DaSeM

erisa

Primus registratum
Re: DaSeM

a mer X-ray mos ma permen mo ate emer se mishi kokrra kokkra m'bohet.
Ati Ze...ze...zeqos thuj qe mka njel hatri shume edhe ta boj dhomin kaq :thumbsup: nuk kom per tja fal.

Po shyqyr m'ka dhone zoti mistrecin qe mezi po m'gushullon me cokollata hilal.

rrofsh e mistreco ty t'them cun persmari une jo si puna ati pilafit :kiss: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

Ska burr nene me mar erisen time se kur nxefem une behem si HULK,e ti X-ray e di :smash: :smash:
E ben kastile ajo qe tme bej mua xheloz apapapa sa e mir qe je moj erisa shum puthje nga ana ime vetem per tyja :wub: :kiss: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] a mer X-ray mos ma permen mo ate emer se mishi kokrra kokkra m'bohet.
Ati Ze...ze...zeqos thuj qe mka njel hatri shume edhe ta boj dhomin kaq :thumbsup: nuk kom per tja fal.

Po shyqyr m'ka dhone zoti mistrecin qe mezi po m'gushullon me cokollata hilal.

rrofsh e mistreco ty t'them cun persmari une jo si puna ati pilafit :kiss: :kiss: [/qb][/QUOTE]
ERiSa mos u bej e keqe YllO,ça tkam ber mi qe tka ngel hatri tyjaaaaaaaa :confused: :confused:

woooooow

Primus registratum

Erdha un cuna..!! Amon se qeka bo nomi ktu me keq se neper filma....nuk te leni as me bo pushim....hajde tashi kush deshi me u martu me mu se ky mistreci me tradhtoj me erisen,qenja ja prishi menjen me ato cokollatat... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

erisa

Primus registratum

cti besh mi gloriia kur te duan...po thuj jan ca qe te harrojne fare dhe ...leje mo se mu mushen syte me lot mo.

Dhe ti z...Z...zeqo me ke lenduar thelle dhe nuk e di nese do jem ne gjendje te't harroj Por do mundohem sepse e kam kuptuar se ti ma dredh me te tjera . :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Po nejse i ka jeta virtuale kto.
Po ste lej pa ta fut i drras mrapa kaptines :smash: :smash: :smash: ene qeshi gocave tjera po deshe .Se ta bona koken pete pastaj.

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] Erdha un cuna..!! Amon se qeka bo nomi ktu me keq se neper filma....nuk te leni as me bo pushim....hajde tashi kush deshi me u martu me mu se ky mistreci me tradhtoj me erisen,qenja ja prishi menjen me ato cokollatat... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
He mi pra sa here duhet ta perseris,se dua te martohem me ty,jepi drejtim muhabetit me ndonje messazh,po pres!

Te pelqen Gloria?
i-love-you-gr.jpg

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erisa:
[QB] cti besh mi gloriia kur te duan...po thuj jan ca qe te harrojne fare dhe ...leje mo se mu mushen syte me lot mo.

Dhe ti z...Z...zeqo me ke lenduar thelle dhe nuk e di nese do jem ne gjendje te't harroj Por do mundohem sepse e kam kuptuar se ti ma dredh me te tjera . :cry: Po nejse i ka jeta virtuale kto.
Po ste lej pa ta fut i drras mrapa kaptines :smash:ene qeshi gocave tjera po deshe .Se ta bona koken pete pastaj

o ERiSa po se kapish hiç ti mi qe e bera per te ber ty xheloze u kjoooooooooooo :kiss:
se jo per gje po ti spo ndiheshe hiç une kushedi sa mesazhe ne pr te kam çuar ti mafizalla se me dergoje na 1 :cry:
e une perdora kete stilin tjeter me spond :tipsy:
po ste le une ty mi sikur ta di qe bashkohet gloria me x-ray :smash:
hajde ERiSa behu e mil nam nje puthje nga ato qe di vetem tija dhe dergo mesazh mi se su be qameti :kiss: :kiss:
ps:ERiSa ai qe te re te do mi prandaj me re ti mua :confused:

erisa

Primus registratum

ho Zeqo mer icik shemull nga x-ray se ka lezet shif ca bo per ate qe do Kurse ti as i mesazh privat s'mke cu.ene e qu veten burre

na dhe i drrase tjeter tvi menja n'ven :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

o ERiSa opo òa flet moj KuKuLL une per ty vi deri ne suedi,,kjo me ttregon x-rye apapapap shiko se me ke ofenduar me kete qe the /pf/images/graemlins/frown.gif te mar une shembull nga ai /pf/images/graemlins/laugh.gif
mir ERiSaaaaaaaaaaaaaaaaaa ça te bej qe te kam xhan :kiss:

woooooow

Primus registratum

oooooo ngavash o x-ray se le nom :lol: :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif sidoqoft flmm shume per ato qe me kishe cu!! :wub: :wub:
O erisa po e shof sa te dashka zeqoja....hahaha /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ngavash o goc se mos bish ne depresion

woooooow

Primus registratum

Mistreco ishit juve ata qe fillut me cokollatat jo un....i poshter je, me prishe dhe dasmen.... :
(o x-ray je si shpirt /pf/images/graemlins/smile.gif :wub: :wub:

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb]
(o x-ray je si shpirt /pf/images/graemlins/smile.gif :wub: :wub: [/qb]
Edhe ti si shpirt je,si rrush,si yll :wub: :wub:
Duku nje cik me shpesh!
Sa veta do ftojme ne dasem? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif listen po ta lej ty ta besh!