DaSeM

mistrec-sarande

Primus registratum
Re: DaSeM

Mire po dal nje her ketej nga kullota une se si dihet. :wink: E fillun me lule keta.
cte beje une qe kam vetem gjemba se... :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: :lol:

Kjo posacerisht per Gloria!
rosa.jpg

kissemissan

Primus registratum

ejjjjjj ceshte ky muhabet kur qeka bo gloria kaq e famshme se me hypen nervat mu.... hajde martohemi shpejt X-rayo dhe e heqim qafe ket pune se kjo gloria do me ma kalu , nuk ngopet noihere kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

kissemissan

Primus registratum

ooooo Gloria ky eshte kulmi po nuk erdha te shpia jote sot ne darke dhe ta rregulloj un qefin ty qene dreqit , nuk te mjafton mistreci ty do me na i mor dhe cunat e tjere , paske qen dreq ti ste paskam njoft un ty me perpara :eek: :eek:

mos ja ve rene ksaj ti x-ray se kjo nuk e mendon ate qe thote /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Beaa:
[qb] ooooo Gloria ky eshte kulmi po nuk erdha te shpia jote sot ne darke dhe ta rregulloj un qefin ty qene dreqit , nuk te mjafton mistreci ty do me na i mor dhe cunat e tjere , paske qen dreq ti ste paskam njoft un ty me perpara :eek: :eek:

mos ja ve rene ksaj ti x-ray se kjo nuk e mendon ate qe thote /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

kissemissan

Primus registratum

hidhe sa te dush rrjeten nuk kapet ajo ka mor veset e arabve me nga 7 partnera /pf/images/graemlins/laugh.gif

o goro po sa e marume pske qen mi goce :lol:

erisa

Primus registratum

wew na vdiqen lulet edhe ketejjjj.
epo shaqyr qe kte Glorien e zuni sevdaja me x-robin qe t'na lirohet icik ai mistrec mistreci.

Ju tjeret vazhdoni punet e juja ju se une me mistrecin e kom punen.
Ej mistrec meqe ra fjala te pelqejne cokollatat? :wub: :wub: :wub: :thumbsup:

erisa

Primus registratum

edhe mua me pelqejne shume cokollatat pale sikur te mi sjellesh ti une do vdisja fare :tipsy: :tipsy:

Gloria dhe Bea zgjidheni shpejt kete ceshtjen kush do me u martu me mua,se ceshtja eshte serioze.
Ju puth qe te dyjave! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: