SweetAngel
Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?
Per momentin nuk kam deshira.
Per momentin nuk kam deshira.
iiii ke do te rrafi ky ore???? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga RAUL:
[qb] te rraf njonen.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Ti ndihmoj vlla Zeqos qe ta kuptoje Joy-n! /pf/images/graemlins/wink.gif
Joy :thumbsup: :kiss: [/qb]
:kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Ti ndihmoj vlla Zeqos qe ta kuptoje Joy-n! /pf/images/graemlins/wink.gif
Joy :thumbsup: :kiss: [/qb]
aman pashe Zoten s'po ke nevoje me na cu zemren peshe tash....Fillimisht postuar nga vllaznia 2001:
[qb] Te jem ne Shiroke me da shok me nga nji (Qefull ne tjegull)e nja 10 litra ven. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
noshta eshte me mir kshu.... ca gjera jan te pa shmangshme ne jeten e nje personi por me rendesi eshte te mesojme nga to..Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]mos u lodh kot...sado ta kthesh mbrapa kohen...ajo prap te rrezervon gjera te tjera (ndoshta edhe me te kqia)nuk vlen hapi mbrapa(e them nga eksprienca)Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] deshira ime ne kto momente eshte te kthehet koha nje jav mrapa qe te kisha shmangur disa gjera /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
te pershendes! :kiss: [/qb]
eh jo...mua me frymezojne njrezit...Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] pse mor vet fjala parajse nuk te frymzon ty :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
pse mi e ben dhe kete ti te mendosh se e kam per ty /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga rosela:
[qb]pse nuk thote se nga kush e do mp???? [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] te me nis njera mp hhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm
xhan xhan une tyja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
aspak per ate zeqo mos ki merak....Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]pse mi e ben dhe kete ti te mendosh se e kam per ty /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga rosela:
[qb]pse nuk thote se nga kush e do mp???? [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] te me nis njera mp hhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm
xhan xhan une tyja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
deshira ime qe njera ketu ta zgjasi pak me shum rreshtin qe une ta kuptoj /pf/images/graemlins/tongue.gif
o motraaaaaaaaaaaaaa :kiss:
PS:sa me behet qefi qe joy duhet shum me shqiptaren /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:kiss:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Qe Zeqo vllau ta kuptoje Joy-n me mire!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
vllauuuu :kiss: [/qb]