Dikush te flase per Nicholas Berg!

Dikush te flase per Nicholas Berg!

Me vjen mire qe ne forum mundemi te flasim per te gjitha dhe t'i themi gjerat ashtu si i mendojme. Javes se shkuar hapem ate temen e nxehte per abuzimet ndaj irakeneve ne burgjet amerikane. I nxorrem fotografite dhe thame "Turp!". Por a nuk duhet te themi dhe mendojme ne te njejten menyre kur jane arabet ata qe kryejne krime te paimagjinueshme?
Por u bene dy dite qe bota flet per Nicholas Berg qe u ther si kecat per Kurban Bajram, por Albforumi thuajse nuk e permedi fare. Disa prej jush shkruan per te, e di, ju falenderoj.
Por ka nje standart te dyfishte ndermjet shume prej jush, qe disi justifikon kafsherine e Al Qaides. Une them, "secilit te veten", gjithashtu them, "kush vepron si vrasesit e Nick berg nuk meriton te jetoje". Ju do vazhdoni te pretendoni se nuk keni televizor ne shtepi?
capt.7051241au.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Dikush te flase per Nicholas Berg!

U qelb fare sporti ktej. Unë dakort jam që të kthehemi në çifutë por a duhet me majt gjo qeleshe n'kaptin? N'qoftë se po ma mir po rrij knej ka jom. Kom edhe i problem tjetër se mos çifutët do dun me ia vu emrin Izrael-2 Shqipnisë.

OROSHI

Primus registratum

Jo plako,Israelianet do bajne nje perjashtim per ne shqiptaret,do na lene te mbajme qeleshet tona(kuptohet ato kapucet shqiptare te bardhe dhe jo ato qylymat arab).Antares,kujdes me ate kulturen tande???Une e thashe edhe pak ma siper qe nuk ja vlen ma te flasesh per N.Bergun sepse tema do mirrte kete krah qe mori:thjeshte "humor"antares.

amar

Primus registratum

mendim i mire eshte qe keta plehra qe duhen te kthehen ne cifut,une u kisha propozuar qe sa me shpejt sepse jeni vonuar,edhe ashtu njerez si ju nuk i duhen shqiptarise,sepse shqiptari nuk e ka zakon dhe tradite ta shese bythem per pak para sikur ju,por sidoqoft mire e ka anetarja sepse cifutet jane popull me mizor ne bote dhe besoj qe nuk do ta keni lehte ti mashtronia ata ,sepse ata jane te lindur per rrena ,vjedhje ,vrasje,perdhunime,teror e shume gjera tjera dhe do ishte nje sukses i madh per ju nese beheni si ta ,por mos flisni ne emer te shqiptareve sepse 80 % jane muslimane dhe besoj qe nuk na duan aq shume sikur qe ju e paraqitni /pf/images/graemlins/tongue.gif

OROSHI

Primus registratum

Jam "dakord" me ty amar,te njajten gja do kisha than edhe une per konvertimin e shqiptareve gjate shekujve XVI-XVII!!! :angel:

deni83

Primus registratum

Bin Ladenat e mu.tit si Amari jo vetem qe nuk i do njeri,po edhe i shkelin me kome.

Sa per ate tjetren,shumica e shqiptareve jane vetem de jure myslimane se de facto jane materialiste,pragmatiste,q.ipi.dhariste /pf/images/graemlins/laugh.gif (ne deshire,te pakten).Kujt po i bie ndermend per fene ne Shqiperi sot,pervec idioteve injorante si Amari me shoke?

dalmat veneti

Primus registratum

por mos flisni ne emer te shqiptareve sepse 80 % jane muslimane dhe besoj qe nuk na duan aq shume sikur qe ju e paraqitni
ME VERTE ? Nga e more kete statistike. Ne Shqiperi nuk i interreson njeriut feja, sidomos Islami, pervec nje pakice te vogel dhe nje minoriteti te vogel qe ka "studiar" ne vende Arabe ose rri neper xhamite e ketyre Arabeve qe na solli Sala.

amar

Primus registratum

Deshe ti apo nuk deshe ky eshte realiteti, 80 % te shqiptareve jane musliman dhe keshtu e njef bota,por edhe statistikat e fundit tregojne nje gje te tille.ti ndac perdhosu ndac luaj mendsh ndac beru sallto kete nuk mund ta mohosh as ti e as kush tjeter ,ajo qe nuk mund te pajtohesh ti me kete gje eshte problem I yti personal ,dakord jam qe nuk I praktikojne islamin si duhet ,por nese ndonjerit nga shqipria I thua qe nuk je musliman une besoj qe eshte ne gjendje te ti nxjere syte.
Ne mund te imitojme cfar te duam amerikan,cifut ,arab,turk ,serb ,maxhup e cka jo tjeter,por se fundi do ngelim shqiptare sepse te tille kemi lindur dhe te tille do vdesim,kurse tradita e shqiptarit dihet se cfar eshte 80%

val kilmer

Primus registratum

Une mendoj qe keta morrat e by.thes si Amari,shqiptare te arabizuar ose arabe te shqiptarizuar qe ndotin me prezencen e tyre te padurueshme e te neveritshme Shqiperine dhe qe nuk kane asgje te perbashket me traditen,mentalitetin,kulturen,historine,identitetin kombetar tonin duhet tja hypin devese a gamiles e te kthehen ne Arabi ose ke shpellat e Afganistanit me Bin Ladenin se aty e kane vendin.

Thirrni mer CIA-n ti mori t'i coje ke burgu Abu-Ghraib /pf/images/graemlins/laugh.gif Tju bojn nai "formalitet" te vogel aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Amar(cfare nicku),jam dakord per rreshtin e parafundit qe ke shkruajtur,por kur thua qe "dihet tradita e 80%"atehere bie ne kundershtim me vehten,dukesh qe je nga Maqedinia,vendi ku shqiptaret nderruan "plisin"me qylymin arab,edhe shqiptaret e kosoves po jua kalojne per nga ana e modernizimit mendor,kulturor etj etj,nderrimi qe iu ba Plisit per mua mbetet tradhtia me e madhe qe iu ba kombit shqiptar(per njerezit e thjeshte tham,jo per ata qe predikojne fene. :wave:

assassino26

Primus registratum

sipas 1 sondazhi te thjeshte ketu ne Af,megjithse nuk pretendoj te jete 100% i sakte,i binte qe myslimane ishin 35% edhe orthodoks 38%.Me duket se myslimanet kane dale ne vend te 2-te edhe po vazhduan edhe shume kohe te lehin plehrat si bin Ladeni,Amari,me i llaf mulla amari e nai tjeter,myslimane do kete me shume ne Serbi se ne Shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif

NCO

Primus registratum

80% myslimane ee? Kush ua thot kto prralla mer amon...Nejse s kam asgje kunder myslimaneve persa kohe nuk te cajne drrasat duke te predikuar qe te hysh ne Islam persa kohe qe volumi i larte i altoparlanteve te minareve ne Tirane nuk me zgjon nga gjumi...E kam thene edhe me perpara kam shoke shume shume te mire myslimane dhe nuk e kam pare kurre fene si pengese per shoket qe zgjedh.Po ato qe veshin callma e lene mjeker me te gjate se prifti ( jo se prifti ben mire ee) e nuk bejne gje tjeter gjith diten pervecse flasin per fene dhe kujtojne se po bejne mekat po te hane mish derri e te pine nje teke raki nuk i honeps dot. Po zakonisht myslimani shqiptar (jo ai i matufepsuri ne shkollat fetare ne lindjen e mesme) nuk i ka problem keto...prandaj edhe ne qofshin 80% (qe sinqerisht dyshoj per kete shifer s me ben fare pershtypje).Jam i kenaqur qe shqiptaret nuk jane te gjithe aq te "shkolluar" sa kta te fundit se do na ishte mbush Tirana me callma...

dalmat veneti

Primus registratum

Amar si mund te thuash qe Shqipetaret jane 80% musulmane kur tek kjo teme je vetem ti qe mbron islamin. Llogjike e thjeshte apo jo ? Po e them dhe njehere. Tradita jone s'ka qene kurre shume fetare, sidoms jo musulmane. Fetaret e vertete shqiptare jane katoliket e veriut, dhe jo pseudo musulmunat qe hane derr, pine alkol, dhe si plas fare. Ju musulmane e ri jeni nje fenomen i ri.

OROSHI

Primus registratum

He pra,nga ky"fenomeni i ri" duhet te ruhemi ne,shume shpejt do vije nje kohe per ne shqiptaret qe kur te takohemi me njeri-tjetrin te behen pyetjet:shqiptar je ti?-Po:musliman-PO,Ke mbaruar shkolle ne Arabi?-Po :nje ikje me vrap dhe nje te bertitur:dinamit-dinamit-gjeni vrime ku te futeniiiiiiiii. :wave:

deni83

Primus registratum

Keta idiotet si Amari me shoke vetem mu.tin mund te na hane.Duhet ta kujtojne se kane te bejne me shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif ,jo me rob te tjere.Po qe se ndodh dicka e tille si ajo qe thote oroshi ne Shqiperi atehere gjithe mjekercjaperit arabofile gjasme shqiptare e kane firmos denimin e tyne me vdekje shume te ngadalte /pf/images/graemlins/laugh.gif Shkopi ne by.the dhemb shume,besoj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Pse Deni,kaq kollaj eshte qe ti gjesh???Ata betonohen me dinamit hidhen ne ere dhe pastaj ec ti gjesh ti dhe une,nje kembe aty,nje loqe atje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Me ka qelluar mu nje here keshtu,ishte gusht dhe pashe njerin te veshur trashe?? :eek: Djerset po i shkonin curke,e kuptova direkt /pf/images/graemlins/laugh.gif ,dhe i thashe,pri-prit plako se jam nga Arrnautistani,mos e shkel butonin,:allah-allah-tha,na u gjetet dhe ju shqiptaret,ik tha se nuk e shkel butonin,dhe ika une plako /pf/images/graemlins/laugh.gif ,qe thua ti dy minuta me vone u be copa ai :cry: .Ej,e dini ate te forten me Tef Palushin?Ishte Tefa nje dite dhe po shikonte pes herojt e Vigut ne Shkoder,i thote nje polic:cfar po shef ashtu me vemendje mor Tef?PO shof herojt qe jan vesh kaq trashe dhe po shof edhe daten e ranjes se tyre-24-gusht1944 /pf/images/graemlins/laugh.gif

deni83

Primus registratum

Ate historine e Tefit ma ka thone i shkodran,ti Orosho.Keta plehrat Bin Ladena duhet te urojne te mos derdhin gjak shqiptari,se masnej kane mor fun me familje,farefis,shoqeri,mehalle,qytet,shtet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .Ka per te shku gjaku i arabve deri m'gju,or tej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe e kane fiksim ket punen e vetvrasjesh se bujshme,nje ide e mire do ishte t'i boshim kamikaze me i bombe n'by.the /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

hahahahahah"or tej" /pf/images/graemlins/laugh.gif ,degjo,nuk jam kurrsesi per krahasim te shqiptareve me arabet,une besoj qe me te parin aksion terroristik te arabeve ne shqiperi,muslimanet shqiptare do mbushnin kishat,tek shqiptari ndikon gjaku ma shume se feja,mos shiko ti dy-tre teologe.

deni83

Primus registratum

E thashe me shaka o Orosho! /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk besoj kurre,me gjithe llafet qe thone idiotet plena islamike,qe Shqiperia te hyje ne listen e zeze te Bin Laden shpellarit mesjetar