Deshira juaj ne kete moment?

picasso

Forumium maestatis
Re: Deshira juaj ne kete moment?

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :idea: bashkepunojme bashke ,une i qaj pejsazhet... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ah..sa me ka marre malli per penelat e mi.. :shrug: [/qb]
po pse ku e ke penelat e tu...pse nuk po punon me ta...apo nuk ka peisazhe?
heje di ca...te te coj une ne nje vend te mrekullueshem...ti pikturo pejsazh ndersa une ty :wub: he,si thua?

/pf/images/graemlins/laugh.gif une thashe mos pefitoja nga nudoja jote ,dhe te me hypte frymezimi per te kompletuar tablone tone... /pf/images/graemlins/tongue.gif
:shrug: une nuk e kam ate qetesi ,kohe per te pikturuar si dikur... /pf/images/graemlins/frown.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif une thashe mos pefitoja nga nudoja jote ,dhe te me hypte frymezimi per te kompletuar tablone tone... /pf/images/graemlins/tongue.gif
:shrug: une nuk e kam ate qetesi ,kohe per te pikturuar si dikur... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
tablone tone???nuk kuptoj(nganjehere...)
kemi nje tablo ne...?
e sa per qartesine ajo vjen me frymezimin...e sa per kohen...une kam efhe teper...por nuk besoj se mund te ta jap borxh.
po keshtu e ka kjo bote...askush nuk eshte i plotesuar...vetem se une nuk i mohoj asgje vetes sime(perderisa...nuk demtoj askend qe nuk e meriton)

/pf/images/graemlins/wink.gif do te quhej e jona ,nqs do te bashkpunonim.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif do te quhej e jona ,nqs do te bashkpunonim.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ok
une jam gati...dhe te premtoj se do jem me i madh se zakonisht...kjo fale teje kuptohet :wub:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] te godis pc sa me pare :angel: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Parajsa, dhashte Zoti te te plotesohet vertete kjko deshire, sepse e di si eshte te keshe mungesen e PC-se! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

picasso

Forumium maestatis

te vije e te me puci moira dhe une ti bej nje portret...si ta doje ajo vete pastaj :wub: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga T-ToNic:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] te vij njera ne msn tme shofi ne kamer /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Per mua e kishe Zeqush?? /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

..sa keq qe s'kam msn ketu ke puna.. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
:cry: :kiss: mir ma jep msn se ta hap kur te jesh tek shtepia /pf/images/graemlins/wink.gif
Ps:leqe me kan then qe dukem shpif ne kamer me mir te jap foto se dukem si yll /pf/images/graemlins/tongue.gif

rosela

Primus registratum

deshira ime tani??? te pi nje birre me miqte e mi te af!!! /pf/images/graemlins/smile.gif

xhoni

Primus registratum

do vdes fare per ato bishtalecat e tuj te verdhe :kiss: :kiss:

RAUL

Primus registratum

doja te ishte motra ne linje. :kiss: :kiss:

ajo pc jote paska pas mbaruar me te gjitha.. :smash: :smash: