Cuni me i mire i Forumit?

Blendi

Primus registratum
Re: Cuni me i mire i Forumit?

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ela_001:
Hermes,
Futbollisti,
Xingaro,
Blendi.

----------------
Ela, sot ne darke kur te vish e lodhur nga puna, do gjesh perdet e ulura dhe dhomen e ngrohur nga zjarri qe ben drute te kercasin ne oxhak, darken e shtruar gati nen driten e qirinjve aromatizues, gotat e kristalta te mbushura pergjysem me veren e kuqe qe ti preferon aq shume, dhe nje pritje te ngrohte e nje buzeqeshje tunduese nga ana ime qe perhap aq qetesi, ngrohtesi dhe siguri ne ambjetin komod te dhomes sone se pushtuar nga tingujt e nje muzike romantike ne sfond...
Dhe ne qofte se me thu "jo" edhe pas gjithe ketyre qe do bej per ty, gjej vrime e futu! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Dhe ndersa Ela afrohet me prane per ti ndjere aromen Hermesit. Zgjat doren per te kapur goten e saj te veres. Kur...sipas atyre qe ka shkruar vete do duhet qe nga poshte tavolines te dalin edhe Futbollisti, Xingaro dhe Blendi.
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Une jom dakort t'ju lej vetem ju te dyve se shof qe ka premisa.

PS. Penele, une nuk ta shperblej dot as ne kete jete as ne tjetren. Prandaj prano nje puthje se paret nuk me dalin zemer.

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Hermes,
Futbollisti,
Xingaro,
Blendi. [/qb]
Ela, sot ne darke kur te vish e lodhur nga puna, do gjesh perdet e ulura dhe dhomen e ngrohur nga zjarri qe ben drute te kercasin ne oxhak, darken e shtruar gati nen driten e qirinjve aromatizues, gotat e kristalta te mbushura pergjysem me veren e kuqe qe ti preferon aq shume, dhe nje pritje te ngrohte e nje buzeqeshje tunduese nga ana ime qe perhap aq qetesi, ngrohtesi dhe siguri ne ambjetin komod te dhomes sone se pushtuar nga tingujt e nje muzike romantike ne sfond...
Dhe ne qofte se me thu "jo" edhe pas gjithe ketyre qe do bej per ty, gjej vrime e futu! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ta prish une ty rrushi? N'ven.
Meqe ti po lodheshke kaq shume, po e boj i vrap anej ka dyqani i te b*****e une :tipsy: Ej po te paralajmeroj, kur pi behem e rrezikshme, somebody stop me :rolleyes:

Blendi, me duket se ti del diku ne sfond po i pari mesa di une. Pastaj ty do te mbaj komshi une, per rast nevoje /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Asnjoni /pf/images/graemlins/laugh.gif Tan te poshten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
cool.gif

bebi

Primus registratum

nga ata qe njoh asht njeni, shum simpatik, i forte dhe i bute njekohesisht, shpirt i lire.

besoj se nuk ka shum te tille ne AF. ky ishte 1-shi. po t'jete per nr 2 me leni shenim. /pf/images/graemlins/tongue.gif

jula

Primus registratum

Dhe i bute, dhe i forte...shpirt i lire...
c'eshte ky argjilor moooj???
/pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] nga ata qe njoh asht njeni, shum simpatik, i forte dhe i bute njekohesisht, shpirt i lire.

besoj se nuk ka shum te tille ne AF. ky ishte 1-shi. po t'jete per nr 2 me leni shenim. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
o blueeeeeeeeeeeeeee un ste njof tyyyyyyyyyyyyyyy. :eek:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
PS. Penele, une nuk ta shperblej dot as ne kete jete as ne tjetren. Prandaj prano nje puthje se paret nuk me dalin zemer. [/qb]
U shkriva fare nime yllo.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Petroninsja

Primus registratum

Po mire a mund ta percaktoni miresine, ku shihet pikerisht? Bukuri, mencuri, humor si qysh tek..... Se mos japim vleresime te gabuara
Leqe gocat jane me te mira jo me u tregu modeste tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1..

Petroninsja

Primus registratum

Hajduto ashtu qeka muhabeti e
epo atehere ti e merr konkursin ....
I pari nga fundi e lol /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mpaccccccccc se u beme per mall, te fala Zhives dhe hudhja numrin e cerres, i njejti eshte /pf/images/graemlins/wink.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1..

Ela_001

Primus registratum

Ok, Helios eshte shume i mire, meqe na paske dal edhe me unaze jo per gje /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

po shyqyr moj ela se ngela me unaz ne dor dhe asnjera smi hodhi syt.edhe un them qe ela ka te drejte un jam cuni me i mir!!!!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

VitoCorleone

Primus registratum

Kohe me pare sdi para 1 viti a me shume atehere kur isha me aktiv me nickin Desperado ne e kishim
Mendin ,Futbollistin , Neo etj
Vetem me Mandi nuk ka pasur e sdo te kete them ne kete forum po nuk e dij se qka eshte bere tash qe ai nuk eshte fare aktiv.
Po shfrztyoj rastin me pyet ka pas qene Evaldi ku ka mbetur tash ai e di kush ??
Pershendetje te perzemerta Mandi

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Se mos thoni qe jom un ere se do ju shajn t gjithe ... [/qb]
Mire qe e din ene vete Tedo /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

jo per ndonje gje por une jam "too cute" /pf/images/graemlins/laugh.gif bile dhe vajzat kur me shikoje :eek: rruges habiten dhe i'a fusin shtylles se korendit me koke :confused: :sleep: :smash: dhe e shtremberojne pastaj na lene pa drira... kjo eshte se c'eshte...! aaaaaaaaaaaaaaaaaa se po bej shaka sepse jam shume i shemtuar dhe shume i keq.

glamdring

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga VitoCorleone:
[qb] Po shfrztyoj rastin me pyet ka pas qene Evaldi ku ka mbetur tash ai e di kush ?? [/qb]
Ketu jam, por kam ndryshuar nick. Nuk vi me aq shpesh sa dikur. Megjithate, le ndonje postim here pas here...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Se mos thoni qe jom un ere se do ju shajn t gjithe ... [/qb]
Mire qe e din ene vete Tedo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po normale ate qe e kam e kam nuk e mcef apo ta Mohoj...