toi mais tu le sais egalement que toute verite est bone a dire mais pas toujours bone a savoir !!!

çdo e vertete eshte e mire te thuhet por jo gjithmone e mire te dihet !!!

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Picasso!
Respekti eshte reciprok :thumbsup: dhe ti e di qe une gjithmone i kam vleresuar(dhe vazhdoj ti vleresoj) shkrimet e tua sepse me kane pelqyer.Mora nje shembull (me shaka) me lart thjesht per te vene ne dukje miqesine dhe respektin ndaj njeri tjetrit edhe ne mendime te kunderta.

Sa per ate ligjin e night-clubeve une nuk e dija qe egzistonte :confused: ,bile habitem sesi nuk e ka marre njeri mundimin te beje dicka te tille,qofte edhe me nja 5-6 te huaja si fillim.(Te pakten ne Tir mendoj se duhet te kene pune)
Mbase e kam gabim por duke pa qe shqipetaret cfare sbejne per te nxjerr lek shpejt,mendova se po te ishte ligji,do ishin celur me kohe. [/qb]
Xhoni persa u perket niht-club ,nuk e di nese eksiton ndonje kaluzole qe i lejon apo jo(pasi nuk jam akspert i ligjit)
por e di qe ne tr ka disa niht-club me emer qe njifen,por qe kane vetem emrin te tille.dhe nuk i ngjasojne fare nje niht-clubi.per shume arsye.nje here e mora dhe vete persiper nje inisiative te tille.po te te vije djali i nanos,apo i ndonje politikani tjeter e te beje lufte ne lokalin tend.nuk te prihet fort mbar.dhe kjo ka ndodh.djali i Gramoz Ruçit.eshte plagos rende nga nje Mamurrsak.pra keto llooj fenmenesh nuk lejojne qe ec perpara ky lloj bisnesi lloj .

Le_Routard

Forumium maestatis

çdo e vertete eshte e mire te thuhet por jo gjithmone e mire te dihet !!!

Dakort jam, por kjo varet nga njerzit, ka qe mund te jetojn me nje te vertet te fshehur, ka qe kjo e vertet i grryen perbrenda.

Sido qe te jete thuhet gjithashtu qe e verteta nje dite do dali, dhe ateher kur del efekti saj eshte shume me i rende, se jo vetem duhet pasur kurajo te thuhet, por duhet edhe pranuar burrack-ria e fshehjes se saj....

picasso

Forumium maestatis

[qb] Picasso!
Respekti eshte reciprok :thumbsup: dhe ti e di qe une gjithmone i kam vleresuar(dhe vazhdoj ti vleresoj) shkrimet e tua sepse me kane pelqyer.Mora nje shembull (me shaka) me lart thjesht per te vene ne dukje miqesine dhe respektin ndaj njeri tjetrit edhe ne mendime te kunderta.

Sa per ate ligjin e night-clubeve une nuk e dija qe egzistonte :confused: ,bile habitem sesi nuk e ka marre njeri mundimin te beje dicka te tille,qofte edhe me nja 5-6 te huaja si fillim.(Te pakten ne Tir mendoj se duhet te kene pune)
Mbase e kam gabim por duke pa qe shqipetaret cfare sbejne per te nxjerr lek shpejt,mendova se po te ishte ligji,do ishin celur me kohe. [/qb]
Xhoni persa u perket niht-club ,nuk e di nese eksiton ndonje kaluzole qe i lejon apo jo(pasi nuk jam akspert i ligjit)
por e di qe ne tr ka disa niht-club me emer qe njifen,por qe kane vetem emrin te tille.dhe nuk i ngjasojne fare nje niht-clubi.per shume arsye.nje here e mora dhe vete persiper nje inisiative te tille.po te te vije djali i nanos,apo i ndonje politikani tjeter e te beje lufte ne lokalin tend.nuk te prihet fort mbar.dhe kjo ka ndodh.djali i Gramoz Ruçit.eshte plagos rende nga nje Mamurrsak.pra keto llooj fenmenesh nuk lejojne qe ec perpara ky lloj bisnesi lloj .
sa per ekspert nuk jam as i prostuticionit,e as i emigracionit.por para se te flas ,i shikoj dhe flas me bindie per ate qe flas(sa per dijenine tende,une studioj njeriun)ne te gjitha senset.ne ato sentimentale sociale apo ...gjithmone duke te thene me modesti,se nuk jam ekspert i asnje fushe(as i piktures,pikturoj per qejfin tim,e jo si ekspert)
por para se te flas,mendohem.dhe flas pa komplekse personale sic i ke ti.
duke te uruar c'do te mire,uroj te ngrehesh ne nivelin e temes,dhe te na thuash ndonjegje per temen,e jo te merresh me mua personalish.

regele

Forumium maestatis

Ah, Bamir, Bamir! :wink:
Pergjigju dhe ti njehere kesaj teme dhe mos u merr me replika! S'le njeri pa ia cituar mendimin dhe pa iu pergjigjur, pa qeshur e pa ironizuar! Tema u hap qe cdo kush do t'i pergjigjet kesaj teme, jo qe te te mbushe mendjen ty per ate c'ka mendon!
Ah, Bamir, Bamir! :devil:

OROSHI

Primus registratum

A e moret vesht??
Mbreme,parlamenti Shqiptar legalizoi prostitucionin!!!!
Kush eshte i martuar dhe kapet me nje prostitute,i thirret e shoqja dhe kjo e fundit mund te beje cfar te doje me burrin e saj /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

picasso

Forumium maestatis

regele!flm qe me hoqe te drejten e replikave.mendoja se ketu lejohet debati(por per disa qe nuk jan ne gjendje nuk u lejokeka)sa per kete po te them se vetem po ju pergjigjem atyre qe me kane thene.por ti merre si te duash.

sa per temen do ju tregoj se si do e priste zoti Nano,nje peticion me 10000 firma me ato argumeta qe jane dhene ketu.do e bej ne forme djalogu.

hhahahahah perfaqesuesi i popullit,"picasso"dikush do e marr per mendjemadhsi po nejse.

Picasso- Zoti Nano faleminderit qe e pranove kete takim!
Nano-me shenje kamarjerit,dy J&B
Picasso-faleminderit,por une dua nje retbull.
Nano-ca retbulli?
Picasso-eshte nje ceshtje me shume rendesi dhe dua te jem i kthejellet...
Nano nderpret-nese do te kthjellet pi martini.
picasso-eshte pije e embel nuk me pelq.
Nano-ateher?
Picasso-J&B
Zoti nano kam ketu nje peticion me 10000 firma,qe kerkon legalizimin e shtepive publike.
Nano me shenje badigardit-e njef ate gocen qe sapo hyri?
badigardi-jo shef,por po informohem.
Nano-do e fusim ne staf.
Nano i djertohet picassos,po thoje...?
Picasso-arsya perse duhet legalizuar prostuticioni,eshte:
1)picasso ka nje ambjet te bukur ne nje vend te bukur(por nuk di ca te investoje ne te)po te behej ky ligj,do ish nje mrekulli per ta kthyer ne nje shtepi publike.
2)Xhoni kur kthehet nga nje nate e bujshme me pije dhe defrim,nuk di ku te shryhet,(shtepia publike do ish nje vend i mire lol)
3)mister "X"kur te kthehet per pushime ne Shqiperi nuk ka se me ke te shkoje.
4)mister "Y" po perdhunon vajzat,se nuk ka me ke shkon lol.
Nano -e thek mire goten dhe porosit nje tjeter.bie heshtje.pas pam minutash thote:degjo!u mendova gjate per ato qe me the dhe po ta jap pergjigjen tani.(nderkohe vajza bukuroshe vjen ne tavolinet tone)Nano i ve doren ne qaf dhe i thote:prit pak se po merrem edhe me ty.i drejtohet picassos.pra per ate ambjentin tend,do ma japesh mua me qera.do te fus ca materiale,dhe ti do paguhesh mire.sa per Xhonin i thuaj se eshte nje djal i keq(une shyqyr qe e gjeta nje qe te kete deshire per te pire)e ky me iken pa me ftuar ,per te pire.po te doje te beje qejf,le te me ftoje edhe mua,e femrat nuk do i mungojne.apo jo i thote vajzes?
vajza-pohon me kok.
sa per mister "X" ca ben ai mo,vjen ketu te beje pall.dhe harron fare te stervetit,le ta perdor nje here njeren e nje here tjeten dor.keshtu ben edhe stervitje.
sa per mister "Y"ate e akozojne kot,se atyre vete ju ha e pastaj e denoncojne.
keshtu pra Zoti picasso!me kupton?
Picasso<korruptohet>dhe pranon
picasso -pyet,ku mund te fillojme?
Nano-tani kam nje cshtje tjeter.idrejtohet vajzes(qe me zor mund ti kap te njezetat)dhe i thote do te behesh sekretarja e ime?si te quajne ty?
vajza-mua me quajn ola ZOTI Nano dhe...NAno e ndrepret.jo ZOti...vajza e nderpret.me fal sho....Nano e nderpret akoma.jo shoku.
vajza-po si?
Nano-Oh'si'!
Vajza-Oh'si'?
Nano-po1dhe tani merrja Picassos dhe mbaj mire se do na duhet(e ka fjalen per nr e celit)nderkohe qe dora e Nanos rreshqet nen minifundin e vajzes...
vajza si per te kundershtuar veprimin e dores se Oh'si'-t thote:Oh'si...Nano e nderpret dhe i drejtohet picassos.e shef sa shpejt e mesoi Italishten kjo goca...?
picasso ja jep vajzes(nr)dhe largohet i gezuar
10000 femrat e populli kane shkuar per L...P...(lidhje te prizrenit)keshtu e quaj une.
e di do kete shume reagim ekjo histori(me fantazi)XHoni me fal qe perdoa emrin tend ne kete shaka.
te tjeret le ta marrin si te duan.une e kam then ne modelin tim.ju keti te drejten ta errni ne modelin tuaj :goofy: :rockband:

xhoni

Primus registratum

Hahahahahaaaa
picasso,a ka mundesi kte intervisten ta besh tek klubi im?e ke tek kokteil diskutimesh tema a do nje birre? hajt shiko ambjentin se po ta bej gati nje birre :wave: :cool:
ta shofesh sa shpejt do e miratoje z.nano ligjin pastaj.
po te pres

picasso

Forumium maestatis

[qb] Hahahahahaaaa
picasso,a ka mundesi kte intervisten ta besh tek klubi im?e ke tek kokteil diskutimesh tema a do nje birre? hajt shiko ambjentin se po ta bej gati nje birre :wave: :cool:
ta shofesh sa shpejt do e miratoje z.nano ligjin pastaj.
po te pres [/qb]
do jete per nje here tjeter(tani kam ca pune me Nanon)pune te lehta.
ah nuk te thahs perse e donte Nano ate ambjentin tim.po te duash drog,pije,apo cigare origjinale.i gjen tek une.domethen ne ate ambjentin tim.por mos e bej muhabet me askend,se eshte sekret.

xhoni

Primus registratum

ok ..po mos me thuaj pastaj se ste ftova.jo per gje po mobilizova gjithe stafin e barit :shrug:

picasso

Forumium maestatis

[qb] ok ..po mos me thuaj pastaj se ste ftova.jo per gje po mobilizova gjithe stafin e barit :shrug: [/qb]
me vjen keq qe nuk munda atehere.por me vone ta solla.migjithse mund ta sillje edhe ti apo jo.nuk ka problem.nejse edhe pse vone me mire vone se kurr.hhahahha
shifemi tek lakoli yt.

xhoni

Primus registratum

Si perfundim ca tha Nano per punen e bordellove?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une them ti hapi se kush rri can by'then tuj i shku mrapa llareve /pf/images/graemlins/laugh.gif

symacja

Primus registratum

te legalizosh prostitucionin eshte njesoj sikur te legalizosh tradhetine bashkeshortore. I don'really like these things. :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif

Archi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga SYMACJA:
[qb] te legalizosh prostitucionin eshte njesoj sikur te legalizosh tradhetine bashkeshortore. I don'really like these things. :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Puna eshte se tradhetia bashkeshortore nuk eshte e ndaluar me ligj, keshtu qe mendimi yt nuk ka dhe aq sens

symacja

Primus registratum

Ama nuk e di te ekzistoje edhe nje ligj qe i thote mashkullit ke te drejte te tradhetosh, dhe me kete ligjin per prostitucionin them se e legalizon si ligj, e nxjerr te qarte qe mund te tradhetosh.
Fillimisht postuar nga Archi:
[qb]
Fillimisht postuar nga SYMACJA:
[qb] te legalizosh prostitucionin eshte njesoj sikur te legalizosh tradhetine bashkeshortore. I don'really like these things. :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Puna eshte se tradhetia bashkeshortore nuk eshte e ndaluar me ligj, keshtu qe mendimi yt nuk ka dhe aq sens [/qb]