Deshira juaj ne kete moment?

Guest
Re: Deshira juaj ne kete moment?

Shpirtkeqo te pershendes..ma ki kujdes icik ate Moiren se kur pi sikihet bese asaj... :tipsy:

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Shpirtkeqo te pershendes..ma ki kujdes icik ate Moiren se kur pi sikihet bese asaj... :tipsy: [/qb]
Pa tjeter shpirti,prit sa ti futem njicik ne zemer /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Degjo..si kihet shume bese asaj..
Une me verte u ndava nga Peshkoja..po te pakten i dhurova dhe ca caste te bukura.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse kjo eshte na..gur..ska zemer hic.. :tipsy:
Po ti do ja gjesh telat po he...

nikos_asas

Primus registratum

[qb] Degjo..si kihet shume bese asaj..
Une me verte u ndava nga Peshkoja..po te pakten i dhurova dhe ca caste te bukura.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse kjo eshte na..gur..ska zemer hic.. :tipsy:
Po ti do ja gjesh telat po he... [/qb]
E kisha kuptu qe Peshkoja nuk esht demokrat me gocat :tipsy: .Mgjt ti mus u bo pishmon se ka sdhe me mir /pf/images/graemlins/wink.gif
Kurse per Moiren do t'ja gjej un telat asaj :tipsy:

S6T6N6

Forumium maestatis

Deshira ime ne kete moment eshte qe te me leshoje gripi qe me ka rene se po me torturon :cry:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Deshira ime ne kete moment eshte qe te me leshoje gripi qe me ka rene se po me torturon :cry: [/qb]
T'i ofroj S6T6N6-it nje caj si ky me poshte, e t'i them qe ta pije shpeeeejt:

hot_lemon_tea.jpg

Hajt, te befte mire pra! /pf/images/graemlins/wink.gif

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Deshira ime ne kete moment eshte qe te me leshoje gripi qe me ka rene se po me torturon :cry: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif e gjen ne cdo farmaci.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
fervex.gif

Te shkuara

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/tongue.gif Deshira ime eshte qe te mos i plotesohet deshira Kondrapedalit... :devil: [/qb]
Dava shqiptare. Merret vesh robi keq. :smash: ( :wink: ) [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif merret vesh qe nuk ia ke idene humorit... /pf/images/graemlins/tongue.gif

[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/tongue.gif Deshira ime eshte qe te mos i plotesohet deshira Kondrapedalit... :devil: [/qb]
Ti si gjithmone, :devil: :goofy: mbetesh xhelozja ime...megjithate mua me do jo vetem Kondra por edhe Peshkoja sme heq nga mendja deri sa te vdesi... [/qb]
:devil: Moira zapton zemrat ,ti je thjesht rruga ime per destinacionin e duhur.. :lol:

vllaznia 2001

Primus registratum

Deshira ime ne ket moment te ekzekutoj BAJRAM IBRAJN qe parmramit terrorizoj fshatin e LAZARATIT me ata klyshet qe i shkojn mrapa qe quhen RENEA.

Guest

[qb]
[qb]
Ti si gjithmone, :devil: :goofy: mbetesh xhelozja ime...megjithate mua me do jo vetem Kondra por edhe Peshkoja sme heq nga mendja deri sa te vdesi... [/qb]
:devil: Moira zapton zemrat ,ti je thjesht rruga ime per destinacionin e duhur.. :lol: [/qb]
E ke gabim Moira, ti je thjesht ajo, qe merr ata,pasi i kam shijuar une.. :goofy: :goofy:

/pf/images/graemlins/wink.gif Po mundohesha t'ju beja qefin juve tek Ishulli.. ,dhe perfundova me nje neps ....Gatime deti.. :thumbsup:
Ika se po me presin :kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Dava shqiptare. Merret vesh robi keq. :smash: ( :wink: ) [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif merret vesh qe nuk ia ke idene humorit... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Tjetri ishte duke vujt ti ke qejf me bo humor /pf/images/graemlins/laugh.gif . Hajde m'gudulis 'içik :tipsy:

leonora

Primus registratum

deshira ime tani eshte te godisin sa me shpejt pc time qe kam tek tekniku :angel: :angel: :angel: