Dashuri ne Distance - e provojme?

S

Scorpion

Guest
Re: Dashuri ne Distance - e provojme?

Ore burra e gra e pleqe e plaka, sa per tju informu icik. Me Immortal_goddess e kam vete eksluzivitetin per replika, keshtu qe hapni krahun. Po provoj si tema Replika ne Distance /pf/images/graemlins/laugh.gif

jimmy84

Primus registratum

Pse per seksin po flitej ketu mo? Une thashe se ishim tek tema "Plazhi i Divjakes" /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Lajmi i nates : RRITEN THITHJET NE DIVJAKE! /pf/images/graemlins/lol.gif

Immortal_goddess

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Me Immortal_goddess e kam vete eksluzivitetin per replika, keshtu qe hapni krahun.

[/ QUOTE ]
Thuame micio,teresisht e jotja ne replika /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Wanted: meqe vouloir c'est pouvoir alors je te donne le /pf/images/graemlins/kiss.gif voulu par le monsieur.

Jimmy84 s'ta ka thene zysha ne edukaten seksuale qe seks s'eshte vetem seks por dhe gjini? /pf/images/graemlins/devil.gif Rinia e sotme vetem tek bam bumet e ka men'jen /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

jimmy84

Primus registratum

Ehh po ne Divjake ka shume gropa thithese. Duhet te ecesh me kujdes se te shket...kemba.

jimmy84

Primus registratum

Po mungova te dite une. Se kisha lene takim me komshien /pf/images/graemlins/laugh.gif