Dashuri ne Distance - e provojme?

woooooow

Primus registratum
Re: Dashuri ne Distance - e provojme?

Jo, por nga postimet e tua po shoh qe e paske provuar dhe te paska lene me pasoja ne tru!

Gled

Primus registratum

THJESHT NUK ME PELQEN!
NUK FUNKSIONON ASNJEHERE!
PALE ATO QE MARTOHEN E LENE GRUAN NE SHQIPERI DHE SHKOJNE E PUNOJNE NE ITALI E GREQI /pf/images/graemlins/laugh.gif.....

S

Scorpion

Guest

noto sa te ngjisin keta tipa ty mer /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Ce do qe sme ngjisin mua..tipat si ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
THJESHT NUK ME PELQEN!
NUK FUNKSIONON ASNJEHERE!
PALE ATO QE MARTOHEN E LENE GRUAN NE SHQIPERI DHE SHKOJNE E PUNOJNE NE ITALI E GREQI /pf/images/graemlins/laugh.gif.....

[/ QUOTE ]

Ehe i fusin dhe nga i te martume tjeter andej dhe ne rregull puna /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Dooris07

Primus registratum

Ce do qe sme ngjisin mua..tipat si ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

o shtrige pse sthu ti...qenka bo me te ngjitme puna ktu... /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Po pse tani e more vesh ti? Punet gjithmone me te ngjitme kane qene. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Dooris07

Primus registratum

Po pse tani e more vesh ti? Punet gjithmone me te ngjitme kane qene. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

jo mi une e dija qe jan me te futme... prandaj po me hapit icik tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Jo chit-chat ju te dy permbajuni temes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dooris07

Primus registratum

[/ QUOTE ]

jo mi une e dija qe jan me te futme... prandaj po me hapit icik tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

na falni per gabim e shtypit te vockel...

*habit*

Dooris07

Primus registratum

Jo chit-chat ju te dy permbajuni temes /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

ne tem jemi... por jemi fut aq thelle sa per shume eshte e pakuptueshme... dhe e quajne chit- chat /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Po pa tu ngjitur ska si ta fusi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

woooooow

Primus registratum

Ok na falni si shume,nuk flasim me /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dooris07

Primus registratum

Po pa tu ngjitur ska si ta fusi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

hahahaha eeee aty ke te drejt... por edhe mund te ngjitet pa ta fut /pf/images/graemlins/laugh.gif kshuqe seshte recipioke /pf/images/graemlins/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif çu k'naqa! /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Sado e frutshme te jete dashuria, nuk i reziston distances fizike per kohe shume te gjate. Largesia eshte barrikade per dy persona qe duhen por nuk jane prane njeri tjetrit sepse secili mund te krijoje njohje te reja. Cdo gje qe nuk eshte prane behet iluzion. Lidhjet fillojne e veniten derisa secili fillon te ndjeke rruge te ndryshme

policia

Forumium maestatis

jam dakort me shokun parafoles, por une do te merrja edhe anen tjeter te medaljes. mendoj se ka rrezik se ne keto raste dashuria dhe i/e dashuri idealizohet dhe vihet ne nje piederstal ku askush nuk mund ta arrije... dhe kjo per fat te keq disa here mund edhe te te verboje dhe te te beje te mos e njohesh realisht...
lexova edhe shkrimin e atij qe kishte arritur tia dilte pas gjithe asaj mungese dhe largesie, urime ...
une nuk e kam provuar nje dashuri te tille, maksimumi 3 dite kam qendruar larg dhe ... eshte e veshtire dhe stresuese.

Immortal_goddess

Primus registratum

Nese eshte nje ndjenje e paster,qe nuk bluan tradhetine,eshte gjynah ta ndotesh me largesine.Me mire jepi duart njeri-tjetrin,uroji fat ne te ardhmen,po u kryqezuan rruget serish e nese vazhdojne te ndjejne akoma per nj-tj atehere mund t'a vazhdojne aty ku e lane ndryshe... do ritakohen nje dite sado te larget,do rikujtojne ate qe ishte dikur pa asnje meri ndaj njeri-tjetrit.