Flm je shume i sjellshem!!! :kiss:Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] ti iki gripi Joy /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e kush tha qe nuk i kam shkruar ca rrjeshta per ty...por me kqeardhje...them se poezia per mu eshte aq e shejte...saqe vetem kur te vendos te bej nje botim...mund te jene te lira per publikun...per ndryshe...mbesin gati krejt te pashijuara...Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] sa zemer te madhe ke mor :kiss: :kiss:
he praaaaa ca pret si shoqe shkruaj ca rreshta per mua ose beh nej piktur te bukur e ma nis per poste /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse ti jo mua ashtu e /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga Joy:
[qb]Flm je shume i sjellshem!!! :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
te kaluara yllo :kiss:Fillimisht postuar nga Joy:
[qb] te marr nje aspirine qe te me iki gripi. [/qb]
Flm Fantazia :kiss:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Ti iki gripi joy.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Flm yllo :kiss: :wave:Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb]te kaluara yllo :kiss:Fillimisht postuar nga Joy:
[qb] te marr nje aspirine qe te me iki gripi. [/qb]
deshira ime eshte qe ti iki gripi joy-y dhe te degjoj zerin e [/qb]
Cfare ashtu mo ZeqoFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]pse ti jo mua ashtu e /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Joy:
[qb]Flm je shume i sjellshem!!! :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
Flm lali :kiss:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Te na sherrohet Joy!!!! :kiss: [/qb]
weeeeeeeeeeeeeee pse dhe me shoqe sekrete tiFillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]e kush tha qe nuk i kam shkruar ca rrjeshta per ty...por me kqeardhje...them se poezia per mu eshte aq e shejte...saqe vetem kur te vendos te bej nje botim...mund te jene te lira per publikun...per ndryshe...mbesin gati krejt te pashijuara...Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
he praaaaa ca pret si shoqe shkruaj ca rreshta per mua ose beh nej piktur te bukur e ma nis per poste /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e sa per pikture...me dergo nje foto!qe te mos bej ndonje gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jane fare pak ata persona qe kane lexuar pak nga poezite e mia(ndoshta sepse jane nje pak lemsh poezit e mia...ashtu sic jam dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif )dhe per ti kuptuar ato te pakten duket te jene interpretuara me ze nga une...Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]weeeeeeeeeeeeeee pse dhe me shoqe sekrete tiFillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]e kush tha qe nuk i kam shkruar ca rrjeshta per ty...por me kqeardhje...them se poezia per mu eshte aq e shejte...saqe vetem kur te vendos te bej nje botim...mund te jene te lira per publikun...per ndryshe...mbesin gati krejt te pashijuara...Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
e sa per pikture...me dergo nje foto!qe te mos bej ndonje gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pastaj mund te me besh me ate imazhin qe ke kriju nuk ka problem per gabimet..... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Deshira ime tani eshte te fle gjume /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
mp Joy /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga Joy:
[qb]Cfare ashtu mo Zeqo [/qb]Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]pse ti jo mua ashtu e /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Joy:
Ti largohet dhimbja vllaut time, qe eshte me i miri ne bote!!! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] mp Joy /pf/images/graemlins/frown.gif
deshira ime te me iki dhibje kokes te behem djali mir /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]