Dashuri ne Distance - e provojme?

S

Scorpion

Guest
Re: Dashuri ne Distance - e provojme?

Vuan tmerresisht...

woooooow

Primus registratum

Edhe ty ne te njejten pozite te paskemi? /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Dooris07

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dikur

[/ QUOTE ]

pse dikur...? nuk funksionoj ? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

S

Scorpion

Guest

Sa doni te dini mer. /pf/images/graemlins/laugh.gif Njeriu gjithmone kerkues eshte /pf/images/graemlins/wink.gif Kerkon me te miren.

KoDoShi

Primus registratum

He me Scorpe na ndriço pak se na bone kurioz! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dooris07

Primus registratum

Sa doni te dini mer. /pf/images/graemlins/laugh.gif Njeriu gjithmone kerkues eshte /pf/images/graemlins/wink.gif Kerkon me te miren.

[/ QUOTE ]

ajo sishte me e mira ....?

woooooow

Primus registratum

Ngavash se e cmendet cunin athua se ju ka punesuar CIA /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dooris07

Primus registratum

shi si bo kjo...sikur sdi gjo ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif ti me fute me pyt mi...se sta mba pervete /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Kot s'thone "Larg syrit, larg zemres"

KoDoShi

Primus registratum

Sa bukur i lidh ngjarjet me njera-tjeren Glorjana /pf/images/graemlins/laugh.gif po m'pilqeke! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

woooooow

Primus registratum

shi si bo kjo...sikur sdi gjo ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif ti me fute me pyt mi...se sta mba pervete /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
A cje nje ti. Ti do drru po ska kush te japi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

woooooow

Primus registratum

Sa bukur i lidh ngjarjet me njera-tjeren Glorjana /pf/images/graemlins/laugh.gif po m'pilqeke! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Ca bera une mi,ate cerren degjon ti /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

i_own_u

Primus registratum

Dashuri ne distanc... funksionon vetem per te djegurat/it

ky esht mendimi im...

kjo Gloria i ka te gjitha shancet per te till eksperienc

Dooris07

Primus registratum

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
A cje nje ti. Ti do drru po ska kush te japi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

[/ QUOTE ]

lalalalalal... edhe ai qe do ma jipte... e kam larg... ja ku dolem prap te ktema /pf/images/graemlins/frown.gif

Dooris07

Primus registratum

[/ QUOTE ]

[/ QUOTE ]

lalalalalal... edhe ai qe do ma jipte... e kam larg... ja ku dolem prap te ktema /pf/images/graemlins/frown.gif

[/ QUOTE ]

hahaha u nxitova pak ne pergjigje... do me jipte drrurin se mos keqkuptohem /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

Dashuri ne distanc... funksionon vetem per te djegurat/it

ky esht mendimi im...

kjo Gloria i ka te gjitha shancet per te till eksperienc

[/ QUOTE ]

vetem per te djegurit??? Nga na dole ne kete rezultat? Mos ndoshta ti je nje nga te djegurit? Apo shoqerohesh me ata qe e kane provuar e jane te djegur

i_own_u

Primus registratum

lexo me vemendje e vogla e mamas...

nese nuk e shikon te pakten 1 her ne dit te dashuren(SEPSE FJALA DASHURI ESHT FJAL SH. E MADHE PER TY kam bindjen) çkuptim ka dashuria ktu...?

woooooow

Primus registratum

po ja iku me pushime ajo? ose eshte e semura, e ka zene gripi dhe nuk do qe ta ngjisi ty....te iku "dashuria" ty?

i_own_u

Primus registratum

e ke provu ta bosh kur je me grib Gloria...?

pytje, kjo e imja...