Cuni me i mire i Forumit?

gjekec

Primus registratum
Re: Cuni me i mire i Forumit?

Fillimisht postuar nga PaperMooN:
[qb]ehhh do shume kohe per ti vene te gjithe... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po per mua PrInCiPiEl eshte ne vende te pare! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
another point of agreement /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Cuni me i ire i forumit apo CUNAT, me nje te vetem s'kemi gje ne terezi se na myten te tjeret pastaj, une them disa:

-Neo aka Olti
-Elian
-Principiel
-Tedi
-Futbollisti
-Fallen-Angel
-Shkrimi
-Lisus
-etj
.................. /pf/images/graemlins/frown.gif s'me kujtohen me te tjere..... /pf/images/graemlins/frown.gif

Dua

Primus registratum

Cuni ma i mire o pdyshim ai qe ma ka inatin mu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

...nga Dua

DARIO

Primus registratum

STATISTIKA :KY "NEO" I KA PER VETE TE GJITHE GOCAT E ALBFORUMIT NE TE TJERET METEM BEQAR

GO GO GO GO GO GO GO

pippo

Primus registratum

Sa femra qorre paska ky albforumi per me shume qekan qorru te gjitha tu pa neonin nuk e dine qe drita e neonit te ben keq per syte

durrsaku

Forumium maestatis

Hajde thoni icik xhaxhit ju cunat e nahijes se forumit... kujt i jane rrit veshet me shume ktu nga levdatat e grarise se fshatit ?
help.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Durrs@ku:<br />[qb] Hajde thoni icik xhaxhit ju cunat e nahijes se forumit... kujt i jane rrit veshet me shume ktu nga levdatat e grarise se fshatit ?
help.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Dihet mos e kujt , osht njoni qe ka ra m'sysh tu e levdu shume....

Une personalisht kam ndrru mendim po s'du me listu asnji se kam hall se u ndodh gje edhe atyre....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Korde ca jane ato cuna qe ke qit mi? :smash: :smash: :mad: :smash:

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Cuni me i ire i forumit apo CUNAT, me nje te vetem s'kemi gje ne terezi se na myten te tjeret pastaj, une them disa:

-Neo aka Olti
-Elian
-Principiel
-Tedi
-Futbollisti
-Fallen-Angel
-Shkrimi
-Lisus
-etj
.................. /pf/images/graemlins/frown.gif s'me kujtohen me te tjere..... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Uhhhh shqyr qe s'qekam ktu mrena se paske synin e keq goce.Prit t'i them plakes te me rrasi i koqe hurdher ke xhinset /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ema, thasha pra qe kam ndrru menje.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Hermes,
Futbollisti,
Xingaro,
Blendi. [/qb]
Ela, sot ne darke kur te vish e lodhur nga puna, do gjesh perdet e ulura dhe dhomen e ngrohur nga zjarri qe ben drute te kercasin ne oxhak, darken e shtruar gati nen driten e qirinjve aromatizues, gotat e kristalta te mbushura pergjysem me veren e kuqe qe ti preferon aq shume, dhe nje pritje te ngrohte e nje buzeqeshje tunduese nga ana ime qe perhap aq qetesi, ngrohtesi dhe siguri ne ambjetin komod te dhomes sone se pushtuar nga tingujt e nje muzike romantike ne sfond...
Dhe ne qofte se me thu "jo" edhe pas gjithe ketyre qe do bej per ty, gjej vrime e futu! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Blendi me , s'e lun as topi... /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Asnjoni /pf/images/graemlins/laugh.gif Tan te poshten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Asnjoni /pf/images/graemlins/laugh.gif Tan te poshten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gif
ste ka ec shum biznesi sot /pf/images/graemlins/laugh.gif