Deshira juaj ne kete moment?

Sineri

Forumium praecox
Re: Deshira juaj ne kete moment?

Unë kisha dashur ta kem një laptop. Hihi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Te me derdhin gabimisht cik kafe ne pantallona! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

---------------
"I'm in awe, Lennier. The way you can take a straightforward, logical proposition and turn it inside-out so that in the end it says .. what you want it to say instead of what it actually means. Does this come naturally or did you .. attend some special martial arts class for the philosophically inclined?" -- Marcus, Babylon 5

Shqiptarja

Primus registratum

Qafsha deshiren qe paske o Gurax!!!
Pse mer, nuk ke duar ti ta bosh vet keto gjo?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Gurax:
[QB] Te me derdhin gabimisht cik kafe ne pantallona! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hej me kujton nje shok timin qe e shifte gjithnje oren psh 17.17 , 14.14 12.2 etj. edhe merr celin tim dhe ne ate moment ishte ora 13.13 dhe me thote ja keshu e shoh gjithnje oren une...thone qe me kujton dikush...une e nderpreva dhe i thashe "ishalla nuk eshte mashkull /pf/images/graemlins/laugh.gif "keshtuqe edhe ti te pakten thuaje qe te jete femer ajo te e derdhi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Te me derdhin gabimisht cik kafe ne pantallona! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------
"I'm in awe, Lennier. The way you can take a straightforward, logical proposition and turn it inside-out so that in the end it says .. what you want it to say instead of what it actually means. Does this come naturally or did you .. attend some special martial arts class for the philosophically inclined?" -- Marcus, Babylon 5 [/qb]
o Guro po me qen Kamarier ai qe da derdh me Plak ...
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TeanD

Primus registratum

te me leshoje gripi qe me ka kapur keq fare /pf/images/graemlins/frown.gif

albavina

Primus registratum

te isha afel tij
ta perkedhelja
ta pufja pa pushim /pf/images/graemlins/frown.gif

bebivogel

Forumium maestatis

[qb] Te me derdhin gabimisht cik kafe ne pantallona! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------
"I'm in awe, Lennier. The way you can take a straightforward, logical proposition and turn it inside-out so that in the end it says .. what you want it to say instead of what it actually means. Does this come naturally or did you .. attend some special martial arts class for the philosophically inclined?" -- Marcus, Babylon 5 [/qb]
:lol: u have 'em so close... sidomos kete te fundit ... kacurerat e asaj mistreces ... just makes it all up for u /pf/images/graemlins/smile.gif

just hug her and squeeze her for me please!

Shqiptarja

Primus registratum

Per te gjithe ata qe ndjejne nostalgji per metropolin shqiptar, ua plotesoj deshiren me postim te nje panorame nga Tirana e bukur:

al_tirana_opera.jpg

Tirana ne zemrat tona....! /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

Enion

Primus registratum

inshAllah po ikim per vit te ri. Kam nje muaj e gjysem pa e pare dhe prap me ka marre malli.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] te isha afel tij
ta perkedhelja
ta pufja pa pushim /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
yyyyyyyyyyy sa kerkonke nga Jeta ...

Guest

Te isha ne Tirane... /pf/images/graemlins/smile.gif 29 greade...andej.. :cry:

teab

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] te vij njera ne msn tme shofi ne kamer /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Per mua e kishe Zeqush?? /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

..sa keq qe s'kam msn ketu ke puna.. /pf/images/graemlins/frown.gif

:idea: bashkepunojme bashke ,une i qaj pejsazhet... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ah..sa me ka marre malli per penelat e mi.. :shrug:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :idea: bashkepunojme bashke ,une i qaj pejsazhet... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ah..sa me ka marre malli per penelat e mi.. :shrug: [/qb]
ku te rrah ty...e ku me rrah mua :eek: une dua nje femer qe te bej nje nudo teper te perkryer(ndoshta kryevepren e jetes sime)
ka nje vit e gjysem qe nuk kam ber nudo...dhe me te vertet qe e ndjej mungesen e atij lloj emocioni.