yllo po sa her te kam thene qe te vishesh me trshe e te ja marresh koperten ati vllait tim qe te len zbuluar ter naten :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: hajde te jap une cajin por kujdes heret tjera :kiss:Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] te kisha nje caj te ngrohte ketu,se jam ftohur prape [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif ti e di qe te kam shuuuume xhan :kiss:Fillimisht postuar nga Joy:
[qb]O rrusho sa e mire qe je dhe sa e embel muaa :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] te kaloja gjithmone dite si kjo e sotmja dhe te flas me joy-n se ma ka marre malli [/qb]
Ty po gjume te ngeli mendja...me sa duket do kesh krevat te buuuuuuute.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] T Fle Gjume ... [/qb]
Vetvete thuaja cope..se me duket spo merr gje vesh ajo.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] te me bej moira nje masazh...me duart e saj te mrekullueshme...dhe une pastaj i relaksuar te shkruaj poezin me te bukur te jetes sime(kushtuara asaj kuptohet /pf/images/graemlins/smile.gif ) :kiss: [/qb]
po me e thjeshat eshte me e bukura...dhe nje kushtuar ty...eshte me e ndnjeshma(naj i bie te jete me e mrekullushmja) :kiss:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] ...dhe yjet rebelohen
ne qiellin e pafund....
/pf/images/graemlins/laugh.gif
do te me behej qefi dhe me nje poezi te thjeshte... :angel: [/qb]
pse nuk thote se nga kush e do mp????Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] te me nis njera mp hhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm
xhan xhan une tyja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mos u lodh kot...sado ta kthesh mbrapa kohen...ajo prap te rrezervon gjera te tjera (ndoshta edhe me te kqia)nuk vlen hapi mbrapa(e them nga eksprienca)Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] deshira ime ne kto momente eshte te kthehet koha nje jav mrapa qe te kisha shmangur disa gjera /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]