DaSeM

Kollarja

Primus registratum
Re: DaSeM

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] Po martese pa dasem a lejohet me bo........ :rolleyes: :idea:

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne dum haheng o plak, te valoj gerneta, ti martohu po deshe, s'jena kondra.

kissemissan

Primus registratum

o mistrec po a bohet dasem pa burre e?Se dhe jevgjit qe martohen e kon ka i jevg.....

Ej mistrec se se mora vesh mire une ke gjo nermen me u martu tani ti?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

erisa

Primus registratum

ejjjjjjjjjjjjj beaa pse i merr hisen tjerve ti mi.
Pa rradhe hic kjo ti sikur ja kishe ngul syte kallares se dy kunguj me i sqetull s'mahen

ej mistrec un nuk jam si puna jevgjve une o boj dasem t'modhe o hic fare//

ene pa burre tjeme do boj dasem para gloriias :smash: :smash: :smash:

woooooow

Primus registratum

ene pa burre tjeme do boj dasem para gloriias
pse s´thu ti erisa qe paska dasem ene pa burr...per at pun hajdeni njerez jeni te ftum te dasma ime qe sot... :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

kissemissan

Primus registratum

ej mistreco pse e ke vendos ti e ?? o me glorien o pike shif icik edhe knej nga shumica se mbase te ndrrohet menja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Hej kush di ndonje kenge qe i kendohet dhendrit para se te shkpoje te marri nusen?? [/qb]
he asnjeri nuk ju pergjigj pyetjes time!
Bo sa kot qe jeni /pf/images/graemlins/laugh.gif po si do martoheni ju pa ditu nje kenge /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Ja keshtu po njehere gishtin nga tu Gloria dua nje kenge te bukur dasme!

kissemissan

Primus registratum

avash ti na shkrive pse un si te dukem ty mos kam gje mangut un ?? le qe sa te me shofesh ti mua ,do biesh ne dashuri direkt me shikim te pare aq e mire jam, /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

x-ray un do i knoj burrit ate kongen e molit
sonte kemi dasem ja ku e ke edhe tekstin

Qaj bir qaj… tash.

Hajde për hajër i qoftë t'zotit t'shpisë.

Sonte kemi dasëm
Të gjith ta festojmë
Djalin më të bukur
Sot po e martojmë

Sonte kemi dasëm
Të gjith ta festojmë
Djalin më të bukur
Sot po e martojmë

(refren)
Hajde te pimë sonte
Nga një got raki
O ju knojmë së bashku
Për çiftin e ri

Hajde të pimë sonte
Nga një gotë raki
O ju knon ky Moli
O me shokët e tij

Plot miq ene shokë
Ç'na u mbush lokali
Dalin t'gjithë në valle
Të trashëgohet djali.

Plot miq ene shokë
Ç'na u mbush lokali
Dalin t'gjithë në valle
Të trashëgohet djali.

(refreni 2 herë)

sa qef e kom kte kongen po ka iher e dhe na vje me qajt :cry: :tipsy:
ehu sa ka per dhondrrin po me shume ka per nuse /pf/images/graemlins/laugh.gif

mistrec-sarande

Primus registratum

o beaa epo nuk te kam pare. po glorjan e ke pare ti mi si yll eshte. ate kengen do ta kendosh en dasmen time ti. :rockband: po ty ku te te shikoj une.

kissemissan

Primus registratum

heheh yll osht gloria po un ja kaloj icik /pf/images/graemlins/laugh.gif haha pastaj varet ca gusto ke ti , per mu bukuria ska rendesi me shume varet nga njeriu , /pf/images/graemlins/tongue.gif
te dasma jote vetem do kercej un, kongen do ta kendoj te dasma X-Rayt se tamom si dhonderr e kom /pf/images/graemlins/laugh.gif

woooooow

Primus registratum

per mu bukuria ska rendesi me shume varet nga njeriu ,
O beaa ca ke daash me thon me kte ti evgee.. qe une qekam njeri sa per te thon?? :shrug: /pf/images/graemlins/frown.gif na kape ne seder tashi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Per inati skam per te ftu ke dasma PLAS!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

O X-ray je i ftum cuno, mos u bej merak per orkestren, ti vetem hajde se i kemi mare parasysh neve ato gjona :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

ej glorieee e paske staku trunin
o mistrecin o rash e vdiqa Prit mi goc se sjeni lidh me i kunj.....masanej jepi icik mistrecit liri ...T'kullosi icik syte anej nga veriu se si dihet

ene sa per dasmen une do vi tju vej bomben po u martut para meje

kissemissan

Primus registratum

jo aq ne veri jo se je shume veriore ti icik me poshte ja ktu ke mesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ka plot me kullot hihihi :lol: :tipsy:

po un e kom me kollaren se mistreci osht icik i vogel per mu :tipsy:

woooooow

Primus registratum

erisa..m´duket se qeke avundsjuk sic i thona ne suedezet knej... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :shrug:

bloomingrose.gif

Kete per gocat e forumit!