DaSeM

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: DaSeM

Fillimisht postuar nga Gloriiaa:
[qb] oooooo ngavash o x-ray se le nom :lol: sidoqoft flmm shume per ato qe me kishe cu!! :wub: :wub:
O erisa po e shof sa te dashka zeqoja....hahaha /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ngavash o goc se mos bish ne depresion [/qb]
GLoRia ke inat ti mi qe e kam kaq shum xhan une erisen :confused: :smash:
ERiSa YLLi ime mos degjo boten se kan haset :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

32twf.gif

Ta kam xhan :kiss: :wub:

mistrec-sarande

Primus registratum

avash ju se na bete te gjithe te qajme.O gloria si mi goc na dole keshtu ti mi. :smash:
o erisa lere zeqon ti fusi nje pilaf se eshte ne rregull. :kiss:

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] avash ju se na bete te gjithe te qajme.O gloria si mi goc na dole keshtu ti mi. :smash:
o erisa lere zeqon ti fusi nje pilaf se eshte ne rregull. :kiss: [/qb]
O mistreco ti cfare ke e lal ,pse i hyn ne pune te tjereve?!
Gloria ,Mos degjo kete cfare thote e ka nga inati,qysh thote ajo fjala e urte popullore "qente le te lehin karvani te ece perpara"
:kiss: :kiss: :kiss: per Gloria!

mistrec-sarande

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]
Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] avash ju se na bete te gjithe te qajme.O gloria si mi goc na dole keshtu ti mi. :smash:
o erisa lere zeqon ti fusi nje pilaf se eshte ne rregull. :kiss: [/qb]
O mistreco ti cfare ke e lal ,pse i hyn ne pune te tjereve?!
Gloria ,Mos degjo kete cfare thote e ka nga inati,qysh thote ajo fjala e urte popullore "qente le te lehin karvani te ece perpara"
:kiss: :kiss: :kiss: per Gloria! [/qb]
shi dreqi sos ma more grune ke dhe naze pale. mire ska gje se kaem erisen si yll une. :wub: :kiss:

woooooow

Primus registratum

O mistreco nga erisa mos pretendo shume se sot te mer neser te le....me nigjo mu se e njof /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

mistreco ke nje leshterik me gjethe figu tija se shikon qe erisa eshte e imja? je dhe mistrec pale mistrec jan beratsit jo tij,prandja ndroje nickun :smash: :smash:
E>RiSa ku je ti YllO se me mori malli :wub: :kiss:

erisa

Primus registratum

papapapa mor zeqo si ma dhive kshu ti mu me?? un tu dergu foton ti ike pa lon gjurme, ej mistreco akoma vlen oferta jote e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] papapapa mor zeqo si ma dhive kshu ti mu me?? un tu dergu foton ti ike pa lon gjurme, ej mistreco akoma vlen oferta jote e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:eek: Erisaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/frown.gif hmmm ca ben ktu moj /pf/images/graemlins/frown.gif hehehehehhehehehe /pf/images/graemlins/smile.gif

woooooow

Primus registratum

hahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif i futa robt ne sherr
ckam pert punu un ty mi eris /pf/images/graemlins/tongue.gif

erisa

Primus registratum

Gloriaaaaaaaaa ca m'ke punu kshu mi ??
po pse mi ta thash une ate gjone qe tme shaje pastaj ne forum ti mu e??

Ku ma gjete mi e poshter fjalkalimin .Se do vi aty te bej cop-cop :mad: :mad: :smash:

Gloria si po na vene punet,po ajo ceshtja ne gjirin persik mire??
Mistreco ti je dhe nga saranda,c'ne me kete nick,ky na vete per shtat ne Beratsve!
Gloria je si shpirt :wub: :wub: :kiss: :kiss: :wub: :wub:

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk merzitem jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Merzitem vetem po te me ngacmosh Glorian!

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] papapapa mor zeqo si ma dhive kshu ti mu me?? un tu dergu foton ti ike pa lon gjurme, ej mistreco akoma vlen oferta jote e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ku ika me ti me genjeve moj kukull sme dhe foton tende :smash:
megjithate ik hape mesengerin se ta kam treguar atije pse ika
ej po ti sille foton tende mi ska problem e shikoj une edhe kur sje ti :kiss: