DaSeM

erisa

Primus registratum
Re: DaSeM

amon mer Zeq se kjo Hotja spo me le rehat njeli tu m'telefonu e tu m'thone -Ishalla se ma mer Zeqin se te bona cop-cop kom ron ne dilem t'modhe. :shrug: :confused: :confused:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] Hej Trini!!!!!!!!
Si e ke hallin ti ke noi problem.....
nunu.gif

hej......... shhhhttttt....
sweety.gif

:devil: [/qb]

po pse edhe kete e kishe ne mend ti... :rolleyes:

u vendos

kur bohet dasma
dhe kusht eshte i ftum :goofy:

woooooow

Primus registratum

E X-ray kishe ardh icik me perpara,se kam shume te tjere ne rradhe para teje pranej... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

woooooow

Primus registratum

mos u bej merak ti se te fus une, je direkt mas X-Rayt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

kissemissan

Primus registratum

ok ja fusim kollare un dhe ti i dasem te modhe kshu tironce fare, kercejme icik napolonin se na ka mor molli /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

goro te ftoj edhe ty !! /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] ej pse vetm napolon do kerceni ju. :idea:
do jete dasem koti. :tipsy: [/qb]

o mistreco a ke pa napolon tamom ti apo....se po ta kishe pa tamom sshkon mendje per tjeter :devil: kercim e kisha fjalen....
/pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

ok ja fusim kollare un dhe ti i dasem te modhe kshu tironce fare, kercejme icik napolonin se na ka mor molli

goro te ftoj edhe ty !!
o beaa kujdes se mos te ftoj une ty e para,ë si thu mistreco?? :rolleyes:

kissemissan

Primus registratum

ku jam ftoh mi zemra apo ske qef te vi un te dasma jote?? mezi pres te shof ty me kostum dhondrri , se glorien e kom pa nuk me bo mo pershtypje, hehehe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

ej po me Zeqon cu be??E zuni fryka para marteses me duket...papapa po e patet pa me njoftoni se ku se kom kerku....O do martohem para Gloriiaas o Vdes. :thumbsup: :mad: :thumbsup:

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] Per te te ftur mi yll jo ftohur se e kam shkruajtur gabim.
o ersia martohu mi si gabelet te enjten.se nuk te ngelet dite tjeter per tu martuar mi rrusho. [/qb]