Re: Cuni me i mire i Forumit?
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Une jom dakort t'ju lej vetem ju te dyve se shof qe ka premisa.
PS. Penele, une nuk ta shperblej dot as ne kete jete as ne tjetren. Prandaj prano nje puthje se paret nuk me dalin zemer.
Dhe ndersa Ela afrohet me prane per ti ndjere aromen Hermesit. Zgjat doren per te kapur goten e saj te veres. Kur...sipas atyre qe ka shkruar vete do duhet qe nga poshte tavolines te dalin edhe Futbollisti, Xingaro dhe Blendi.Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ela_001:
Hermes,
Futbollisti,
Xingaro,
Blendi.
----------------
Ela, sot ne darke kur te vish e lodhur nga puna, do gjesh perdet e ulura dhe dhomen e ngrohur nga zjarri qe ben drute te kercasin ne oxhak, darken e shtruar gati nen driten e qirinjve aromatizues, gotat e kristalta te mbushura pergjysem me veren e kuqe qe ti preferon aq shume, dhe nje pritje te ngrohte e nje buzeqeshje tunduese nga ana ime qe perhap aq qetesi, ngrohtesi dhe siguri ne ambjetin komod te dhomes sone se pushtuar nga tingujt e nje muzike romantike ne sfond...
Dhe ne qofte se me thu "jo" edhe pas gjithe ketyre qe do bej per ty, gjej vrime e futu! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Une jom dakort t'ju lej vetem ju te dyve se shof qe ka premisa.
PS. Penele, une nuk ta shperblej dot as ne kete jete as ne tjetren. Prandaj prano nje puthje se paret nuk me dalin zemer.