... dhe meqe ra fjala : nese kjo eshte metode pune per njerezit " e provuara e cdo gjeje ne kurriz" keq me vjen po me ngjan se nuk do e kemi te gjithe shume te gjate. Zgjuarsia konsiston pikerisht aty - te mesosh nga gafat e tua apo te mia nga larg pa patur kusur ti provosh te gjitha ne kurriz. Mos harron valle se kalojme ne procesin e amortizimit dhe ne si qënie njerezore lal... si cdo gje tjeter ?Fillimisht postuar nga Aureliano Buendia:
[qb] Zonja Zabelle, nuk po mundohem ta kthej ne altruizme kete. Nuk po mbroj te droguarit, pro shumia e njerezve flasin nga pozita injorance - te mos njohesh dicka nga eksperienca eshte injorance - dhe flasin ca me teper nga c'u takon. [/qb]
Nje periudhe monotome, nje periudh pa gezime shpirterore, nje frike per ate qe na rrethon, gjykime mbi veteveten, pendime, hidherime, deshir.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Jam kureshtare te di perse drogohen njerezit, cfare i shtyn ta fillojne, perse vrasin shpirtin e tyre, PERSE!!!???
Kam pare e lexuar me mijera e mijera raste kur perdoruesit pendohen por pasi kane shkaterruar jeten e tyre dhe te te afermve te tyre.
Perse i vrisni shpirterat tuaj???!!! [/qb]
 /pf/images/graemlins/laugh.gif
    /pf/images/graemlins/laugh.gifU mundova te shifsha ne nje sfond me te gjere pse na dhem shpirti. Droga nuk mu duk argument me ju pergjigj PO ose JO. Po smurem vesh pse na dhem shpirti s'do e marim as vesh me ça ta sherojme. Mbase me droge.. mbase jo..Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] ....Ceshtja eshte dicka me shume se kaq, meqe kemi qejf te injektohemi kaq shume se ben vaki ajo na pajis me nje pala flatra te tjera..
.....ceshtja eshte nese ia vlen barra qerane, a e sheron shpirtin apo e dermon perfundimisht?!KAQ [/qb]
..kam pershtypjen qe kete "justifikim" e perdor shoqeria rrethuese me shume se personi vete.Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Pse pijanecet dhe te droguarit justifikojne se bejne dicka te tille se jane te depresionuar, merzitur nga jeta dhe realiteti? [/qb]