Re: Droga vret SHPIRTRAT!
E shikoj vete se kam disa ndryshime. Ndryshime te vogla qe ne shoqerine ku jetojme jane normale. Nuk dua te diskutoj kete. Si te shmang adiction per kaffeine. Dua te di si do vepronte nje shqiptar ne kete rast. Jam person qe dua te arrij te jetoj pa kafeine.
Une kam probleme me Kafen. Kafeja eshte droge e lehte. Jam bere adikted per kafeine. Nqs je ne Amerike e di dyqanin Dunkin-Donuts. 3 Medium Coffee Cups i kam te perditshme.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Droga vret shpirtin!
Kurre nuk kam qene e joshur personalisht prej saj, madje do t'ju thosha qe as nuk e njoh as se si perngjasojne dhe as efektet e tyre, kurioziteti s'me eshte ngjizur kurre per kesi gjerash.
Jam kureshtare te di perse drogohen njerezit, cfare i shtyn ta fillojne, perse vrasin shpirtin e tyre, PERSE!!!???
[/qb]
E shikoj vete se kam disa ndryshime. Ndryshime te vogla qe ne shoqerine ku jetojme jane normale. Nuk dua te diskutoj kete. Si te shmang adiction per kaffeine. Dua te di si do vepronte nje shqiptar ne kete rast. Jam person qe dua te arrij te jetoj pa kafeine.