Deshira juaj ne kete moment?

SweetAngel

Primus registratum
Re: Deshira juaj ne kete moment?

Fillimisht postuar nga Joy:
[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Te shkoja ne nje vend ku nuk me njeh asnje. [/qb]
Pse mo rrusho? [/qb]
Jane shume PSE ne jeten e njeriut.

E imja eshte, dua te humbas per nje fare kohe. Pse Joy ti nuk kepasur ndonjeher deshire te tille, te zhdukeshe per pak kohe?

Joy

Primus registratum

E imja eshte, dua te humbas per nje fare kohe. Pse Joy ti nuk kepasur ndonjeher deshire te tille, te zhdukeshe per pak kohe? [/QB]
:eek: Te zhdukesha lali? jo mi zemer se nuk ja vlen barra qerane... besoj se me kupton /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Joy

Primus registratum

une ne kete moment do te doja qe dikush te shkonte e te me blente ca pica se vdiqa....per te ngrene.... pune pune nate e dite tha Naimi po per te ngrene me duket se kishte sherbetor ai....... /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] une kam deshir qe JoY te mar vesh qe shqiptarja eshte motra ime /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ik se tallesh :eek: :lol: :lol: [/qb]
Joy, po he mi, te beri be cuni, e ti nuk e beson?!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

He, si mbeti tani, do ma besh qefin, apo do ma prishish ate?! /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Joy, ja i them une Zeqos, ne vend ta ploteson deshiren!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
Une nuk ka vella pak e shume, eshte vllacko e gjys ai, posiiii!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

[qb]

E imja eshte, dua te humbas per nje fare kohe. Pse Joy ti nuk kepasur ndonjeher deshire te tille, te zhdukeshe per pak kohe? [/qb]
:eek: Te zhdukesha lali? jo mi zemer se nuk ja vlen barra qerane... besoj se me kupton /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/QB]
oh jo, e dashur e kisha ne kuptimin, te rrija vetem per nje perjudhe kohe. :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

kush kerkoi pizza ketu :kiss:Joy /pf/images/graemlins/wink.gif
pizza.jpg

albavina

Primus registratum

te kaloja gjithmone dite si kjo e sotmja dhe te flas me joy-n se ma ka marre malli

Guest

Ti shifja emrin njonit ne Forum se me ka marr malli :shrug: :wub:

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Joy, ja i them une Zeqos, ne vend ta ploteson deshiren!!! /pf/images/graemlins/wink.gif
Une nuk ka vella pak e shume, eshte vllacko e gjys ai, posiiii!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Zemra i ka ik koha shkesllikut tani jena bo rime e gjejme vete burrin /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Joy

Primus registratum

[QB]
[qb]

Une nje here keshtu si puna jote doja te rrija vetem dhe ika ne kinema pashe nje film per te qeshur dhe frap gjithe merzia u eterezua :angel: ...nje mendim dhashe /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

albavina

Primus registratum

[qb]
shhhhhhhhhhhht se bera shaka ti e di qe une e di qe ti me ke xhan /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: te thash une skam per ta pranuar kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

zeqo :lol: te thash une skam per ta pranuar kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Joy

Primus registratum

[qb] kush kerkoi pizza ketu :kiss:Joy /pf/images/graemlins/wink.gif
pizza.jpg
[/qb]
Faleminderit lali :kiss: qenka njish fare

Joy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga durrsake:
[qb] te kaloja gjithmone dite si kjo e sotmja dhe te flas me joy-n se ma ka marre malli [/qb]
O rrusho sa e mire qe je dhe sa e embel muaa :kiss: