Deshira juaj ne kete moment?

susana

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

te kisha nje caj te ngrohte ketu,se jam ftohur prape /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] te kisha nje caj te ngrohte ketu,se jam ftohur prape [/qb]
yllo po sa her te kam thene qe te vishesh me trshe e te ja marresh koperten ati vllait tim qe te len zbuluar ter naten :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: hajde te jap une cajin por kujdes heret tjera :kiss:

deshira ime tani eshte te marr njeri ne tel... ose te vij ne mi :wub:

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Joy:
[qb]
Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] te kaloja gjithmone dite si kjo e sotmja dhe te flas me joy-n se ma ka marre malli [/qb]
O rrusho sa e mire qe je dhe sa e embel muaa :kiss: [/qb]
/pf/images/graemlins/blush.gif ti e di qe te kam shuuuume xhan :kiss:
thns zemra ele ti je shume e mire

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] T Fle Gjume ... [/qb]
Ty po gjume te ngeli mendja...me sa duket do kesh krevat te buuuuuuute.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

te me bej moira nje masazh...me duart e saj te mrekullueshme...dhe une pastaj i relaksuar te shkruaj poezin me te bukur te jetes sime(kushtuara asaj kuptohet /pf/images/graemlins/smile.gif ) :kiss:

Guest

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] te me bej moira nje masazh...me duart e saj te mrekullueshme...dhe une pastaj i relaksuar te shkruaj poezin me te bukur te jetes sime(kushtuara asaj kuptohet /pf/images/graemlins/smile.gif ) :kiss: [/qb]
Vetvete thuaja cope..se me duket spo merr gje vesh ajo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

...dhe yjet rebelohen
ne qiellin e pafund....
/pf/images/graemlins/laugh.gif
do te me behej qefi dhe me nje poezi te thjeshte... :angel:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] ...dhe yjet rebelohen
ne qiellin e pafund....
/pf/images/graemlins/laugh.gif
do te me behej qefi dhe me nje poezi te thjeshte... :angel: [/qb]
po me e thjeshat eshte me e bukura...dhe nje kushtuar ty...eshte me e ndnjeshma(naj i bie te jete me e mrekullushmja) :kiss:
hej fantazia mireseu ktheve mes nesh..ke nis me u largua...po nejse te kam xhan :kiss:

Florus

Forumium maestatis

sa e komplikuar je ti durrsake :confused:

deshira ime per tani eshte te mbaj nje premtim por do jet cik e veshtire :shrug:

albavina

Primus registratum

une nuk jam e komplikuar jane te tjeret qe me komplikojne jeten mua /pf/images/graemlins/frown.gif

Joy

Primus registratum

Te arrija te zgjidhja te gjitha problemet e momentit!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

leonora

Primus registratum

deshira ime ne kto momente eshte te kthehet koha nje jav mrapa qe te kisha shmangur disa gjera /pf/images/graemlins/frown.gif

rosela

Primus registratum

deshira ime.....ehu kam shume po per momentin te jem shtire ne shtrat e te mos leviz fare se po me bie gripi me duket.... :mad:

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] te me nis njera mp hhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm
xhan xhan une tyja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse nuk thote se nga kush e do mp????

Shqiptarja

Primus registratum

S'ka guxim, rosela, oh car vllacko kam une, sa i turpshem qe eshte!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] deshira ime ne kto momente eshte te kthehet koha nje jav mrapa qe te kisha shmangur disa gjera /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
mos u lodh kot...sado ta kthesh mbrapa kohen...ajo prap te rrezervon gjera te tjera (ndoshta edhe me te kqia)nuk vlen hapi mbrapa(e them nga eksprienca)

te pershendes! :kiss: