Cuni me i mire i Forumit?

qartesia

Primus registratum
Re: Cuni me i mire i Forumit?

Sa shume konkurse qe qekan ba deri m'tash.
Po na thoni kush ka fitu dhe mundesisht na e jepni nji klasifikim me piket e fituara nga secili ne çdo konkurs. /pf/images/graemlins/tongue.gif
 

mostro

Putraku
Re: Cuni me i mire i Forumit?

Une jame me i miri,dhe keta qe kane shkrujt pak me siper as i njoh fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
 
Re: Cuni me i mire i Forumit?

/pf/images/graemlins/laugh.gif keta dy te fundit nuk quhen /pf/images/graemlins/tongue.gif numerimi fillon dhe mbaron me Zeqon.. :kiss:
 
Top