Deshira juaj ne kete moment?

assassino26

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] deshira ime tani eshte te godisin sa me shpejt pc time qe kam tek tekniku :angel: :angel: :angel: [/qb]
:lol:
PO ti godite vete pse e cove te tekniku???Merr i cekic edhe godit ku i dhemb e ku i djeg :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
[qb] deshira ime tani eshte te godisin sa me shpejt pc time qe kam tek tekniku :angel: :angel: :angel: [/qb]
PO ti godite vete pse e cove te tekniku???Merr i cekic edhe godit ku i dhemb e ku i djeg :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Që peshku të jetë më pak i kapshëm /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

[qb]
[qb] deshira ime tani eshte te godisin sa me shpejt pc time qe kam tek tekniku :angel: [/qb]
PO ti godite vete pse e cove te tekniku???Merr i cekic edhe godit ku i dhemb e ku i djeg /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e di qe se ke keq ti por qe do se nuk ma the me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif ahhhhhhhh kshu i thone kur s'ke tru :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
[qb]
PO ti godite vete pse e cove te tekniku???Merr i cekic edhe godit ku i dhemb e ku i djeg :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Që peshku të jetë më pak i kapshëm /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ke peshku e ke menjen or burre i dheut,me keq se une...TE jete edhe peshku qe ke ti ne mendje si i imi :rockband:

Parajsa!
robi duke u rritur duke nxene...NE moshen 80 vjecare do i dish t e gjitha,problemi eshte a do i mbash mend

leonora

Primus registratum

[qb]

Parajsa!
robi duke u rritur duke nxene...NE moshen 80 vjecare do i dish t e gjitha,problemi eshte a do i mbash mend [/qb]
epo kot nuk kan thane sa te rrosh do mesosh :rolleyes: po i harrova mesoj prep une /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] :kiss: Per te deshiruarin tim.... [/qb]
Po te ishte reciproke do isha une /pf/images/graemlins/laugh.gif Shpresoj te jete reciproke :angel:

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre ti je ti..edhe pse me Peshkon do e pi ndonje kafe...

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre ti je ti..edhe pse me Peshkon do e pi ndonje kafe... [/qb]
Unë aty rrotull kom për të qenë. (I zehet besë njonit me emrin Peshkatar? :eek: )

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre ti je ti..edhe pse me Peshkon do e pi ndonje kafe... [/qb]
Unë aty rrotull kom për të qenë. (I zehet besë njonit me emrin Peshkatar? :eek: ) [/qb]
ho er ti mos boj ashu.Une jam njeri i civilizuar...Ik bej pazarin se une me fantazine do vijme ne darke,shpresoj te na kesh gatuar ndonje gje te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Për ty shumë shumë noi kile sallom djegs fare kom për t'ble (menoje vetë se nga ka me hy) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Për ty shumë shumë noi kile sallom djegs fare kom për t'ble (menoje vetë se nga ka me hy) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse kshu pritet miku...Nejse se spo kthejme fare nga shpia.mos e prit fantazine sonte se do ikim te hame ne restorant edhe mund te voniohemi

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb]
[qb] Për ty shumë shumë noi kile sallom djegs fare kom për t'ble (menoje vetë se nga ka me hy) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse kshu pritet miku...Nejse se spo kthejme fare nga shpia.mos e prit fantazine sonte se do ikim te hame ne restorant edhe mund te voniohemi [/qb]
Mos u muno kot se un do jem kamarieri /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]
Pse kshu pritet miku...Nejse se spo kthejme fare nga shpia.mos e prit fantazine sonte se do ikim te hame ne restorant edhe mund te voniohemi [/qb]
Mos u muno kot se un do jem kamarieri /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
C'na u njit ky si m'uti mas kpuces /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mos e shkun fort kpucën se po kërcen e po t'njitet mas hunës /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] Mos e shkun fort kpucën se po kërcen e po t'njitet mas hunës /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shkune sa te dush,me duket duhet me ble kepuce te reja...Paske qene murt i keq ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb]
[qb] Mos e shkun fort kpucën se po kërcen e po t'njitet mas hunës /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shkune sa te dush,me duket duhet me ble kepuce te reja...Paske qene murt i keq ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ha, ja ku qeka! T'rre menia se ti je mu t i mirë /pf/images/graemlins/laugh.gif