Dashuri ne Distance - e provojme?

ameba

Forumium maestatis
Re: Dashuri ne Distance - e provojme?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ca shtype ti? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

<font color="blue">Ahh Trano Trano.... /pf/images/graemlins/smash.gif
Une per vete shtypja numrin e telefonit te saj te pakten nje here ne jave dhe me kushtonte minimalja 45 euro telefonata dhe nuk funksionoi.... /pf/images/graemlins/shrug.gif
</font>

S

Scorpion

Guest

Gjithe kete lek paske harxhu e sna dhe i birre Corona mer Bunny /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Corona eshte per femra /pf/images/graemlins/smile.gif

...dhe mos dil nga tema. /pf/images/graemlins/grin.gif

Bunny, ishe i dashuruar ti?

S

Scorpion

Guest

Se dijsha ti Drandofille /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa i perket temes. Dashuria ne distance e veshtire, te ben te shohesh tjetrin larg te nje person tjeter afer teje ne momente kur ke nevoje.

ameba

Forumium maestatis

Bunny, ishe i dashuruar ti?

[/ QUOTE ]

<font color="blue">O Trano xhani sa shume qe don me dit naqe...:D /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si me ta thane ty tash ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Shiko tek Dosje te Diapazoni se ke goxha material aty.
</font>

cacol

Forumium maestatis

mos ja thuj. lodhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Dikush ka thene "Nje fund i tmerrshem durohet me lehte se nje tmerr pa fund". Dashuria ne distance kur njerezit kane nje final para tyre durohet me kollaj se nje dashuri ku te dyja palet s'e dine si dhe ku do takohen prape ose do jene bashke me ne fund per nje kohe te gjate.
Dua te theksoj per gjithe rinine qe e pelqeu historine time se para se te beni prova te tilla kam per detyre t'ju njoftoj (si tip disclaimer) se marredhnia ime ne distance ishte dy vjecare dhe e dinim te dy qe ne fillim qe po t'ja dilnim mbas dy vjetesh do ishim bashke. Qelloi qe eci po nuk e di si do shkonte puna nqs ne nuk do kishim shprese konkrete se mund ti vinte fundi dikur distances.

alb_girl82

Primus registratum

thuja ja lodh. mos

[/ QUOTE ]

mos dhe pike aty... oj ky!
hajd shpejt ne shpi aty. ca ben ketu ti?!
ngele rrugeve!

alb_girl82

Primus registratum

thuja ja lodh. mos

[/ QUOTE ]

mos edhe pike lol... oj ky!

/pf/images/graemlins/tonguee.gif

alb_girl82

Primus registratum

per mua dashuria ne distance eshte dicka qe edhe me i forti nuk mund ta duroj. eshte e dhimbshe, e vuajtur, e embel (por vetem zeri i embel)
vetem te genjesh veten mund te mbash nje lidhje ne distance se ska tjeter zgjidhje sipas meje

London_GirL

Primus registratum

personalisht nuk e kam provuar por besoj dhe jam shume e sigurt se nese ndjen per ate person e pret per aq kohe sa duhet pritur per te qene me njeri tjetrin.
gjithmone flitet nese e ke ndar mendjen per ate person dhe ste intereson ndonje tjeter,,se po nuk pate ndar mendjen dhe shef se mos ka ndonje me te mire nuk funksion kurr.

borinda

Primus registratum

eshte teper e veshtire kur e do marrezisht dhe keni premtuar te prisni njeri tjetrin deri ne vdekje.dashuria snjeh kufinj,ajo vazhdon te mbijetoj mbi gjithcka

mistrec-sarande

Primus registratum

E kam besuar deri disa kohe me perpara po sma mere mendja se do funksionoj.
Nuk mund te jetosh cdo dite me nje enderr te bukur se dikur ne nje kohe te ardheshme do ndodhi kjo gje edhe nese jeton ne kete enderr do vi "mengjesi" edhe gjithckaje do ti ngelet "nates ose endrres".
Eshte shume e veshtr kur shikon njerezit e tjere qe i kan te dashuri e tyre afer edhe ti i ke vec ne mendje ose me mire i takon nje here ne vite eshte gjithcka nje iluzjon.
Sma ha mendja se funksionon.

KoDoShi

Primus registratum

eshte teper e veshtire kur e do marrezisht dhe keni premtuar te prisni njeri tjetrin deri ne vdekje.dashuria snjeh kufinj,ajo vazhdon te mbijetoj mbi gjithcka

[/ QUOTE ]

T'bokan dom ty telenovelat goce...t'keshilloj mos me pa me /pf/images/graemlins/lol.gif

kalel

Primus registratum

bravo bebushja une ti e mendojme nje soji ciao ciao

ameba

Forumium maestatis

<font color="blue">Me vjen keq tju kundershtoj te dyve si ty Kalel si Bebushja... Nuk mund te merren impenjime te tilla sidomos ne distance...
Oscar Wilde me duket se ka thene "Une i rezistoj gjithckaje perveç se tundimeve" dhe njerzit fatkeqesish jane mish e kocka pra si rezultat te tundueshem...
</font>

Dooris07

Primus registratum

Une e dua ... ai me do...kemi 1 vit qe kjo shkon dhe gjithmone duke pritur diten qe do jemi bashk se per momentin nuk i kemi mundesite...
Eshte shume e veshtire... dhe kete se mohon dot njeri... te mungon dhe e do prane cdo sek por kur e ke ndare mendjen dhe e do vertet ate njeri...ateher pret sepse ti e di qe ia vlen!