Cuni me i mire i Forumit?

Mimoza N

Primus registratum
Re: Cuni me i mire i Forumit?

Ma i ndrituni asht Le_Routard,votoni dhe ju per te ju lutem.Fundi i sondazhit do te tregoje emrin e tij sigurisht. :thumbsup:

Le_Routard

Forumium maestatis

Yyyy ca qefi u bona dhe une i ndritur, po me duket vetja si qiri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Cun jom vallai, qy nga qimet e rralla te kokes e deri ke thoi i gishtit te vogel i komes, qe e kom 43 meqe ra llafi, permasa te tjera nuk jap se kom fryk se dal prej teme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

na trego sa je i gjate ne menyre komplete, se permasat i nxjerrim me llogari /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Boramali:
[qb] Ma i ndrituni asht Le_Routard,votoni dhe ju per te ju lutem.Fundi i sondazhit do te tregoje emrin e tij sigurisht. :thumbsup: [/qb]
Te bashkangjitem /pf/images/graemlins/tongue.gif

butterfly

Primus registratum

Ta bej njecik une ate listen time? /pf/images/graemlins/tongue.gif

ps-radhitja nuk do te thote asgje

1) Durrsaku
2) Insane
3) Nazhuku
4) Sailor
5) Putraku
6) Blendi
7) Futbollisti
8) Lissus
9) Prof.Doc.Teo
10)kete e kam per vete edhe nuk e tregoj
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

ups me keni bere me te futur /pf/images/graemlins/smile.gif
ketu eshte mbyll njehere diskutimi edhe e kam fituar me diference te madhe /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

Vendim perfundimtar ky:
Deri sa te gjithe (per mua /pf/images/graemlins/wink.gif ) ngelen virtuale nuk ka "me te mire" ka vetem te mire dhe te keqinj! /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Akoma nuk ju eshte mbushur mendja se jam i vetmi egzemplar i nje bukurie natyrore mashkullore mediterrane /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk keni faj,ka mungese te madhe informacioni ne xhiro /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Akoma nuk ju eshte mbushur mendja se jam i vetmi egzemplar i nje bukurie natyrore mashkullore mediterrane /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk keni faj,ka mungese te madhe informacioni ne xhiro /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek:

Mimoza N

Primus registratum

Ato qymet e ralla te kokes po t'bajne pak antipatik me thane te drejten...Po nejse te tjeret mund te jene edhe tullac e ky fakt na ngushellon.Shyqyr qe me mu u bashku dhe Ela...po shume te tjera them se do t'i bashkohen qellimit tim......Do jesh fitues Routaaaaaaaard!

Hadi bakallem! :smash:

Reziii

Primus registratum

cuni me i mire???????

kush tjeter..... <<BISHA>> ose ndonjehere edhe me nickun tjeter <<BUSY>> ........dhe pastaj <<UNE>>

I

insane

Guest

epo kushurinjte ngjajne nga modestia...

thoughtless

Primus registratum

Faktikisht deshta te ta jap voton ty Harap, po nuk e meriton se neve ne Gjermani na e keni blloku adresen per te hyre ne chat :mad:

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Akoma nuk ju eshte mbushur mendja se jam i vetmi egzemplar i nje bukurie natyrore mashkullore mediterrane /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk keni faj,ka mungese te madhe informacioni ne xhiro /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Duam gazeten me te perditshme me lajme nga Putraku.
Ksaj i thone te te beje media lavazh cerebral.. kushedi pse gjithmone ne kohe elektoratesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Yyyy ca qefi u bona dhe une i ndritur, po me duket vetja si qiri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lejohet me e shtu edhe un nje qiri? :confused:

helibak mucogllava

Primus registratum

ore cuni me i mir jam un po deshet pyesni ke te doni. ej se harova e di un pse sme keni ermendur deri tani se keni frik mo sme merni mesysh /pf/images/graemlins/tongue.gif ej po thoni marshalla dhe me permendi se sme merni mesysh jo s ekam urdher dhe patkua ne xhep /pf/images/graemlins/tongue.gif